עדי פלבר פרבי וכו' חדל יא סמור

שחר 103

New member
עדי פלבר פרבי וכו' חדל יא סמור

חאלס לכתוב בשמות בדויים כל הזמן ! מזהים את הדיבור שלך ואת הכתיבה שלך. בוא נגיד שזה שאתה מדבר פה על כרמל ככה, שקיבלה זפטה רצינית ביום חמישי ממש חופפת לדעותיך עליה. אז חאלס , חדל, אתה יוצא ממש מפגר שאתה ממשיך לכתוב על עצמך ובשמך בכינויים אחרים, ואני לא חושב שזה תורם למורל שלך או של אפחד אחר חחח (כן אני מכור ל-חחחח הזה) זה פשוט פתטי ברמותתת דיי גבוהות P: ואם אני טועה ואתה לא כותב את כל דבריי השבחלאל הללו, דיי ברור שמי שכותב את זה הוא כבר משעמם ת'תחת, שיחדש, ומעניין איך השפה של שניכם ממש תואמת, את/ה בטח תגיב כך "זה שיש אנשים אינטילגנטים בעולם הזה שמדברים בשפה משותפת מליצית מאתגרת וכו' זו בעיה של אלה שלא נינוחים ברמה שלנו בלה בלה בלה וכו' וכו'" ...... אז.......... בחיית....... תחסוך ! ולא רק במים P:

תמיר17

New member
אנשים מספיק עם הגנון שלכם.

אני האזנתי לתוכניות של השבוע האחרון. ויש לי כמה פייוריטים - שאגב, פרבר הוא המוביל בינהם. אני מסכים עם הערות שנכתבו כאן עם רובן לפחות. ותפסיקו לריב ביניכם כל הזמן ותתנו לנו המאזינים להגיד את דעתנו בחופשיות בלי שתחשדו שפלבר או כל אחד אחר כותב אותם. אנחנו אלה שבוחרים! התוכנית הזאת וגם הפורום אמור להיות בשבילנו. פרבר, דניאל, ענבר. תוכיחו שאתם שווים השבוע.

רמי 103

New member
שחר לא נראה לי שזה פרבי.

יש כנראה מישהי בעולם הזה שאוהבת את האיש חוץ מאמא שלו ואחותו המדוגמת. או שזו אחת מהן? כך או כך, זה הרבה יותר רהוט מפרבי, והרבה פחות כעוס ממנו. ויכול להיות שזו באמת מישהי שעוקבת אחרי ריאליטי. חשבת על זה?

שחר 103

New member
אבל.... טיפל'ה ניתוח

וממש מרגישים את הרוח שלו במשתמשים האחרים חחח טוב, חבר'ה מעכשיו כל אחד שכותב הודעה נותן מספר זהות וכרטיס אשראי שלא יכתבו בשם אחרים P:

למעלה