עדי פרבר ללא הפסקה - שימו

ArtGirl

New member
עדי פרבר ללא הפסקה - שימו ../images/Emo23.gif

שמתם לב שמאז שעדי פרבר יצא מהתחרות בשלב גלגל ההצלה, אין תכנית שבה לא מזכירים אותו.גם המתמודדים ואפילו שמוליק לא מפסיקים להרעיף עליו קומפלימנטים ולהצר על עזיבתו. כתבתי בעבר ואגיד זאת שוב, עדי פרבר היה המתמודד הטוב והמוכשר ביותר, וכמו שזה מרגיש, הוא עדיין כך, ברוחו. עדי, לאן נעלמת??לא שומעים ממך יותר??איפה הההודעות המצחיקות והמעניינות שלך?? אני רק מקווה שלא לקחת את זה קשה מדיי. כמו שדיברת בשידור האחרון שלך על גלגל המזל...אני בטוחה שהוא עוד יסתובב ויאיר לך פנים. מישהו עוד יגלה אותך!

ArtGirl

New member
תודה שרונה

כתבה מוצלחת, לא? את רואה למרות שהוא כבר לא חלק בתחרות התעניינו בו תאמיני לי בסופו של דבר אנחנו נזכור רק את השמות עדי פרבר ומירב הרמל ושוב פנייה לעדי, תכתוב משהו בפורום. מתגעגעים!

שחר 103

New member
איזו כתבה ואיפה,באיזה גליון?יש ברשת

יש לכם אולי לינק לכתבה? או שזה בפנאי פלוס של שבוע שעבר? ואם אין, יש מצב שמישו יעתיק אותה לכאן? זה מסקרן

פרבר הוא מספר 1

אבל מהאופציות שנשארו אני חושבת שאצביע למירב מישהו יודע איפה יהיה הגמר אפילו בפנאי פלוס לא הזכירו את זה

ArtGirl

New member
נגמר לי מהגמר

שחר תירגע - הכתבה בפנאי פלוס של השבוע. אם הייתי גרה בפורום כמוך, הייתי נותנת לך תשובה קודם לכן. אחלה כתבה שבה נמצאים שלושה - מוכשרים, אינטיליגנטיים וחריפים שהיו אמורים להגיע לגמר! ועוד אחד שחושב שהוא דודי בלסר. טוב, לא סוד שהפיווריטים שלי היו כרמית פרי וכמובן האחד והיחיד שבלט בכשרונו - עדי פרבר. איך שניהם נפלו? באמת זה בלתי נתפס להבנה. ואז נשארה מירב הרמל כאופצייה הגיונית וראוייה לניצחון בתחרות - וגם היא הפסידה לטובת שלושה שיכולים ללמוד ממנה הרבה?! בכל מקרה עדי, אתה לא עונה להודעות שנכתבות לך כאן?! הכל בסדר????????? בהצלחה לשלושתכם. אתם הטובים ביותר ללא קשר למופע בידור של הערב. אם סוגרים את הפורום - Ynky, שרונה הרצלייה, אורן וכולם היה כייף.

למעלה