עדי.פ.-תודה על העצה-שאלות אפשר?

לחוצונת

New member
עדי.פ.-תודה על העצה-שאלות אפשר?

עדי,הי ותודה על התשובה. כמה ירדת בחודש הראשון? מה אכלת אחר-כך פחות או יותר? אני מתה מפחד שאולי הטבעת לא מהודקת מספיק! תודה.

רוייקו

New member
אם את חודש מהניתוח, סביר להניח שאת

הטבעת עדיין לא סגרו לך. אולי תבקשי לסגור את הטבעת, על מנת שהאפקט הניתוחי יסייע לך כמו שצריך.

עדי.פ

New member
תפריט אחרי ניתוח

לחוצונת יקרה, כל מה שיאמר בהמשך לא בא במקום דיאטנית ל כ י ל ד י א ט נ י ת (אם את צריכה מספר טלפון רק תגידי) בשבוע הראשון מתקימים מכלכלת נוזלים (מים, תה סידר, מרק עוף) בלבד שבועיים נוספים ממזון רך מאוד (לבן, רויון,ומרק בבלנדר) שבועיים נוספים עוברים בהדרגה למזון יותר מוצק (אבל רק מה שעובר דרך מסננת) אחרכך בהדרגה מתחילים ללעוס מזון נפח ארוחות - 1 כוס (4-5 כפות) ארוחה כל 3-4 שעות לא שותים במשך 45 דקות לאחר הארוחה (ודאי שלא שותים בזמן האוכל) לא שותים 15 דקות לפני האוכל לא נוגעים במשקאות מוגזים שותים במשך היום 2 ליטר נוזלים לפחות בקצב של 1/2 ליטר במינימום חצי שעה אם לא מקפידים ונעזרים בתוכנית הרזיה, חבל על בזבוז הזמן בניתוח עדי

שלגיה**

New member
לעדי

איך אתה מסביר את זה שאתה שבע לאחר כמות של כוס? הרי לא עברת ניפוח? הרי הטבעת בעצם לא ממצה את המצאותה ולא יוצרת את אפקט ההגבלה לא?,אני מפתית (4) לא שבעה ולא מרגישה תחושת מלאות,רק לאחר שאני אוכלת פירה אני מרגישה מלאה שזה גם אדם שלא עבר ניתוח מרגיש. מה אתה אומר?

עדי.פ

New member
ככל שמזון מוצק יותר (פירה=יציקה)

הוא נשאר בפאוץ העליון יותר זמן. אם לועסים היטב מזון מוצק או אוכליפ פירה הוא נשאר בחלק העליון זמן רב (כל זמן שמקפידים לא לשתות) הניפוח לא מקטין את הנפח של הפאוץ העליון , רק מצר את המעבר בין החלקים המעבר המקורי (ללא ניפוח) של הטבעת הוא פחות מכדור אקמול, המזון צריך להדחק דרך מעבר זה וזה לוקח לו מספיק זמן כדי שתחושת השובע תגיע למוח (10-20 דקות) מה גם שארוחה של 5 כפות פירה צריכה להמשך 15 דקות (צריך לשנות את ההרגלים) אני אכלתי המון ארוחות פירה במהלך החודשיים האחרונים, זה בסיס מצויין לתוספת של ירקות או בשרים עדי

שלגיה**

New member
זאת הבעיה שלי

אני אוכלת מהר ואני אכן צריכה לשנות את ההרגלים !,אתה בטוח שעכשיו המעבר הוא בגודל של כדור אקמול? זה ממש קטן לא? בנתיים אני עומדת במקום וזה ממש מתסכל,לא חל שינוי בתזונה והתחלתי פעילות גופנית ולמרות זאת אני במקום.מייאש. יום טוב ותהנה עם קניית הבגדים. שלגיה

עדי.פ

New member
גם אני הייתי כזה

אין מה לעשות, חיבים ללעוס המון ולאכול כל ארוחה במשך 15 דקות לפחות כשאני רואה שאני אוכל מהר מדי, אני מפסיק ופשוט מחכה. כמו כן מנסיוני לא לאכול תוך כדי דיבור (לא שמים לב לקצב ואפשר בטעות לבלוע ביס גדול מדי) ובשום אופן לא לשבת לאכול כשעצבנים, כי אז אוכלים מהר. הכי מומלץ לפנות את הזמן לאוכל בלבד או לקרוא עיתון תוך כדי (זה מושך זמן בן ביס לביס)

lia*

New member
כמו תינוקות לומדים לאכול מהתחלה ../images/Emo9.gif

RomiVais

New member
אל ייאוש שלגיה!!!! ../images/Emo24.gif

גם אני קצת תקועה במקום ואני יוצאת להליכות באופן קבוע כבר יותר משבועיים. רוייקו הזהיר אותי מראש שזה עומד לקרות ואני מתגברת על הייאוש ע"י מחשבות חיוביות - אוטוטו העצירה תעבור - הגוף "יקלוט" שזה יהיה המצב מעכשיו והלאה ותיראי שהקילוגרמים יברחו מאיתנו! מה שחשוב זה לא להישבר!!! יהיה בסדר - תאמיני לי! בהצלחה, ותחזיקי מעמד!!! רומי

שלגיה**

New member
רומי יקרה

אין כמוך ! אני יודעת שכשנעצרים אז סוף העולם קרב ובא אך באמת ,את צודקת,אני צריכה להמשיך עם ההתמדה אחר ההוראות של הדיאטנית ! נעצרת אך לא מתייאשת ! התחלתי אכן בהליכות וההרגשה נפלאה,רק שהמשקל ומספריו לא מראים ירידה. נקווה שזה יקרה בקרוב. תתמידי גם את ונהיה שתינו על דרך המלך. בהצלחה שלגיה

RomiVais

New member
אני שמחה שעודדתי אותך!!! ../images/Emo13.gif

מ"טון" הכתיבה אני כבר מרגישה שהתעודדת קצת!! וודאי שבקרוב נעלה שתינו על דרך המלך ובעוד כמה חודשים נקנה את הביקיני וחצאית המיני ביחד - מה את אומרת?
בהצלחה, ושיהיה לך יום נפלא ומלא חיוכים, רומי

למעלה