עדי,תודה על התפריט ועל העזרה .אני

לחוצונת

New member
עדי,תודה על התפריט ועל העזרה .אני

מחר נפגשת עם הדיאטנית בבלינסון ונראה. מה עם דברים מתוקים? "חתכת"לגמרי או שמותר קצת.

עדי.פ

New member
ניתוח LAPBAN בניגוד לניתוחים

אחרים לא משפיע על דרך קליטת וספיגת הקלוריות בגופנו. מאחר שדי בכמות קטנה של "מתוקים" כדי להעלות בצורה משמעותית את מספר הקלוריות שנכנסות לגופנו, לניתוח אין השפעה על כך. אם את חושבת שתאכלי מתוקים ובגלל הניתוח תרזי, אני חושש שיש לך טעות. הניתוח הוא כלי עזר להצלחה בדיאטה !!! בשלב זה של חיי "מתוקים" הם מותרות. (בחצי פרוסת עוגת שוקולד יש יותר קלוריות משתי ארוחות נכונות לאחר ניתוח). בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה עם הדיאטנית ומקוה שתעקבי באדיקות אחר הנחיותיה (בגלל הניתוח יותר קל לעשות דיאטה נכונה) עדי

lia*

New member
עדי אם תוכל בבקשה תפרט ממש בפרטים

לגבי סוגי הניתוח. אולי כדאי לעשות משהו אחר ולא לפ בנד???? ולמה בניגוד לכל הניתוחים האחרים? מה הניתוחים האחרים עושים? ואיך איך מגבילים מבחינת קלוריות.?? באמת מצטערת על בורות. ומה כדאי לעשות בסופו של דבר??? חרוזי אמר שלפ בנד לאלה שאוהבים דברי מאפה.. אבל אני אוהבת גם שוקולד!! בבקשה.. אם מישהו יודע משהו אשמח לקבל מידע. תודה!!!

עדי.פ

New member
אני משאיר את הכבוד לרויקו ../images/Emo45.gif

הוא האיש מבחינת הידע והנסיון (יש לו נסיון מעשי עם שני הניתוחים) אני קטונתי, רק על עצמי לספר ידעתי

רוייקו

New member
לאפ-בנד, זה הניתוח המוצע בארץ, ב 95

אחוז מהמיקרים כיום. זה מה שהרופאים רוצים לבצע למנותחים שלהם. מי שרוצה ניתוח אחר, צריך לבוא עם המידע שצבר. להבין לקראת מה הוא הולך ולבקש את המנתח לבצע לו את הניתוח המבוקש. המנתח יכול להסכים, בהתאם לקריטריונים של המנותח וגם לפי נסיונו האישי באותו סוג ניתוח. אני אישית נגד התאמת סוג אחד של ניתוח לכולם, אלא להתאים את סוג הניתוח למנותח. אני חושב שקצת אבוד לך לבקש סוג אחר של ניתוח. את יכולה לבקש מחרוזי שיבצע לך SRVG ולא לאפ בנד, אבל אז קחי בחשבון שהניתוח מבוצע בפתיחה חלקית של דופן הבטן. אין אף חנתח בארץ שמסוגל לבצע SRVG בלפרסקופיה. לא קם האמיץ שיקדם את הנושא של עוד ניתוחים בגישה לפרוסקפית.

למעלה