עדכון אחרון...

SpaceDog

New member
עדכון אחרון...

אהלן אנשים. לא יצא לי לכתוב השבוע, אבל עכשיו זה זמן מצוין. הקיצר, ההופעה השנייה בניו ג'רזי היתה בחור- איזו עיירה נידחת, שעה וחצי מהעיר הגדולה. הM&G היה קצר אבל כיפי- המקום פשוט שקט ברמה כזאת, שזה היה סוריאליסטי משהו. טורי חבשה כובע גדול, כמו זה שבבוקלט של סקארלט. השיער שלה חום עם גוונים, ולמרות שלא ראיתי את הפדחת, הוא נראה בריא למדי. לא הספקנו לשוחח רבות. היא זכרה אותי משנים קודמות, מה שכבר שימח אותי. כמובן שהיא התענגה על משמע שם מדינתנו הקטנטונת. לראשונה בחיי התחלתי לגמגם, כי רציתי לומר כ"כ הרבה דברים, והמנהלת שם התחילה ללחוץ. אמרתי לה שאנחנו מאוד אוהבים אותה, חופרים עליה בפורום לא מעט, הלוואי שהיתה באה לישראל, ולבסוף ביקשתי את קלאוד און מיי טונג ואת ג'וזפין. היא שאלה אם אני בא גם לפילדלפיה, ואמרתי לה שלצערי לא (יעני, דיר בלאק את לא שרה אחד משני השירים). אה- פרט קטן- באמת יש לה בטן קטנטנה, ולא ברור מה מתחולל שם. רציתי לשאול, אבל היה כ"כ נעים שם שלא היה מצב לשאול שאלה חצופה. ההופעה היתה הורסת את הבריאות, כמו שראיתם בפלייליסט. כמובן שהיא לא איכזבה ושרה את ג'וזפין. אחד ההיילייטים היה ביצוע הורס לטקסי רייד בחלק האקוסטי. המקום עצמו קטנטנן- 1500 איש, לעומת ה-6500 שהיו ערב קודם בניו יורק. לגבי סטרונג בלאק ויין, שבהופעה הזאת הוא על תקן קוד רד של הטור הקודם- תקשיבו, הוא פשוט מפיל. בסוף היא מקללת ואשכרה גומרת בצורה שמעולם לא ראיתי. אני שוקל לטוס ללונדון לראות אותה שוב בחודש הבא, שתי הופעות זה ממש לא מספיק. זהו זה. שיהיה סופ"ש כיפי לכולם. מאור.

figure it out

New member
היא אמרה משהו עלינו? אם יש לה כוונות כלשהן

להגיע לכאן? היא מזדקנת. הזמן הולך ואוזל!

למעלה