עדכון אירועים

OldSkooler

New member
עדכון אירועים

אירועים שהיו ויהיו עם תמונות וסקירות (מצטער שאני מקשר לפורום שלי אבל לצערי אין לי זמן להשקיע בשני פורומים.. אם זה לא מתאים DaR אין בעיה רק תגיד): community.msn.co.il/breakdance

DaR 6

New member
בגלל שזה אתה אז יש פרוטקציות...

אבל תמיד עדיף בלי קישורים...

SNTQ

New member
חחח

ת'אמת? בשביל אירוע ברייק לא כזה נהניתי (נהניתי מלראות בי בויז שאני אוהבת רוקדים) השופטים נדפקו לגמרי בהחלטות שלהם אבל מילא.

OldSkooler

New member
אני דווקא

אני ממש נהניתי... אמנם עמדתי 5 שעות אבל היו באטלים טובים ושיפור מטורף של כולם !! נתתי קצת בראש במעגלים אבל התחרויות היו לפנים !! זוכים: Hulk (רומה מאשדוד) מברייקהוליקס לקח מקום ראשון ביחידים (ובצדק) וייצג אותנו בהולנד ב IBE הבינלאומי! Pick Up - האיש והסטייל לקח מקום ראשון בפוטוורק (ובעצם הקרו של לוק אט אס לקח את 3 המקומות הראשונים בפוטוורק: POLYRock מקום שני ודניאל טי מקום שלישי) Tricky מאקספלוסיב באלאנס לקח מקום ראשון ב Best Power Move והביא אותה בפאוואר מובס מטורפיםםםםם.... אני הכי נהניתי מהתחרות פוטוורק שהביאה מלא סטייל ופלייבה מכמעט כל מי שהתחרה... אנשים רוקדים על הביט, מובס מקוריים.. פשוט תענוג... חוצמזה גם התחרות פאוואר הייתה מעולה... ויטלי מאריות ציון הביא כמה התאבדויות מטורפות (וזכה מקום שני). המעגלים היו סבבה.. היה ריספקט מכולם.. ממש רואים עלייה ברמה של הסצנה.. ואמרו שלוקחים את ה 2 פי וי סי שהיו שם לפארק רעננה וזה יהיה שם כל החופש הגדול עם מוזיקה !!! הבנתי שיהיו גם הסעות על כל הרחוב הראשי (אחוזה) למי שרוצה לבוא להתאמן ולרקוד... אם תרצו אברר עוד מידע על זה... גם התחרות יחידים הייתה טובה, קצת מעייפת (כי ארוכה) אבל הייתה שווה בהחלט ! ובסוף היה צפון נגד דרום, התחיל סבבה אבל דיי מהר אנשים כבר לא ממש נתנו ריספקט, הסתירו קצת וגם היו מלא מכל צד (איזה 10) אז היה קצת בלאגן (שיכל להימנע)... אבל בלי קשר אנשים היו כבר דיי עייפים ורצו להתפרק (זה היה ממש בסוף הבאטל הזה). לא בטוח מי ואם מישהו ניצח.. חחח..

למעלה