עדכון אישי

עדכון אישי../images/Emo41.gif

אני שלושה שבועות בדיאטה ירדתי בסביבות 3 קילו. עושה גירסה של הדיאטת לחם(אוגה רז) משתדלת ללכת כמה שיותר אבל לא מצליחה יותר מפעמיים בשבוע 40 דקות. השבת היינו אצל ההורים שלי והיה לי מאוד קשה ואחר הצהרים דיי נשברתי ואכלתי שטויות. מקווה להצליח יותר ולעמוד בתוכניות שלי. איך אצלכן?

מאיו

New member
הצלחתי להיכנס לנדנדה היום ../images/Emo9.gif

זו, מגן השעשועים, שבעשרים שנה האחרונות בכלל לא ניסיתי... פתאום הצלחתי להתיישב בלי להיתקע בין החישוקים בצדדים. התיישבתי והתנדנדתי באושר. בסה"כ ירדתי 11, אבל זו לא חוכמה, בעלי במילואים וכל היום אני בריצות...

lulyK

New member
אני מרגישה שהולך טוב.

ירדה הנפיחות שמאד הפריעה לי, הבגדים קצת יותר רפויים ולדעתי קו המותן יותר בולט
. המשקל מצידו לא מבחין בשינוי. עדיין לא התקשרתי לדיאטנית, מקווה לעשות את זה השבוע.

קלריסה

New member
עלה פנים

אבל יהיה טוב. סתם אכלתי שטויות אצל ההורים שלי, אפילו לא היה טעים אבל זהו, שבוע חדש וגם החתיך שלי החליט לעלות על דרך המלך. זה אמור לעזור מאוד. הלוואי שיהיה לי מספיק כוח רצון. ביום חמישי גם שחיתי 50 דקות. יאללה ביתר, תתחילי להזיז ת'... , אני אומרת לעצמי

טיפוטף

New member
סופ"ש היה סביר אבל נספרו יותר מידי

עוגיות. לגבי המשקל, קשה לדעת, לכאורה עליתי חצי קילו בשבוע האחרון, אבל לאור העובדה שחזרתי לחדר כושר השבוע (מה שגורם לעלייה אצלי תמיד), והעובדה שהמחזור צפוי להגיע תוך יומיים שלושה, אני לא מתייחסת לנתון הזה ברצינות.

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif מתוקה, אנחנו איתך

אוכל זאת לא תעודת בגרות, אי אפשר להגיד "עשיתי את זה", צריך לבחור להמשיך ולעשות כל יום...

אתי אתי

New member
מכירה את זה

אחרי לידה זה ככה, אבל מה שחשוב זה ההרגשה שלנו עם האוכל והגוף, לא? המשקל יסתדר בסוף אם נשמור...

lulyK

New member
קניתי בגדים ב-topshop במידה../images/Emo26.gif

42!!!!! (הראתי לאמא שלי והיא אמרה: "זו מידה 42? זה נראה ע-נ-ק!". אני בונה עליכן שתשמחו איתי
)

שמחה איתך מאוד!! אני כבר 5 ימים

שומרת יפה עם חטא קטן ביום שישי. כולם החמיאו לי אתמול כי הלכתי עם חולצה קצרה והחזקתי יפה יפה את הבטן בפנים....

אתי אתי

New member
לי יש בונוס

אני רחוקה מלדייק באוכל שלי, אבל ההריון עושה את שלו...עד עכשיו עליתי 3 ק"ג (שבוע 22), מה שאומר שירדתי את העודף שהיה לי מההריון הקודם. מחמיאים לי שרזיתי בפנים...מצחיק

למעלה