עדכון אישי

עדכון אישי

מה אכלתי היום: בוקר: 2 לחם קל עם מעט מעט חומוס צהריים: סלט עם כף שמן זית ו-2 טבעולייט ביניים: מעדן 0% שומן ערב: 2 לחם קל+ טונה במים+4 כפות תירס קל וזהו החטא של היום: לא שתיתי מים אלא רק דיאט קולה...חבל

micpri

New member
שאלו יהיו החטאים שלי...

הלוואי עלי ככה לחטוא בקטן. אצלי זה בענק - מתוקים, מתוקים ועוד מתוקים לגיוון! נשמע אחלה!

כבר שבוע וממשיכה. ואתמול והיום

העזתי לילבוש חולצות צמודות ויש מחמאות (אבל עדיין יש מה להוריד)

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נשמח על מה שיש, ונמשיך בדרך עד למטרה...

1אורניתה

New member
דאיט זה לא חטא קלורי...

חלק מהצורך שלך לשתות הרבה קולה הוא הקפאין שבקולה. בגלל שהתפריט שלך דל מאוד בחלבון ,פחממות וירקות -למעשה אין ירקות בכלל בתפריט-תירס זה עמילן טהור ואינו מכיל ויטמין סי לכן אינו נספר כירק. בגלל היות התפריט דל גופך עייף וחלש ונזקק לקפאין כדי לתפקד. נסי להעשיר את התפריט בירקות ופירות ובלחם מלא לא קל וקצת יותר מוצרי חלב-את צמחונית? אז גם קטניות זה חשוב. הקולה פתאום תהיה פחות נחוצה לך,כי סיפקת לגוף את כל אבות המזון. בכל מקרה אמרת שאת הולכת לדיאטנית,מה היא אומרת על התפריט הזה?

1אורניתה

New member
סלט זה מנה עד שלוש מנות

ירק,בתפריט של דיאטה ובכלל ממליצים מינימום 7 מנות ירק ליום! אחלה הסלט אבל צריך בכל ארוחה.

lulyK

New member
באמת? צריך 3 מנות ירק?

או שאת סופרת גם פירות? מה עם ירקות מבושלים, נחשב? מרק ירקות? בכלל, אורניתה, את יכולה לתת המלצה שלך לתפריט בריא? (יש אולי במאמרים?)

1אורניתה

New member
צריך מינימום 7 מנות ירק ביום

שמדובר על מנה זה כוס ירקות מבושלים,ויחידה של כ-100 גר' ירקות חיים-עגבניה גדולה,מלפפון גדול,גמבה,גזר,כרובית וכו... סלט שעשוי ממספר ירקות מן הסתם מכיל יותר ממנת ירק אחת, פרי אינו נחשב לירק ומותר ע"פ הכללים היבשים מנת פרי עד שניים ליום .

חן123

New member
תשמעי

אני לא דיאטנית אבל התפריט שלך פשוט דל מידיי. אני יודעת שזה עמצבן לשמוע אבל באמת תעשי לגוף שלך טובה אם תעשירי במעט את התפריט

אתי אתי

New member
מצטרפת

אני כן דיאטנית, והתפריט שלך ממש דל קלוריות. צריך לדעת יותר פרטים כדי לתת המלצות, אבל בעקרון אחרי לידה תפריט כזה מכניס את הגוף לסטרס, והמטרה שלנו היא דוקא שיקום ממה שהיה בהריון ובלידה...

למעלה