עדכון בדיקת pet ct -

עדכון בדיקת pet ct -

האונקולוג שלי היה בישיבת צוות עם מומחה בקשר לבדיקת הפט. הוחלט לתת צ'אנס לטיפול של נבלבין והרצפטין, כי בכל זאת היה שיפור. לפי הפגישה שלהם אתמול, ההתרשמות של המומחה שהשיפור גדול יותר ממה שהרופא שלי חשב. אני אעבור קורס נוסף של 4 חודשים עם אותו חומר ולאחר מכן תהיה הערכה נוספת. עם אני אתנקה, אז אתחיל טיפול מונע ואם לא חלילה, אז יחליפו לי את התרופה. הסיבה הנוספת שלא מיהרו להחליף תרופה היא מאחר וקופת החולים עשויה לפרש את החלפת הטיפול ככשלון (מה שלא נכון כי היה בכל זאת שיפור), ולכן לא רצו שתהיה לי בעיה עם אישור תרופות בעתיד. לפעמים רופאים הם אנושיים מאוד, שזה פשוט מדהים. מזל שעברתי לרופא הזה, כי אני מרגישה ברת מזל שאני אצלו. היחס שלו והמקצועיות, פשוט, אין לי מלים
תודה לכולם על העידוד והתמיכה, כאן ובמסרים. נשיקות והחלמה מהירה לכולם.

ihovav

New member
שמחה לקרוא

במיוחד את הנימה שבה כתבת את הדברים... המון הצלחה ותעדכני אותנו...

24 ברבלה

New member
יש ! ../images/Emo127.gif שמחה בשבילך!

, מי כמוני יודעת כמה רופא מקצועי ואנושי יכול לשנות את התחושה, הכוחות והאופטימיות... שולחת לך איחולי הצלחה... כנסי לזה בכול הכוח ותוכיחי לרופא החדש שלך שהוא צדק!

הרופאה הקודמת שלי היתה מאוד

קשה וממש פחדתי ממנה, עד כמה שזה ישמע מוזר. היה לי קשה לבוא לביקורת או לשאול שאלות, אף פעם לא היה לה סבלנות לא אלי ולא לחולים אחרים. פעם אחת רציתי ללחוץ לה את היד כדי לומר תודה והיא לא הושיטה אותה. כל כך נפגעתי. אני חושבת שזו היתה הפגישה האחרונה שלי איתה. מאז שאני עם הרופא שלי, אני מרגישה שאכפת לו ממני. אני לו עוד תיק ירוק עם 7 ספרות. יש לי שם, ומאחורי השם עומדת אני, אישה עם ילדים שמנסה בכל כוחה להלחם במחלה הארורה הזאת. הוא לפעמים כל כך אמיתי, שזה מפחיד. אבל עדיף שיגיד את האמת בפנים, מאשר שאני אפתח פנטזיות. שיאמר את האופציות מלכתחילה ולא יסבן אותי. כמו שעשו לי לפני שנתיים והנה, המחלה התפשטה...

למעלה