וואועדכון בטא
נכון להיום, בטא-522. בסדר נכון? יש לי חבר שהוא רופא נשים וביום שישי הוא תורן אז הוא הציע לי לבוא לעשות US לראות אם רואים משהו. בי, מיכל
איזה יופיעדכון בטא
נכון להיום, בטא-522. בסדר נכון? יש לי חבר שהוא רופא נשים וביום שישי הוא תורן אז הוא הציע לי לבוא לעשות US לראות אם רואים משהו. בי, מיכל
ענתאיזה יופיזה מעולה
חמודה יש לי תחושה שיש לך בבטן 2!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!!! בטא מעולה מעולה
מיכל , זה פשוט נפלא !!עדכון בטא
את גדולה !!!עדכון בטא
סתיואת גדולה !!!
איזה כיף לפתוח על הבוקר את המחשב ולראות כזו הודעה. זהו, את רשמית ב ה ר י ו ן !!! המווווווווווווון מזל טוב. לגבי ה-US גם אני בדעה שזה עדיין מוקדם וחבל שתכנסי לפחדים או משהו בגלל שלא תראי כלום כי זה צעיר מדי. לגבי עובר אחד או שניים - אי אפשר לדעת עד ה-US יש מישהי בפורום פוריות התחילה עם בטא 1000 וזה היה אחד. בכל מקרה, מאחלת לך הריון ארוווווווווך משעמממממם וקל. תמשיכי לעדכן אותנו ולהחזיק לי אצבעות...
מיכל זה כבר סופר רשמי D-:עדכון בטא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.