עדכון בטא

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
עדכון בטא

עדכון בטא
נכון להיום, בטא-522. בסדר נכון? יש לי חבר שהוא רופא נשים וביום שישי הוא תורן אז הוא הציע לי לבוא לעשות US לראות אם רואים משהו. בי, מיכל

s h r o n i t

New member
וואו../images/Emo70.gif

עדכון בטא
נכון להיום, בטא-522. בסדר נכון? יש לי חבר שהוא רופא נשים וביום שישי הוא תורן אז הוא הציע לי לבוא לעשות US לראות אם רואים משהו. בי, מיכל
וואו

איזה יופי,זה הרבה יותר מהכפלה.אני ממש שמחה. שימשיך ככה.

איזה יופי../images/Emo13.gifזה מעולה../images/Emo45.gif

עדכון בטא
איזה יופי
זה מעולה

חמודה יש לי תחושה שיש לך בבטן 2!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!!! בטא מעולה מעולה

ytyr

New member
ענת

איזה יופי
זה מעולה

חמודה יש לי תחושה שיש לך בבטן 2!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!!! בטא מעולה מעולה
ענת
משום מה גם לי יש תחושה כזו, אני מקווה שאף אחת מכן לא תכעס עלי, אבל האמת שאני מאוד מקווה ש"נדבק" רק אחד, למרות שגם שניים יתקבלו בברכה. יש לי בבית שניים (בן בן 5 ן-4 חודשים, ובת בת 3 ו- 4 חודשים) נראה לי שהתיק קצת גדול עלי. אבל אסור להתלונן (נו...נו..נו..) אז אשתוק. בי ותודה, מיכל

מיכל , זה פשוט נפלא !!

עדכון בטא
מיכל , זה פשוט נפלא !!
ממשיכה להחזיק אצבעות עד לדופק המיוחל. לגבי האולטרסאונד, אני לא הייתי רצה לעשות, זה לא נותן כלום בשלב הזה, מה תראי? שק אחד או שניים? כל זמן שלא עברת את שלב הדופק, זה לא רלוונטי, ועודף מיותר של אולטרסאונדים לא כדאי. חכי בסבלנות עד שתוכלי לראות שק הריון עם דופק.

ס ת י ו 3

New member
את גדולה !!!

עדכון בטא
את גדולה !!!
איזה כיף לפתוח על הבוקר את המחשב ולראות כזו הודעה. זהו, את רשמית ב ה ר י ו ן !!! המווווווווווווון מזל טוב. לגבי ה-US גם אני בדעה שזה עדיין מוקדם וחבל שתכנסי לפחדים או משהו בגלל שלא תראי כלום כי זה צעיר מדי. לגבי עובר אחד או שניים - אי אפשר לדעת עד ה-US יש מישהי בפורום פוריות התחילה עם בטא 1000 וזה היה אחד. בכל מקרה, מאחלת לך הריון ארוווווווווך משעמממממם וקל. תמשיכי לעדכן אותנו ולהחזיק לי אצבעות...

ytyr

New member
סתיו

את גדולה !!!
איזה כיף לפתוח על הבוקר את המחשב ולראות כזו הודעה. זהו, את רשמית ב ה ר י ו ן !!! המווווווווווווון מזל טוב. לגבי ה-US גם אני בדעה שזה עדיין מוקדם וחבל שתכנסי לפחדים או משהו בגלל שלא תראי כלום כי זה צעיר מדי. לגבי עובר אחד או שניים - אי אפשר לדעת עד ה-US יש מישהי בפורום פוריות התחילה עם בטא 1000 וזה היה אחד. בכל מקרה, מאחלת לך הריון ארוווווווווך משעמממממם וקל. תמשיכי לעדכן אותנו ולהחזיק לי אצבעות...
סתיו
תודה תודה. כמובן שאמשיך לעדכן. נראה לי שהתמכרתי אליכן. גם אם וכשה.. אעבור לפורום השכן, אמשיך לעקוב אחריכן, אחכה לכולן שיגיעו לפורום השכן וכמה שיותר מהר. אני עדיין מחזיקה לך אצבעות ומחכה ליום ראשון המיוחל. מיכל

אמאלה2

New member
מיכל זה כבר סופר רשמי D-:

עדכון בטא
מיכל זה כבר סופר רשמי D-:
זהו להפנים - את בה-ר-יון!!!!!!!!!!! הלוואי ואת תהיי הזמן הימני של כולנו ובקרוב קרוב כולנו נצטרף אליך. שוב מזל טוב ותמשיכי לעדכן

מצב
הנושא נעול.
למעלה