עדכון בי-סיידס

עדכון בי-סיידס ../images/Emo244.gif

מכיוון שלרונה יש ה-מון קאברים, החלטתי להכניס רק את המפורסמים ובאיכות טובה (סוף העונה, בדרך הביתה, כולם יודעים, חמסין). חסרים לי השירים נגעת נסעת וחמסין וכן עוד כל מיני שירים שאני בטח לא מכירה מרוב שהם ישנים... זו הרשימה שיש לי בינתיים: במטוס מאחורי הדלת tips סוף העונה הקולב Madman's wife עכשיו כשהלכת Black tiger כולם יודעים הפרש המהורהר Ice הזמנה אל תוך הבור בדרך הביתה יש לכן עוד הצעות\שיפורים?

ROTEM30035

New member
שלחי לי במסר את המייל שלך

אני אשלח לך צילומי מסך של הקבצים שברשותי. תבחרי מה בא לך. יש המון. גם קאברים, גם מקוריים. בלי לחשוב יותר מידי, חסר לך את אי, הבור, אהבה מופרעת (כולם של רחל כלפין אם אני לא טועה) פתחי לי את הדלת (עמוס קינן?), שחמט (שהוא אולי הקאבר הטוב ביותר שלה), empty, את תל-אביב וחולד יש בגירסאות שהן לא להיט, אבל יש ואני מניחה שיש גם עוד כמה... קאברים שהם חובה: sweat painted lady, protection, patience יש גם הדואט עם יהלי סובול ששכחתי את שמו... אבל הוא מגניב. אני עוד הייתי משדרגת =]

זה נעשה מדכא יותר מרגע לרגע

חשבתי להכניס את שחמט אבל הכל כל-כך אפרורי ועצוב גם ככה... ואני לא מתה על הבור אבל מילא בלי סלקציה

וואי אין לך מושג

לא שציפיתי שזה יצא שמחת בית השואבה אבל אני לא מדברת רק מבחינת המילים, גם מבחינת הסאונד... הכל אקוסטי אפלולי ומדוכא כזה

גוזלה

New member
מממ

פתחי לי את הדלת, אכן של עמוס קינן ושחמט, זה של חנוך לוין :] ואני מאוהבת בשני הקאברים האלו עד כלות!!

חמסין וכולם יודעים הופיעו גם בדיסק רישמי

אז אני לא בטוחה שיש צורך להכניס אותם לדיסק הקאברים.

אני עושה את הדיסק הזה בשביל עצמי

ואין לי את הדיסק בונוס של עיניים זרות. ברור שאשמח לתת עותק לכל מי שתרצה אבל אני צריכה את השירים האלה בכל מקרה.

תמרוש5

New member
ואחד חשוב שלא הזכרתן-

Paper cut.. (או שלפחות לא שמתי לב שהוזכר. אם צריכה שלחי לי את המייל
)

למעלה