עדכון בלוג

לילה74

New member
עדכון בלוג

עדכון נוסף בחיינו כמשפחה מאמצת למי שלא רשום ברשימה שלי ולמי שבהמתנה לילד ומעוניין לטעום טעימה ממה שמצפה לו ....

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2881742

נוני 75

New member
איזה כיף שחזרת לספר!

הסיפור שלכם מעורר השראה ,המאבק, הקשיים, זה לא יתואר מה שעברתם, ולקרוא ולראות את התמונות -פשוט מרגש. זכיתם בילד קסום ואוהב שזכה בהורים שיורידו את השמש בשבילו . הילדים שלנו זקוקים לביטחון שאנחנו פה בשבילם, הפשוש שלי, שהגיע אלי בגיל שנה ורבע (וכבר כמעט שנתיים איתי) עדיין צריך ללכת לישון בהבטחה שאמא תהייה שם כשהוא יקום .
הורות מאמצת היא מאתגרת, לא פשוטה ומרגשת .כשאני מגיעה לגן לאסוף אותו והוא רץ אלי בשמחה ואומר -הנה אמא שלי, אין יותר מאושרת ממני.

אני מאחלת לכם את כול הטוב שבעולם. את גיבורים בעיני. שלושתכם.

China8

New member
ברוכה השבה

כל כך שמחה שחזרת לעדכן! נהדר שסאגת האימוץ מאחוריכם וחייכם כמשפחה החלו.
הפוסט שלך העלה בי דמעות, יש לכם ילד מקסים ומיוחד!
אינני רופאה כמובן, אבל בעיית ההרטבה נשמעת לי כמו עניין רגשי גרידא. מתארת לעצמי שזה יחלוף לאחר זמן, כאשר ירגיש יותר בטחון והפחדים יירגעו. יישר כח לכם ואשמח לשמוע עוד עדכונים

כל כך מרגש
מאחלת לכם המון אושר עם

ניקיטה המתוק. הדרך עוד ארוכה, בסך הכל עבורו הכל עוד די טרי והוא צריך זמן כדי להפנים את כל הארועים שקורים לו כעת ואת הבטחון שאתם שם עבורו לתמיד. גם אנחנו עוד בדרך הזו של לבנות בטחון למרות שבננו אומץ כילד יותר צעיר וחלף כבר יותר זמן. זהו תהליך מורכב ורב שלבי.
אגב, העוגה מהממת!

כמה טוב לשמוע מכם

כמה כאבתי לשמוע את העיכובים האין סופיים עד האימוץ המיוחל וכמה מרגש לשמוע את היותכם מישפחה.
כמה מזל יש לכם שלושתכם על שמצאתם האחד את השניה את השלישי. החזרת אותי לתחילת דרכנו יחד בתיאוריך
חיבוק ענק

לילה74

New member
תודה לכולם

הדרך עוד רבה להקניית בטחון מושלם גם אם למראית עין נראה שהוא מצא את מקומו בחיק משפחתינו והוא רגוע. אנחנו שמים לב שבחודשים האחרונים אין לו כבר ביעותים בלילות כמו בתקופה הראשונה להגעתו שהוא היה ממש צורח מתוך שינה (גם אם אח"כ הוא לא זכר כלום כמובן). כעת השינה שלו רגועה וכבר עשרה ימים שבבוקר החיתול יבש לגמרי. אתמול בלילה זאת הייתה הפעם הראשונה שלו ללא חיתול לפי בקשתו ואנחנו כמובן הסכמנו לנסיון לא לפני שקיבל מאיתנו מתנה על ההצלחה המסחררת. הבוקר הוא התעורר יבש לגמרי ובבית הייתה חגיגה גדולה! כל יום הוא עושה צעדי ענק בהסתגלות שלו לחיים החדשים. היום מגיעים אלינו הביתה בפעם הראשונה חברו וחברתו לגן ונראה מה יהיה....

Noga Lavie

New member
בהצלחה עם החברים

הוא עוד יעבור שינויים רבים ומרובים במהלך החודשים הקרובים.
בשעות הערות שלו הוא מנסה לשדר לכם מסר אחד, אך שעות השינה משדרות את תחושותיו בצורה אמינה יותר. ככל ששנתו רגועה יותר, עם שליטה רבה יותר, כך גם אתם יודעים שהוא הולך ומסתגל באמת, ולא רק רוצה להראות הסתגלות.

|נגה לביא, שלא יכולה לשנות ססמא, לכן פתחה כרטיס חדש|

למעלה