עדכון בנוגע לחלון ההודעה החדש

meital G

New member
עדכון בנוגע לחלון ההודעה החדש

היי, עברתי על הפורומים בימים האחרונים ושמחתי לראות שחלקכם כבר נהנים מהתוספת החדשה
:-)
ביממה האחרונה סבלנו ממספר תקלות - אני מתנצלת על חוסר הנוחות הזמנית. ישנם דברים שאי אפשר לצפות בבדיקות שעושים בסביבת הפיתוח. אספנו את הפידבקים שלכם אני שמחה לעדכן שהאופציה של "תגובה מהירה" סודרה
:-)
כעת אנחנו ממשיכים לעבוד על הדברים שעדיין לא עובדים כשורה, אם אתם נתקלים בקשיים נוספים או יש לכם שאלות נוספות ניתן לכתוב אותן כאן או לשלוח לי מסר אישי. שבת שלום, מיטל

meital G

New member
עדכון נוסף - התקלה עם האייקונים סודרה ועוד...

היי,רציתי לעדכן שהתקלה עם האייקונים סודרה וכעת ניתן לפרסם הודעות שמכילות אייקונים.הנושאים העיקריים שכרגע בטיפול הנם:•תיקון ריווחים במעבר בין תגובה מהירה לרגילה•כתיבה באתר הרגיל דרך הסמארטפון•מניעת שליחת ההודעה ע"י לחיצת אנטר בכותרת.•הגדלת התווים בכותרת•ארגון סדר הטאבים שיעבוד משדה הכותרת, לעורך ואז לכפתור השליחה.•סידור בעיית אי הופעת הX ברזולוציות נמוכות ותמונות גדולות.•הגדלת הגופן בעורך•שינויי תצוגה באפליקציות כך שיתאימו להודעות החדשות.אם אתם נתקלים בקשיים נוספים ניתן לפנות אליי במסר אישי או במייל [email protected].שבוע טוב:)

אמרלדה

Active member
לא יודעת מה זה "תיקון ריווחים במעבר בין תגובה

מהירה ורגילה, אבל זה שאני כותבת במהירה בפסקאות ורווחים וזה יוצא הכל בבלוק אחד - מבחינתי "תגובה מהירה" לא קיימת... לא צורה.אודה לכם אם גם זה יטופל בהקדם.

meital G

New member
עדכונים נוספים

מה סודר?
1. (אי) הרווחים בהודעות
2. האיקס חזר לחלון תצוגה מקדימה.
3. עניין התמונות ברזולוציות נמוכות ותמונות גדולות
נמשיך לעדכן במהלך היום

למעלה