עדכון בנוגע לסגירת הפורום

Golden crown

New member
עדכון בנוגע לסגירת הפורום

לאחר שיחה עם ההנהלה הוסכם לתת צ'אנס אחרון לפורום.
הפורום ייבחן במהלך שבועיים מבחינת הפעילות בו, כשהכוונה לכתיבה בפורום. במידה וימצאו לנכון שהגלישה לא מספיקה להמשך פעילות הפורום, הוא ייסגר ולא ייפתח שוב. כמו כן לא תהיה יותר גישה להודעות שנכתבו בו עד עכשיו.
זו ההזדמנות שלכם להראות להנהלה שמייקל והפורום כן חשובים לכם, מה שאני כן יודע. תכתבו יותר, תביעו את דעתכם, תשתפו מחשבות ואירועים ששמעתם עליהם.

GM1988

Well-known member
לפי דעתי עדיף לסגור פורום ולפתוח קומונה.

זה ייאפשר גלישה נוחה ורגועה לכתוב מתי שיש על מה, לא לכתוב כשאין על מה.
איזו דרמה, ממתי פורום נסגר ולא נפתח, ממתי ההודעות בפורום נמחקות אחרי סגירתו?! כמה בולשיט

Golden crown

New member
סליחה

מה זה לפתוח קומונה? זו לא חוכמה להגיד "לסגור" ולזרוק הצעות באוויר.
אין שום דרמה, אלו הן ההחלטות של ההנהלה. מהרגע שהוא נסגר מבחינתם כמו פורומים אחרים אין סיבה לפתוח אותו שוב, לפחות לא בתקופה הקרובה, וגם הגישה להודעות לא תהיה קיימת. למה להגיד בולשיט? איפה הבולשיט? זה המצב.

GM1988

Well-known member
מה הבעיה שתהיה קומונה ולא פורום?

ולא זרקתי, באמת הצעתי את הקומונה כפלטפורמה מעולה למצב שהפורום ייסגר בגלל חוסר פעילות בו.
אם לדעתך זו הצעה באוויר, תחכה לסגירה הקרובה (שלפי המצב כנראה לא יישאר הרבה זמן בשידור) של הפורום וזהו.

לפי מה שהבנתי מההודעות, ההתעסקות פה זה יותר ב"כבוד" של "פורום רשמי" יותר חשובה, אפילו אם ייסגר בגלל שאף אחד לא כותב פה כמעט, ולא במהות של נוחות וכתיבה בקומונה למשל. אוי ואבוי, יהיה למייקל קומונה בתפוז ולא פורום. אוי ואבוי. אבויייייייייייייייייייייי

קומונה בניגוד לכללים של הפורום, לא קפופה לשום נוהל של כתיבה ופעילות עקבית יום יומית או חודשית. כשיש מה לכתוב, כותבים, וכשאין מה, לא כותבים.

The Experience

New member
העניין פה הוא בהיסטוריה שרשומה כאן

יש מלא קומונות של מייקל ג'קסון רובן לא פעילות והפלטפורמה הזאת כבר התיישנה בקצב המהיר שאנחנו חיים היום.

הפורום קיים כ12 שנה והוא חלק גדול בהתפתחות של המועדון המעריצים והרבה ותיקים נכנסים לפה לראות את ההיסטוריה שעברה על המועדון.

GM1988

Well-known member
נכון, אבל בין אם יש היסטוריה או לא,

כאשר הפורום נסגר, בין כה וכה ההיסטוריה לא תהיה נגישה.

לאן נעלמו כל הגולשים שנהגו לכתוב פה ?
אם יש מועדון מעריצים בישראל של מייקל ג'קסון, איפה הם ?

Golden crown

New member
ממה הבנת שההתעסקות בפורום היא עניין של כבוד?

הסיבה העיקרית שחשוב שהפורום יישאר פתוח היא שזה המקום שהמעריצים יודעים שאליו הם מגיעים כדי לדבר עם אחרים, כשלחלקם גם אין פייסבוק.
אם יש מעריצים חדשים או מעריצים שרוצים להכיר מעריצים אחרים ברשת, זה המקום היחיד שהם יכולים לעשות את זה חוץ מבפייסבוק.

GM1988

Well-known member
מאיפה הבנתי

מהודעה של גולשת פה שאמרה שזה בושה שלא יהיה פורום למייקל. וגם התגובה שלך שכתבת "מה קומונה"...

כן. יש פה היסטוריה, אבל אין פה גולשים כרגע. נכון, יש את הפייסבוק, וכמו פורום של מדונה שנסגר, הפייסבוק הרשמי בארץ מאפשר להתעדכן ולהיות המודיעין לגביה ולגביו.
לפי מה שנראה, אם הגולשים הוותיקים שכתבו פה לאורך השנים, מעדיפים את הפייסבוק, והסמויים שבהם, מעדיפים להישאר בעמדה של גולש סמוי, אין הרבה מה לעשות, כי בשביל לעורר את הפורום ולהשאיר אותו פעיל צריך גולשים.

כרגע יש פה כמות גולשים שאפשר לספור על יד אחת. אז ...

Golden crown

New member
סליחה שוב

בתור מי שעוקב אחרי כל הודעה, אני יכול להגיד שיש הרבה כניסות לפורום. להודעה על ההתאבדות של פאריס יש כבר 900 כניסות, ונראה לי שאפשר לספור את זה על יותר מיד אחת. העובדה שאנשים לא כותבים, אם מסיבה של עצלנות או מחשש שיענו להם בתוקפנות היא שגורמת להנהלה לרצות לסגור את הפורום. הם מודעים לכמות הכניסות לפורום, אבל מבחינתם צריך גם שתהיה בו פעילות.
יש כמה סיבות שאנשים נמצאים יותר בפייסבוק, סיבה משמעותית היא שכמה אנשים עושים "חרם" על הפורום ומושכים אנשים לפייסבוק, ככה שהסגירה תלויה במידה רבה בגולשים.

GM1988

Well-known member
דיברתי על כמות הגולשים הפעילים, לא הסמויים.

ברור לי שיש כניסות רבות, ויש מלא אנשים שלא כותבים ורק קוראים פה, אבל הפעילות של הפורום נקבעת על פי הכתיבה ולא הקריאה בלבד.
אני לא יודע מה אפשר לעשות כדי לעורר את הפורום, מלבד הסיכוי שעוד גולשים ישתפו פעולה ויכתבו פה.
העניין הוא שכאשר זה נעשה באופן מכני וכמחוייבות ולא הנאה, הדבר הופך למעיק ולא יוכל להחזיק לאורך זמן ...

TheChamnon

New member
ההיסטוריה באמת תמחק?

מהנסיון שלי בתפוז היסטוריית ההודעות לא נמחקת כאשר סוגרים את הפורום. פשוט לא ניתן לכתוב בפורום לאחר סגירתו.

נאמר לך במפורש שכל ההיסטוריה תמחק?

The Experience

New member
הכל ישאר כמו היום,פתוח וקריא

רק בלי מנהל ובלי אפשרות לכתוב פוסטים חדשים/להגיב לישנים.

Golden crown

New member
בוא

נתחיל בזה שמסע ההופעות Bad הניב שיא של הכנסות שעומד על יותר מ-124 מיליון. הוא היחיד שהופיע במהלך הפסקת המחצית כולה של הסופרבול. ההופעה הזו שברה שיאי צפייה והפכה לאירוע הספורט הנצפה ביותר בטלוויזיה אי פעם. הוא מכר את כל הכרטיסים לשבע הופעות באצטדיון וומבלי שבלונדון, ובנוסף מכר אותם מהר יותר מכל אמן אחר. על כל אלה הוא קיבל פרס גינס, וזה כי אף אחד לא עשה את זה לפניו.

ב-Bad הוא היה בתחילת קריירת הסולו שלו ובהופעות התמקד בעיקר בשירה, ואחר כך כשהוא התבסס הוא התמקד גם בצד הבידורי ועשה כל מה שהוא יכול היה כדי להמם את הקהל. איפה אתה רואה שהייתה העתקה מ-Bad? הוא כל הזמן רצה לחדש וגם אמר את זה.

הוא מהראשונים שהתחילו לקיים הופעות בסדר גודל כזה, ועשה זאת טוב יותר מאחרים. ב-Dangerous הוא יוצא בטיסה עם חליפת חלל, בהיסטורי הוא משתמש במנוף. לא זכור לי שמישהו עשה זאת לפניו, ואם כן אז לא בגבהים כאלה או שנתלה כמוהו באוויר. הכניסו לאותה הופעה פסל ענק שלו שהובא מחו"ל לאירופה, וזה כדי לרתק את הקהל במהלך המופע. אפילו הכניסו טרקטור לבמה. הוא העלה מעריצים וקבוצות של ילדים לבמה. החשוב ביותר הוא שהוא שילב ריקוד תוך כדי שירה, כשרוב הזמן הוא בלי פלייבק או הפסקות, לעומת זמרים אחרים שרובם הגדול מסתפק בכמה תנועות, ואלו שכן רוקדים עושים את רוב השירים עם פלייבק.

ידעת שב-This Is It מעצבי הבגדים נעזרו במדענים בנושא של שבירת אור וכו' כי "מדובר במייקל ובדחיקת גבולות" לדבריהם?

אלא אם כן רצית שההופעות יתקיימו בחלל, אני לא יודע מה הוא עוד יכול היה לחדש.

labrys

New member
כתבת כך כך יפה..

התיאור שלך מדוייק מתחילתו ועד סופו, וממחיש כמעט באופן ויזואלי מה מרגישים כשצופים בהופעות של מייקל.
אין מה להוסיף. שאפו ענק!! :)

EB10000

New member
בגיל 16 צפיתי לראשונה בחיים במייקל בהופעה

באחת מההופעות של BAD 88 בלונדון.. אז זה היה נראה לי המופע הכי מרהיב עלי עדמות.. כמעט מתתי מהתרגשות.. לא הפסקתי לבכות חודש אחרי שחזרתי לארץ...

לפני חצי שנה כשצפיתי ב DVD של BAD לא האמנתי שזו אותה ההופעה (אותו הטור).. היום זה נראה ממש פתאטי ומצועצע.. רחוק שנות אור מ DANGEROUS (שאותו ראיתי בגרמניה ב 92 ובישראל שביחס לגרמניה קצת אכזב..). זה כמו לחזור גן ילדות אחרי המון שנים.. כל המתקנים נראים פתאום מאד קטנים... עידן מייקלמניה מת ולא יחזור...

Golden crown

New member
כן, נאמר לי שלא תהיה יותר גישה

אני מקווה שזה לא יגיע לשם, אבל אם כן אפשר לבקש שישאירו.

למעלה