עדכון בנושא הגז המרכזי

שרה כהן1

New member
עדכון בנושא הגז המרכזי

לכולם שלום -מנסיונות לרדוף אחרי החברות של: גזגל, אמישרגז,פז גז(אנשי שיווק, מנהלי לקוחות וכו')זה מה שהעלתי. החברות הללו לא מעונינות להיכנס למשחק שכן במלחמת "גניבת הלקוחות" הם מבינים שכולם יפסידו, יש פה משחק סכום 0 גנוב לי ואגנוב לך ולכןהם מעדיפים למסמס יוזמות ולהשאיר את המצב על כנו. חברת גז גל ציינה כי היא מוכנה לשווק גז בתנאי שתהיה התחייבות חוזית לכסות את ההוצאה של כל מי שיפרוש בעתיד מההתקשרות (הם חוששים שהם יספקו גז מרכזי ואז החברות הגדולות יציעו מחירים מפתים לבלוני גז פרטיים. אז מה שנשאר לעשות זה ללחוץ על חברת סופר גז להוריד מחיר באמצעות ההחתמה שביצענו ובזכות טיעונים נוספים או לעבור לאספקת גז בבלונים ביתיים. ע"פ הבדיקה שערכתי חברת גז גל הינה האטרקטיבית ביותר. מה שיש לעשות הוא לכתוב מכתב "איום" לחברת סופר גז ולראות איך מתקדמים. רונן כרגע בחו"ל אני אבדוק איתו, איך הכי נכון ומהר להתקדם. אילן סופר

שרה כהן1

New member
מהות השם שרה כהן1

לכולם שלום מצטער על השם, אשתי נרשמה בשם זה וכעת הוא מלווה אותנו לעד, מי שיכול לתרום בנושא נודה לו(כל נסיונותי עלו בתוהו). אילן סופר

לארי

New member
אילן- ניסית את כפתור "החלפת שם"

שנמצא למעלה מצד שמאל? אם זה עדיין לא עוזר, אנא פנה אליי במסר ואעזור עד פתרון הבעיה.

golanzuk

New member
המשך עדכון בנושא גז מרכזי

במקביל לנסיונות של אילן לרדוף אחרי חברות הגז, החלטתי לברר מה קורה בשטח התחברות לבלוני גז. שאלתי כמה אנשים שמחוברים לבלונים והם מאד מרוצים מהסידור - וגם "הכיס" מאד מרוצה. המליצו לי על חב' גז גל והסוכן שעובד באזורנו הוא "אר גל". דיברתי עם בחורה בשם רחל, בטלפון 9606122 - 03 והפרטים שקבלתי היו: חיבור מחדש לבלונים + 2 בלונים העלות בסך: 680 ש"ח . בלון קטן עולה להחליף - 70 ש"ח בלון גדול - 220 ש"ח התקשרתי לחב' סופרגז ושאלתי מה עלי לעשות כדי להתנתק מאספקת הגז בצובר? התשובה היתה שצריך להגיע למשרד הנמצא בתחנה המרכזית לוד ולחתום על תופס התנתקות. היא אפילו לא טרחה לשאול אותי מדוע אני רוצה להתנתק - לדעתי הם שמים עלינו פס. ולכן אני חושבת שכל אחד צריך לעשות את השיקול המתאים לו. האם להמשיך להיות פראיירים ושימשיכו לחלוב אותנו. או לעבור לבלונים. ממני חלי גולן

למעלה