עדכון בענין המשפט עם לפיד

medad

New member
עדכון בענין המשפט עם לפיד

עד כמה שידוע לפיד הודיעו לבית משפט שהם מוכנים ללכת לגישור. ועד העמותה עדין לא החליט מה הוא רוצה לעשות. (משהוא מבין למה הם מחכים?) לכן אין שום החלטה של בית משפט. הועד יכול להחליט שהוא הולך לגישור ואולי לפתור את הבעיה. או להמשיך להמר ולשחק בכסף שלנו ולבקש פסק דין מבית משפט. אם ינצח מה טוב ואם נפסיד כולנו נשלם לדרור עוד הרבה שנים של משכורות שמנות וכן נפרנס עו"ד שיטפלו בתיק/ים הנלווים.

אליבקר

New member
פשוט לא מדוייק

חבל שיוצאים בהודעות בלי לבדוק את כל הפרטים. העמותה כבר הסכימה מספר פעמים ללכת לגישור במידה וחברי העמותה שהם בעלי המגרשים הנ"ל מסכימים לקבל מראש את פסיקת הבורר ומתחייבים לא לתבוע את העמותה בנושא. עד היום הם לא היו מוכנים להתחייב ואפילו הגישו תביעה נגד העמותה. זה גורם לכך שהעמותה לא יכולה להסכים לגישור ולהשאר חשופה לתביעות התושבים הנ"ל. בכך דואגת העמותה לכל חברי העמותה כולל אותך כך שלא תהיה חשוף לתביעה נוספת. במידה ודיירים אלו היו מסכמים לגישור כל הנושא היה נגמר מזמן.

sagitram

New member
מה הלאה../images/Emo35.gif

שלום, האם הזמן שמוגדר לגישור מוגבל? האם יהיה בכל זאת פסק דין? תודה שגית

medad

New member
כולם צריכים לבדוק את הפרטים

אלי, חבל שגם אתה לא מכיר את הפרטים. העמותה הסכימה פעם אחת ללכת לגישור ולא הסכימה לקבל את ההצעה של המגשר. בפעם השניה היא דרשה מהמשתכנים לחתום על מסמך שחושף אותם לסיכונים עצומים. כאשר הם בקשו לדון עם העמותה על נוסח המסמך על מנת שיגן על שני הצדדים (עמותה ומעוכבים) היה סירוב מוחלט מצד הועד. ניראה לי שכן ניתן להגיע להסכמה על מסמך שמגן על עלינו מפני תביעות של המעוכבים ועדין לא יפגע בהם. נכון להיום יש מצב בו העמותה יכולה ללכת לגישור. במידה והיא מגיעה לסיכום עם לפיד להציג התוצאות למעוכבים ולהגיע הסכמה לא לתבוע את העמותה על בסיס דיון אמיתי. אם הועד יעשה זאת בתום לב ותוך רצון אמיתי להגיע לסיכום, אז הוא ישב עם המעוכבים ויגיע איתם להסכמה ולא יציג מסמך חד צדדי ולא ידון עליו. זה אינטרס של כולנו שכולם יצאו מרוצים כי כולנו משלמים את המחיר. לכן אולי שווה לגרום לכך שינסו לשבת עם הצדדים ולדון על פתרונות ולא לנסות לכפות פתרונות.

ממ1312

New member
איך שססמאות מצליחות

אלי אם היית בכנס האחרון הייתה שומע בעצמך כיצד הועד מודה שהיו לו הרבה אופציות לפתור את הבעיה והוא לא היה מוכן לנסות אותם. אחת הדוגמאות שנציג המשפחות המעוכבות נתן היא שלא היה שום מו"מ רציני עם לפיד. הועד מוליך אותנו שולל וזורק סיסמאות לאויר - ואתה קונה אותם בלי לשאול שאלות - חבל. אני מציע לך לדבר עם משהוא מהמעוכבים ולקבל את הפרטים מהצד שלהם אולי תשמע את הצד השני. להזכיר לך, בכנס דרור אמר הוא רוצה להמשיך את התביעות נגד כל מי שצריך. העיקר שהוא מקבל משכורת (ויש עו"ד שנהנים מכך). זה שיש משפחות ללא בתים לא ממש מענין משהוא בועד.

אלי גם אתה לא ממש מדייק

אלי שלום, אני אחד מהמעוכבים. לצערי המשפט הראשון שלך בהודעה כולל די הרבה שגיאות וטעויות. לדוגמה בילבול בין גישור לבורר. ציון שהעמותה הסכימה מספר פעמים ללכת לגישור (כמה פעמים)? ושרק אנחנו מונעים פשרה. אני אשמח לדבר איתך על מנת לספק לך את כל הפרטים שמראים שאנחנו בעד התדיינות ופשרה. וכיצד העמותה לא פועלת בכיוון הזה. הטלפון שלי 9762405 - 08 מיקי

אליבקר

New member
טעיתי

בעקבות התשובות שלכם עשיתי בדיקה נוספת ואכן אתם צודקים והנתונים שנמסרו ע"י העמותה לא מספרים את כל הסיפור. לא נותר לי אלא לאחל לכם שימצא פתרון במהרה ותוכלו לזכות לבית כמו כל יתר חברי העמותה. בהצלחה אלי

נוב14

New member
ואולי

מישהו מאנשי הוועד, נציגינו ונאמנינו (לא שממש מאמינים להם אבל להם יש חובת נאמנות כלפינו), יואיל בטובו לעדכן אותנו אלו ששילמו ,משלמים ועוד ישלמו בעוון ההתנהלות התמוהה שלהם? ואולי מישהו מהוועד יואיל בטובו לצאת מהמחבוא לא רק כשהוא צריך יפוי כוח אלא כשיש מידע שמעניין אותנו. ואם לא, לא נורא.נחכה. עוד כמה חודשים נקבל מהם את המכתב ובו הדרישה לתשלום והודעה על אסיפה ועוד פירורי מידע.

למעלה