עדכון בקשר אלי ואל אחותי...

Ben Dor

New member
עדכון בקשר אלי ואל אחותי...

זוכרים שסיפרתי לכם שהיא מקנאה בי וכאלה.. פתחו אצלנו במושב בריכה (סוף סוף) והיה הפנינג מטורף של כל המושב וזה וראיתי שחברים שלה מתחילים איתי רוב הזמן וזה ממש מציק לה אז הגעתי למסקנה פשוט כל פעם שהיא תיהיה בבריכה עם חברים שלה וזה אני פשוט לא יגיע...למרות שיש מצב שאני יצטרך לוותר על דבר או שתיים אבל אני מוכנה לוותר על זה בשביל שתפסיק לקנא... מה אתם אומרים אני צודקת בגישה שלי?! למישהו יש עוד רעיונות!?

h e n y

New member
מממ אני לא חושבת שזה יזיק

אבל זה לא אשמתך שמתחילים איתך והיא צריכה להבין אותך הייתי עושה כמוך כי אני חושבת שטובת האחות היא מעל הכל...

uhu

New member
אני כן חושבת שזה יכול להזיק.

מה, לך לא יהיו חיים? ואם היא אחותך יש לה זכות קדימה על הנאות החיים? ואם החברים שלה יתחילו עם אחת אחרת בבריכה אז אחותך תרצה שכולן לא יגיעו לשם? דברי איתה, אל תמחקי את עצמך מפניה.

אני לא חושבת שזה יזיק, אבל-

מצד שני- זה ייתן לה לגיטמציה לדרוש מעכשיו שכל דבר שמפריע לה וגורם לה קינאה בך את צריכה לשנות, וזה לא לעניין. תיזהרי בעניין הזה...

Ben Dor

New member
עוד עדכון...אני מרגישה כבר בכיינית

היום היינו בבריכה ביחד כי אני מעבירה פעולה ועשינו כל הקבוצות פעולת בריכה... הפעם דווקא לא ראיתי סימני קנאה כי לא ממש התיחסתי גם אם כן היו סתומרת היא דחפה אותי למים וגררה אותי על הדשא אבל זה היה עם החניכים שלי אז לא כזה הפריע לי...(כי הקבוצה שלי והקבוצה של אחותי זאת כמעט אותה קבוצה כלומר אנחנו הרבה פעמים עושים פעולות ביחד יוצאים לפעולות וכד') אבל...חח (איך האבל הזה חייב להרוס) פיניתי כלים מהמדיח ואחותי עושה לי איך את רצה וזה (שיחקנו כל המדריכים 3 ו2 מקלות מי שמכיר) ואז היא מחכה אותי ואני "מה הבעיה עם איך שאני רצה!?" אז היא עושה לי כל הציצי שלך קופץ וזה והיא ממש התחילה לרדת אבל לא הראתי לה שזה מפריע לי אבל אין זה אוכל אותי מבפנים...ותמיד אבל תמיד היא עושה את זה ביום שישי אחרי הארוחת ערב אוף לא יודעת מה יש לה! והיא כל כך הרבה פעמים עושה לי הלוואי שתיהיה שמנה ואני יהיה רזה!

את לא בכיינית- כאן המקום לשתף../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה מעולה איך שהתנהגת שלא הראית לה שזה מפריע לך ופוגע בך, כי בדרכה שלה היא סה"כ מחפשת לתת לעצמה תירוצים וסיבות למה את לא מושלמת ומנסה לפגוע בך, למרות שבטוחה שבלב היא לא רוצה לפגוע בך. מקווה שהבנת מה ניסיתי להסביר...

למעלה