עדכון בקשר לאלקטרה וגם שאלה שלי

yor72

New member
עדכון בקשר לאלקטרה וגם שאלה שלי

זוכרים שבחמסין היה קשה לתפוס אותם בסוף אחותי תפסה תשרות אמרו עוד שבוע אמרה בסדר הגיע טכנאי אמר כבלים למאוררים אחליף אבל הם לא עבדו אמר שצריך להחליף מאוררים אבל הגישה גרועה אמר שהתקשרו ואלך בנתיים ישבנו שבעה על אימי ולא שמעה מהם השבוע ביום שני התקשרה ואמרו שיחזרו חזרו יותר מאוחר אמרו נגיע ביום רבעי אבל יש בעיה אי צריכה לפרק תמעבה אמרה להם שהיא קנתה מהם תמזגן וזה מתקין שלהם אמרו בסדר אתמול הגיעו שני מתקינים לפרק ולהחליף מאוררים אבל הם לא השתכנעו שזה מאוררים ואתחילו לבדוק תכרטיסים ומצעו והכרטיס במעבה מקולקל אחליפו כרטיס והכל חזר לעבוד ולמה אני כותב תחשבו שאחותי סתם היתה מזמינה טכנאי מזגנים שיפרק וירכיב אחרי התיקון היתה משלמת במצב טוב 1000 שקל ובסוף מתגלה תקלה בכרטיס בכלל האיתי מצפה מטכנאי שרות של חברה לאבחן יותר טוב ואחשב שאלה שלי גם לי יש מיני מרכזי של אלקטרה דגם sq40t בזמן האחרון קורה שהמדחס מתניע בנסיון השני וגם היה כמה פעמים 3 נסיונות ביום שלישי השבוע המאוררים התחילו לעבוד במעבה אבל למדחס לקח בין 5 ל 10 דקות להכנס מה יכול להיות בעיה במדחס בעיה בכרטיס הגנה פאזות יש דבר כזה במזגן יש ביטוח בחברה אבל זה יכול לקרות פעם ב תודה למי שהגיע לסוף

צביקה101

New member
עצה ידידותית - אם אינך שולט בעברית

בקש ממישהו שיכתוב או יעבור על הפוסט שהעלת ויתקן את השגיאות. באמת, מבלי לפגוע - קשה לקרוא ועוד יותר - קשה להבין.

blzvi

Active member
למה ללכלך?

הבנתי כל מילה ולא מצאתי שגיאות משמעותיות בתאור ולעצם הענין,יש חברה שנותנת שירות ,פני אליהם אפילו עשרות פעמים. כאן בפורום לא יתקנו את המזגן

צביקה101

New member
מי מלכלך???

פניתי עם כל הכבוד. לפעמים מישהו שלא שולט בעברית וזה בסדר. גם לו מותר לכתוב בפורום הזה. אבל מאד רצוי שגם יבינו אותו ולכן הצעתי שפשוט יבקש ממישהו שיעזור לו לנסח או לכתוב. זה יהיה קריא יותר, קל יותר ומהר יותר להבנה ולמתן תשובה.

yor72

New member
תודה תקנו תמזגן

המזגן הראשון זה של אחותי אחרי מה שהיא עברה אני מבתר לקרוא להם אני צריך בעיה אחרת יחיבו אותי

רוני1955

Active member
עצה ידידותית

אם אינך שולט ביחסי אנוש, בקש ממישהו שיכתוב או יעבור על הפוסט שהעלית ויתקן את ההתיחסות שלך. באמת, מבלי לפגוע - קשה לקרוא ועוד יותר - קשה להבין למה אתה כותב ככה. לא כולם רהוטי דיבור, ולא כולם ילידי הארץ שהעברית שגורה להם.

puptits

New member
דיסלקציה זה מגניב

את העין. (עבורי) תרגיש חופשי ובנוח... רוב בני האדם אינם אטומים אבל מספיק אחד כדי לחרב... הוא בטח גם "פארטי פופר" יופי שנפתרה הבעיה

yor72

New member
רוני תודה אני רגיל לזה בגלל זה אני כמעט לא כותב בפורומים

ואני צבר

צביקה101

New member
זה בסדר גמור. תעשה כפי שהצעתי לך

פשוט תבקש ממישהו שיעבור על הפוסט ויעשה הגהה ואז לא תהיה שום בעיה. כולם יבינו ואתה תקבל תשובות.

רוני1955

Active member
המשך

אני גם אציע לך משהו. כשאתה רואה שהוא כותב, תתעלם ואל תקרא. לי אישית, הכתיבה שלו ברורה ומובנת.

yor72

New member
ולמען עגינות אחותי עדכנה אותי

מתברר שהטכנאי הראשון לא עדכן את החברה שאחותי אמרה שלא אחפת לה שיתקינו מעבה חדש שלחו טכנאים בכירים והם עלו על הבעיה

למעלה