עדכון בקשר לדי וי די:שיבת המלך-רגיל

eliad2

New member
עדכון בקשר לדי וי די:שיבת המלך-רגיל

ניו ליין החליטו בסופו של דבר לציין את האוסקרים על האריזה של שיבת המלך . לא יודע אם ההודעה כבר הגיעה לפה או לא , לא הייתי פה די הרבה זמן .

LeAnNe

New member
גרר../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif

אני חייבת לקנות את זה בהזדמנות..

Sha2000

New member
את הגירסה הזאת אני רק ישכיר

אבל אני יקנה את המורחבת

baby fey

New member
אפשר אבל הייתי בבלוקבסטר ועוד...

חודשיים בערך מגיע הראשון+השני+השלישי המורחבים ביחד ויהיו כל מיני תוספות וזה יוצא יותר זול אז אני החלטתי לחכות \= ...

baby fey

New member
אה אופס חשבתי שדיברת על קנייה ../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי שאפשר...

TheSegal

New member
אני קונה!!!! אני אני אני אני אני...

אני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אניאני אני

cobainos

New member
עוד חודשיים רק בארה"ב...

לדעתי לארץ זה יגיע רק ביוני-יולי אם זה יהיה במאי באמת זאת תהיה אחלה מתנת יום הולדת שאני אבקש מההורים או משהו...3 המורחבים אני מחכה לזה כבר בטירוף

eliad2

New member
אין עיקובים בזה ...

זה יצא בארץ בתאריך שזה יצא בארה"ב וככה ברוב העולם באותו יום .

אז אפשר להשכיר....

את ה- DVD של אחד מהם? כי לדעתי לקנות את החבילה הזאתי של שלושת הסרטים זה יהיה די יקר נכון? בערך 300 שקל?

maglor

New member
המורחב השלישי

יוצא רק בסביבות נובמבר, כמו הקודמים.

eliad2

New member
אני כרגיל קונה את שתי הגירסאות

כמו שאפשר ליראות בתומנה ,
בהיזדמנות תיראו גם את האוסף שלי שאתמול סגר מיספר עגול של 30 עם הרוזן ממונטה כריסטו .

cobainos

New member
אחלה אוסף אבל דבר אחד הפריע לי

k-19??? זוועה...אחד הסרטים המשעממים ביותר שנעשו בשנים האחרונות... חבל על הריסון פורד. אבל בסה"כ זה עניין של טעם

TheSegal

New member
רגע אחד../images/Emo150.gif עמודו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלבלתם אותי.... שלישית המורחבים באיזה תאריך הם עתידים לצאת ביחד
אני רוצה לקנות

TheSegal

New member
../images/Emo60.gifמקפיצה...../images/Emo60.gif

בבקשה מישהו יודע ויכול לעזור לי ????

maglor

New member
כמה דברים

ההסרט המורחב השלישי עתיד לצאת בנובמבר של השנה לגבי ערכה של שלושתם יחד לא ידוע תאריך יציאה או אם תהיה ערכה מסוג זה בכלל.

למעלה