עדכון ג'וני בטיוי

עדכון ג'וני בטיוי../images/Emo124.gif

יום שישי פחד ותיעוב בלאס וגאס!!! סינמה 2 שעה: 21:45 שידור חוזר באותו היום ב2:50 יום שבת המספריים של אדוארד בערוץ הסרטים שעה: 19:14

Deppaholic

New member
אההה שיט שיט שיט

אין ערוץ 4 ביס!!!!!!!!!!!... אבל סופסוף הם שמים את המספריים של אדוארד!!!!!!! אני מקווה שאני יוכל לבקש ממש שתקליט לי...

../images/Emo3.gifלי יש בDVD

זה הסרט השני של ג'וני שראיתי בילדות אני מאוהבת בסרט הזה כל חייייייי הוא בין האהובים כמובן

Deppaholic

New member
הורדתי אותו במחשב

הוא באיכות של דיוידי אבל אני רוצה לראות אותו כמו שצריך... איפה קנית אותו?חשבתי שלא מוכרים את הדיוידי של המספריים דל אדוארד בארץ. זה עם תרגום?

Deppaholic

New member
אני יודעת אבל...

תמיד יש אבל... לא היה לי עד אז דיוידי וביררתי ואמרו לי שאין את זה בארץ וגם לא שידרו את זה בYES אז הייתי חייבת לעשות משהו

בטח שייש בארץ

יש כבר שנים בארץ היה אפילו באוזן השלישית נראה לי שתיי מהדורות כי הייתה שם תמונה שונה מזו שייש לי על העטיפה

moran14h

New member
יייייייייששששששששששששששששש

סוף סוף אני יוכל להקליט את המספריים של אוארד! זה סרט כזה מקסים! (אחד מהסרטים הטובים בעולם) גם ג'וני וגם טים ברטון!

moran14h

New member
בהחלט שילוב מנצח!../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif

אני כ"כ שמחתי שהם עומדים לעבוד שוב ביחד!

WallFlower

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

תמותו כבררררררררררר! דגיטלי זונה! יס עוד יותר! חולרעווווווווווווותתת................. כמה ג'וני כבר ביקשנו? קמצוץץץץץץץץץץץץץץ! הופעת אורח! משהו קטןןןןן...אבל לא ליס עכשיו הרבה מנויים אז הם מסתפקים בלשים סרטים רומנטי מסריחים. זונות.

קיטיקט

New member
נכוןןןן..יס זונות..הם רק שמים שוקול

ד והשער התשיעי ופעם היה חלום אריזונה וזהו
אגב אני חדשה..שלום:)מתה על ג'וני כמובן! והסרט האהוב עליי מאלו שראיתי הוא דוני ברסקו..מישהו ראה?הוא כזה שחקן מדהים אלוהים..

למעלה