עדכון האתר!

eyal reuv

New member
עדכון האתר!

לכל מי שמעוניין,האתר של גלעד איילון התעדכן,בין היתר כל הגלריה שלי הוחלפה בתמונות חדשות ויותר איכותיות,התווספו המון המון תמונות וקטגוריות חדשות. אתם מוזמנים להכנס,אשמח לשמע תגובות. הערה:צריך הרבה סבלנות להסתכל בכולן,יש ממש הרבה!יש תמונות מזויות שונות,צבעים שונים,וריאציות שונות... יום טוב

bshuval

New member
כל הכבוד

כל הכבוד על ההשקעה. אתה מקפל המון. אני לא יודע איך אתה מסוגל לקפל דגם כמו הממותה כל כך הרבה פעמים. אני מקפל פעם אחת ודי (אם בכלל). מעטים הדגמים שאני מקפל מספר רב של פעמים (לאחרונה אלה ורדים של קאוואסאקי ווריאציות עליהם, בייחוד הורד של פו שלמדתי לפני שבוע ואני מקפל בלי הפסקה) שתי הערות יש לי: (1) הייתי משנה את הארגון של הגלריה. אני מאד אוהב את הארגון של הגלריה של גלעד נאור שמאפשר לי לחפש הן לפי נושא והן לפי יוצר. (2) תמשיך לקפל ולהנות מהקיפולים! ותמשיך לעדכן את הגלריה. נשמח לראות עוד קיפולים.

bshuval

New member
אין הוראות...

לצערי פו לא הכין הוראות לורד שלו. הורד שלו זהה לחלוטין לורד של קאוואסאקי עם זווית 22.5 מעלות, אך עם זווית שונה (של 26.56 מעלות). מתקבל ורד עם עלים גדולים יותר, וכך ניתן לעצב אותן בצורה טובה יותר (הוא משנה מעט את העיצוב הסופי של הורד). באופן כללי הקיפול הוא אותו הדבר כמו של קאוואסאקי. אני למדתי את הורד ישירות מפו שגר בלוס אנג'לס, ולכן אני פוגש אותו במפגשי אוריגאמי... במפגש האחרון הוא הביא ורד ועשינו הגרלה מי יקבל אותה (לכבוד יום ולנטיין).

bshuval

New member
אמנם אין הוראות אבל

אני מבטיח ללמד כשאבוא לבקר (או אם יבואו לבקר אותי...)

matanbi

New member
באמת מדהים!

ממש דגמים יפים,כל הכבוד על הסובלנות.תמשיך לטפח את האתר שלך.

matanbi

New member
באמת מדהים!

ממש דגמים יפים,כל הכבוד על הסובלנות.תמשיך לטפח את האתר שלך.

eyal reuv

New member
עדכון האתר

תודה מתן. יש עוד מספר דגמים חדשים שקיפלתי,שיכנסו בקרוב לאתר. לאחרונה אני לא מפסיק לקפל בכל רגע פנוי(במיוחד ממותות ושדים,קיפלתי כבר קרוב ל-30 ממותות של נובורו!),כך שיש לי עוד המון תמונות חדשות של דגמים שונים(שלצערי לא אוכל להכניס את כולן לאתר,רק חלק). ניסיתי גם קיפול מנייר פבריאנו קשיח-יצא מעולה והנייר ממש טוב, אך מחיר כל גליון יוצא ממש לא זול,כך שנראה לי שדגם אחד מהנייר הזה מספיק. תמשיך להתעדכן,ואשמח לשמוע תגובות נוספות

למעלה