עדכון הבטא

• פותח הנושא ytyr
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ytyr

New member
עדכון הבטא

עדכון הבטא
כמו שהבטחתי אז אני מעדכנת. נכון להיום הבטא 3652. ביום רביעי האחרון היא היתה 522. מה אתן אומרות? תאומים או בודד? סתם אני שואלת זה ברור לי שאי אפשר לדעת, אבל אולי מנסיון שלכן אתן יכולות לנחש עבורי - מבטיחה לא להתאכזב. אוהבת אתכן, מאושרות לקרוא על כל ההצלחות ומחכה בקוצר רוח לשמוע מאלה שעדיין לא הצליחו שהן מצטרפות אלינו - אני בטוחה ויודעת שזה יקרה בקרוב. בי, מיכל

מיכל הי: אין לי מושג כמה יש../images/Emo35.gif

עדכון הבטא
כמו שהבטחתי אז אני מעדכנת. נכון להיום הבטא 3652. ביום רביעי האחרון היא היתה 522. מה אתן אומרות? תאומים או בודד? סתם אני שואלת זה ברור לי שאי אפשר לדעת, אבל אולי מנסיון שלכן אתן יכולות לנחש עבורי - מבטיחה לא להתאכזב. אוהבת אתכן, מאושרות לקרוא על כל ההצלחות ומחכה בקוצר רוח לשמוע מאלה שעדיין לא הצליחו שהן מצטרפות אלינו - אני בטוחה ויודעת שזה יקרה בקרוב. בי, מיכל
מיכל הי: אין לי מושג כמה יש

נראה לי קצת שזה תאומים לא? 1 או 2 הכי חשוב שיהיה בריא/ים
איך את מרגישה מיכלי? עוד שבוע בטח US מחזיקה לך אצבעות

ytyr

New member
ענת הי

מיכל הי: אין לי מושג כמה יש

נראה לי קצת שזה תאומים לא? 1 או 2 הכי חשוב שיהיה בריא/ים
איך את מרגישה מיכלי? עוד שבוע בטח US מחזיקה לך אצבעות
ענת הי
כן, כן, עוד שבוע US ואז בטוח יהיט לי יותר תשובות לכל השאלות שלי. מיכל

522 כמה ימים אחרי ההחזרה זה היה?

עדכון הבטא
לפי זה תוכלי לדעת אם זה אחד או יותר בטא 522 12 יום לאחר ההחזרה מראה על יותר מעובר אחד

ytyr

New member
אמאשל...

לפי זה תוכלי לדעת אם זה אחד או יותר בטא 522 12 יום לאחר ההחזרה מראה על יותר מעובר אחד
אמאשל...
522 זה 14 יום אחרי ההחזרה. מה עכשיו את אומרת??????????????? בי ותודה על ההתייחסות. מיכל

כמה נחת יש כאן בפורום בזמן האחרון

עדכון הבטא
כמה נחת יש כאן בפורום בזמן האחרון
שימשיך ויכפיל וישלש וירבע, מה זה משנה, העיקר שלפחות מכפיל. כולנו נחכה איתך בסבלנות לאולטרסאונד לראות האם יש אחד או שניים. מצטרפת לטיפולים בספטמבר- סופי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה