עדכון: הגורון נמסר, טרומפלדור עדיין

zitasky

Member
עדכון: הגורון נמסר, טרומפלדור עדיין

ממתין בצב"ח חיפה
ובכן, עדכון: הגורון הקטן מצא בית טרומפלדור המתוק עדיין ממתין בצב"ח חיפה ולהלן המודעה המופיעה באתר של צב"ח, התמונה מעשה ידיה של אימא של סימה, תודה אימא, יצאה תמונה מקסימה, ותמשיכי לחבק אותו כשתפגשו... טרומפלדור 5575 לברדור מעורב יליד 6/2004 כלב יפה תואר זה נמצא עזוב בכרמיאל. ככל הנראה הוא נפגע בתאונה כלשהי ומרפק ידו נשבר. מאחר ולא נותח וטופל כראוי השבר התאחה כמות שהוא וגרם לנכות מסויימת (אבל לא קשה) . טרומפלור דורך על הרגל והיא אינה מסבה לו כאב - אם לשפוט לפי ההתלהבות בה הוא משתולל ומשחק עם חבריו לביתן. באופיו , הוא מתנהג כלברדור טיפוסי, כלומר ידידותי באופן טוטאלי לאנשים וכלבים אחרים, עליז ולוקח את החיים ממש בקלות. מי שיסכים לקבל את טרומפלדור עם רגלו הנכה , יזכה בכלב מקסי אויש, התמונה לא יצאה, אז אני אצרף שוב תמונה שלי, ואתם מוזמנים לבקר באתר לראות אותו-או לגשת פיסית לצב"ח

dim18

New member
מקפיץ ../images/Emo105.gif

כלב פשוט מקסים. אני מתנדב באגודה וטיילתי איתו היום, באמת אחד הכלבים היותר נהדרים שאני ראיתי. מצורפת תמונה שלו מהאגודה.

zitasky

Member
איזה אושר אתה עושה לי../images/Emo24.gif

תודה תודה, הוא באמת מקסים מקסים,. תגיד, לא התעניינו בו אנשים? איך לא קופצים עליו?(בעצם איך יכלו לזרוק אותו...) תודה לך על התנדבותך ואשמח להמשיך לשמוע...בעיקר שהוא מצא בית אוהב

dim18

New member
האמת היום לא היו הרבה אנשים

אבל אני בטוח שתוך כמה שבועות יאמצו אותו, הוא באמת כלב מדהים. מזכיר מאוד איזה גולדן שהיה אצלינו בקייץ שעבר, ירו לו ברגל והצליעה שלו הייתה הרבה יותר חמורה, ולמרות זאת הוא מצא בית חם. אני משוכנע שגם טרומפלדור ימצא ובנתיים הוא נמצא באגודה ולפי מה שראיתי היום הוא ממש כלב מאושר.

וזה "טרומפלדור" מכלביית הבשן

אצלנו קוראים לו קינג: כמו כלבים רבים, רבים מידי קינג הגיע אלינו לאחר שננטש בכביש ראשי ונפגע מרכב חולף. למזלו הוא הובא אלינו וקיבל טיפול רפואי ברגלו השבורה. בימים הקרובים יוסר הקיבוע ברגלו. קינג התגלה ככלב מתוק מאוד, שופע שמחת חיים ורצון כנה לאהוב. גם הוא מחפש מאמצים שיידעו להוקיר את שפע האהבה הכלבית בה הוא חונן וידאגו לו לעד. כלביית הבשן

למעלה