הוא לא התכוון שהם אושרו, אלא רק נפתחו כלומר, סיימו עם ההמתנה וכעת הועברו להתחלת טיפול
R RoyceGracie New member 5/6/18 #3 הוא לא התכוון שהם אושרו, אלא רק נפתחו כלומר, סיימו עם ההמתנה וכעת הועברו להתחלת טיפול
R RichardLionHeart1 New member 6/6/18 #4 הערכה זהירה - רבעון 1 של שנת 2019 אולי אם הקצב המהיר יימשך ייתכן דצמבר השנה אך אני יותר מכוון לתחילת שנת 2019
הערכה זהירה - רבעון 1 של שנת 2019 אולי אם הקצב המהיר יימשך ייתכן דצמבר השנה אך אני יותר מכוון לתחילת שנת 2019
D dekelbz New member 6/6/18 #5 איך אתה יודע ריצ'ארד? בפוסט הקודם אמרת שהיתה על זה כתבה בעיתון פורטוגלי, אבל לא צרפת קישור
R RichardLionHeart1 New member 6/6/18 #6 ממוצע תיקים בשנה האחרונה... ט.ל.ח ממוצע אישור אזרחות עומד על 1.4 שנים בממוצע התיקים האחרונים.... מרגע קליטת התיק ועד לאישור... ייתכן עד שנתיים בעיכובים...
ממוצע תיקים בשנה האחרונה... ט.ל.ח ממוצע אישור אזרחות עומד על 1.4 שנים בממוצע התיקים האחרונים.... מרגע קליטת התיק ועד לאישור... ייתכן עד שנתיים בעיכובים...
R RoyceGracie New member 6/6/18 #7 אתמול דיברתי עם מישהי ששלחה מייל לקונסבטוריה שאלה אותם באילו תיקים הם מטפלים כרגע. אתמול ענו לה שבאפריל 2017
אתמול דיברתי עם מישהי ששלחה מייל לקונסבטוריה שאלה אותם באילו תיקים הם מטפלים כרגע. אתמול ענו לה שבאפריל 2017
Z zafrani3 New member 5/6/18 #2 שלי מאפריל ועדיין אין תשובה מאיפה אתה יודע שלי מאפריל ועדיין אין תשובה איפה אפשר לבדוק?