עדכון - היום הגיעה המטפלת...

טלי א

New member
עדכון - היום הגיעה המטפלת...

אז ככה אתמול בלילה עופרי עשתה לנו "לילה לבן" והתעוררה המון פעמים כנראה שהיא קצת הצטננה וכל הזמן ברח לה המוצץ... את המטפלת קיבלתי בששון ובשמחה לבדי כיוון שהנסיכה שלי ישנה עד מאוחר הבוקר. סיפרתי למטפלת בינתיים שעופרי ילדה מאוד נוחה והיא אוכלת יפה וכו´ ואז עופרי קמה. שיחקנו קצת ואז הגיע זמן האוכל. אך הפלא ופלא עופרי לא היתה מוכנה לאכול מהבקבוק. אומנם עד עכשיו עופרי ינקה בלבד אבל בימים האחרונים התחלתי להרגיל אותה לבקבוק. אח"כ היא המשיכה להיות מוזרה, מדדנו לה חום והיה לה 37.5 כשבדר"כ יש לה בקושי 37. טוב בקיצור באיזה שהוא שלב היא ינקה קצת וכשהחום לא ירד נתנו לה אקמולי והיא הלכה לישון. בינתיים המטפלת הלכה וכשעופרי קמה היא אכלה בקבוק שלם. יכול להיות שהיא הרגישה שקשה לי והיא הגיבה לזה? או אולי היא סתם הרגישה לא טוב..זו פעם ראשונה שעופרי לא אוכלת מאז שהיא נולדה. היה לי אישית מאוד קשה סתם הרגשה לא טובה כזו, קשה לי לחשוב על ללכת לעבודה בבוקר אבל אני משוכנעת שזהו הצעד הנכון ביותר לכל הצדדים.

עוד יומיים../images/Emo5.gif

אצלינו עבר שבוע הניסיון עם המטפלת בהצלחה רבה. יואב היה מרוצה כל השבוע, והיא הצליחה לתת לו סדר יום קבוע יחסית, מה שאני לא הצלחתי. ואני די התבטלתי, וגם עשיתי את כל הדברים שהזנחתי בחצי השנה האחרונה (טוב נו, לא את כולם, אבל כמה). אני מרגישה מאוד שלמה עם ההחלטה של לחזור לעבודה, כי אני רואה כמה הצלחתי להיות "אמא יותר טובה" אחרי הצהריים השבוע והיום למשל, מאשר בשבועות האחרונים. ואני גם שלמה עם ההחלטה על המטפלת, כי למרות שהיא לא מושלמת, אני משוכנעת שהיא תהיה מצויינת בשבילינו. המבחן האמיתי יהיה ביום ראשון. חזרה לעבודה...

טלי - שולחת לך הרבה חיזוקים../images/Emo45.gif

זהו צעד קשה מאוד - להשאיר את האוצר (האוצרית, במקרה שלך) אצל מטפלת. למרות הרצון לצאת לעבודה, מצד אחד, קשה לי המחשבה על המטפלת, מאידך. שולחת לך חיזוקים, סיגל

חוה 1

New member
סתם הארה .......

בשביל מה לתת אקמולי לחום כל כך נמוך? ממש אין צורך. בכל מקרה בהצלחה עם המטפלת החדשה.

jole

New member
חיזקי ואמצי../images/Emo24.gif

אני צריכה לחזור לעבודה בעוד חודש בדיוק ורק המחשבה הופכת לי את כל הקיבה. עם הגדול נשארתי בבית 9 חודשים וגם אז חזרתי רק לחצי יום. הפעם אין לי ברירה (כלכלית) ואני מרגישה שזה פשוט לא אנושי להשאיר תינוק בן שלושה חודשים לכל כך הרבה שעות
בנושא זה ישראל מפגרת כל כך אחרי אירופה. ברב המדינות שם המינימום הוא חצי שנה (אנגליה-9 חודשים, הולנד-שנה).

למעלה