עדכון הכנסות...

moe777

New member
עדכון הכנסות...

הרי ידיעה מאתר "סרט": "שיבת המלך" חצה את קו המיליארד בזמן שיא, תוך פחות מעשרה שבועות בעוד "טיטניק" עשתה סכום דומה כעבור יותר מ- 11 שבועות. בסוף השבוע האחרון הגיע "שיבת המלך" לסכום של 1,005,380,412 ממכירות כרטיסי קולנוע, מתוכו 361 מיליון דולר הם ההכנסות בתחומי ארה"ב וקנדה. הסרט עדיין נמצא ברשימת עשרת הסרטים הריווחים של השבוע. הכנסות שלושת סרטי הטרילוגיה יחדיו מגיעות ל- 2.8 מיליארד דולר ברחבי העולם. הסרט הראשון בסדרה מ-2001, "אחוות הטבעת", הרוויח 865 מיליון דולר בעולם, ואילו "שני הצריחים" צבר 921 מיליון דולר שנה לאחר מכן. שלושת הסרטים צולמו בעת ובעונה אחת בעלות של כ-100 מיליון דולר כל אחד. מסתבר שבינתיים הסיכויים לעקוף את טיטניק לא רעים (כפי שכולם ניבאו), שהרי הסרט הגיע למיליארד כשבוע לפני "טיטניק". על פי עדכון ההכנסות האחרון, הסכום עומד כרגע על 1005.4 ואילו טיטניק נעצר ב1835.4. שיהיה בהצלחה. וגם באוסקר שמחר.

ChipiM

New member
נקווה שאנשים יתעוררו בגלל האוסקר

וילכו לראות !!!!!

•aniviel•

New member
אכן ../images/Emo13.gif

ותודה moe על החדשות, למרות שכבר עדכנתי לגבי זה שעברנו את המיליארד (כמובן שזה עלה מאז אז זה נחמד
)

FRAIFY

New member
אנשים תחשבו משהו:

אם ניו ליין סינמה יתנו תקציב של חצי ממה שהם הרוויחו מ-3סרטי שר הטבעות{כלומר מיליארד$+}הם יוכלו להפיק את הסיל'מארליון בצורה מדהימה! ולא חסרים סיפורים בסיל',ובכלל אני חושב שזה יעניין אנשים ברחבי העולם לדעת מה קרה לפני הכל{איך מינאס טירית נבנתה,מי זה סאורון,מה זה מורדור,מה זה נומנור}-הקיצר הבנתם את הרעיון. לפי דעתי הסילמארליון זהו מכרה זהב לא מנוצל.

•aniviel•

New member
כן כבר דיברו על זה...

במספר מקומות וגם בתור רעיון.. אם כן אז יפצלו את זה ללפחות 5 סרטים, לי אישית זה נשמע נחמד

ChipiM

New member
כל ספר של טולקין שלא הפכו לסרט

הוא מכרה זהב לא מנוצל לדעתי!

על האוסקר..נא להיכנס..../images/Emo26.gif

מי לדעתכם יזכה בפרסים???!! (סרט הכי טוב, שחקן, שחקנית, משנה, אפקטים וכו...)) פליייז תענו לי!! תודה..
שר הטבעות שולט!!

Nimst

New member
זה נכון, אבל

אי אפשר להתעלם מהעובדה שטולקין לא התכוון ולא רצה שיהפכו את ספריו לסרטים מלכתחילה.

Y. Welis

New member
זה בלי ספק מה שהרבה מפיקים בהוליווד

חושבים עכשיו. אבל חוץ מה'הוביט' ושרה"ט, אף אחד מהאחרים לא הוצע למכירה עדיין, כך שקשה לדעת מה יהיה. נראה לי שהטולקין אסטייט תהיה עשירה עוד יותר מכפי שהיתה...

למרות שהסיל' נהדר

נראה לי שעדיף שיעצרו אחרי ההוביט.. כדי להשאיר משהו לדימיון לא?

very dark girl

New member
אני נגד.../images/Emo110.gif

הסיל' אולי מדהים אבל אין בדיוק מספיק עלילה בשביל סרט... וספריו של טולקין הם לא "מכרי זהב" אלה יצירות שגם ככה הזיקו להם מספיק... אבל אין ספק... הסרטים מצויינים!

FRAIFY

New member
לא חושב...

תראי משהו: לפני שג'קסון ביים וערך את שר הטבעות נגיד 20מיליון אנשים בעולם ידעו מי זה פרודו וכל השתוללות האירועים של שר הטבעות,היום כבר מאות מיליונים יודעים! אני מאמין שזה יגרום לפחות לחצי מאותם אנשים לקרוא את הספרים וגם את הסיל' בסופו של דבר,ואם יתווצר קהל גדול שקרא את הסיל' אני חושב שזה יהיה מושלם לערוך טרילוגית סרטים כזו{סילמארליון}

very dark girl

New member
אתה צודק אבל..../images/Emo110.gif

אני לא יודעת למה אבל זה מפריע לי שמעריצים משהו בצורה קיטשית... אולי אני סתם מבלבלת במוח אבל תסכימו שרוב הצופות לא התאהבו בקלסיקה עצמה אלה באורלנדו בלום

אני דווקא

ראיתי את שר הטבעות בגלל הספר (יותר נכון קראתי את הספר בגלל הסרט אבל לפני שראיתי את הסרט
-מה שבעצם אני ממליצה כי זה נותן חוויה הרבה יותר טובה לקריאה!), והתאהבתי (כן! התאהבתי!
) באורלנדו בלום אחרי הצפייה בסרט, כאילו, לא הלכתי לראות את הסרט בגלל אורלנדו בלום אלא אהבתי את אורלנדו בלום בגלל הסרט..
בכלל הספרים לדעתי ממש מדהימים
ולא קראתי עדיין את הסילמליריון (הוא מחכה לי במדף..!), אבל אני לא חושבת שזה טוב לעשות גם על זה סרט. כי אומנם זה "מכרה זהב" כמו שאמרת, אבל בדיוק כמו שאמרת זה מה שרע בזה.. ה"מכרה זהב" הזה! זה מה שהבמאים ואנשים שיוציאו את הסרט יחשבו עליהם. זה שהם ירוויחו מזה הרבה כסף ולא מזה שהסרט צריך להיות איכותי, פחות או יותר נאמן לספר או מה שלא יהיה..
גם זה באמת התמסחרות יתר וזה הורס את כל הספרים של טולקין..
(עד כמה שאני מכבדת את סרטי שרה"ט
)

p r u d e n s

New member
ואילו אני../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

הייתי נגד שר הטבעות במשך שנים, לא זוכרת למה... ובבצפר היה לנו לילה לבן והראו לנו את שר הטבעות- שני הצריחים, ואני כזה "היי, זה דווקא די טוב", ואז נרדמתי כי השעה הייתה ארבע לפנות בוקר
. כשהתעוררתי לא ידעתי מה השעה אבל פתאום הם היו באמצע הקרב על נקרת הלם (למרות שבאותו זמן לא ממש ידעתי איזה קרב זה היה...) בכל אופן, ככה התחיל הרומן שלי עם שר הטבעות...

ChipiM

New member
לאו דווקא...

אני אוהבת את כל השחקנים כי כולם ממש ממש חמודים לדעתי! אבל זה לא מה שגרם לי להמשיך לראות את כל הטרילוגיה ולקרוא את הספרים!

רולדההה

New member
כן בטח......

חמש שעות של סרט שמסבירים מי הולך לשם ומי הולך לפה. מרתק.... בחייך, תחשוב בהיגיון, הסיפור היחידי שאני יכולה לראות איך מבססים עליו סרט הוא הסיפור של ברן ולותיין, וגם זה בקושי. אנשים לא צריכים עוד גלולות שינה. בשביל זה יש להם את טיטאניק.

FRAIFY

New member
מה?

מה בנוגע ליצירת העולם? גניבת הסיל' ע"י מלקור? כל ואלינור,השחטת העולם של מלקור-מלחמת החרון{המלחמה העצומה ביותר שהעולם איי פעם ידע}אפשר להכניס המון המון אקשן המון משפטי דו שיח,והמון אהבה{מישהו דיבר על ברן ולותיין?}... לפי דעתי אפשר ליצור סרטים מדהימים מהסיל'-במידה ומישהו יוכל לערוך את זה.

eliad2

New member
אולי תרדו קצת לעם

ותסבירו לי מזה כל אחד מהסיפורים האלה? מזה סיל'? , מלחמת החרון ? ומה שאפשר .

למעלה