עדכון המצב באיסטנבול

סולטנית

New member
עדכון המצב באיסטנבול

השמש זורחת, חמים ונעים וחוץ מזה החיים ברחובות כרגיל.
כל מלחמות הפוליטיקאים זה בגלל שבחודש הבא יש בחירות בטורקיה וכרגיל הכל מסיבות פנימיות.
הערב אי אפשר היה לצפות בטלויזיה הישראלית באנדרואיד...עצוב שהמצב הגיע לזה אבל הפוליטיקה מגעילה.

טליה ג

New member
הבחירות עוד יותר מכניסות את ארדואן לאטרף

אבל בואי נגיד שבכל מצב הוא היה משתלח בישראל, כמו בכל פעם שישראל מעורבת בעימות צבאי מול הפלסטינאים.

למה אי אפשר היה לצפות בטלוויזיה הישראלית באנדרואיד? הטורקים חסמו, או שדווקא בישראל חסמו, כי פוחדים מהאקרים טורקיים?

goolgol

New member
מה שלומכם חברים באיסטנבול? לפי התאורים כאן, זה שכל ישראלי

שמסתובב באיסטנבול זה כמו יהודי שהסתובב בברלין 1939...

סולטנית

New member
להכנס לעדכון מאיסטנבול

חבר'ה לא להתרגש בכלל. אז בעיר של 20 מיליון איש כמה בחורות עם מטפחות וגברים דתיים מאנשי ארדואן וכאלה עובדי מדינה שארגנו להם הסעה לעצרת בחירות. יש לקחת הכל בפרופורציה. איסטנבול עיר נהדרת עם אנשים מקסימים. יש כבוד והכל בסדר.
אין שום פחד וחשש ברחובות. בטח על זה ששאל על אזור במונטי שזה אזור מודרני חילוני. תבוא ושיהיה לך בהצלחה.
גם בשדה התעופה לא נראה לי שיעשו בעיות, טורקיה צריכה תיירות ועסקים.
היום חג בטורקיה, חג הילדים והנוער -19 במאי.
בכל מה שקורה יש להפריד בין ארדואן והאינטרסים האישיים שלו לבין העם הטורקי.
חג שמח לכולם.

moshe4474

New member
אחרי הבחירות ארדואן יבחן את יחסו לישראל,

כמובן בהקשר השלילי. ארדואן לא התפייס עם ישראל, הוא הראשון שמסית נגדה בכל הזדמנות. לאחר הבחירות כניראה שתהיה הדרדרות נוספת ביחסים בין טורקיה לישראל.[URL]http://www.maariv.co.il/news/politics/Article-639200[/URL]

liord17

New member
היי סליחה על הדיליי, היה

מהמםםםםםם! התאהבתי באיסטנבול!
אנשים מדהימים, מסבירי פנים, ומקסימים.
כישראלי יש מעט מתח ברחוב, אבל גם בישראל אני מרגיש אותו דבר.
ניסיתי לא להתבלט כישראלי, אבל גם שכן הבינו שאני מישראל, הגיבו בחיוך ואהבה.
לדעתי אנחנו הישראלי מפסידים את טורקיה ואת מה שיש לה להציע לנו וטורקיה מפסידה את הישראלים ואת הרווח שיכול לצאת לה מתיירות ישראלית משגשגת.
הבטחתי לעצמי לחזור בשנה הבאה :)

סולטנית

New member
שמחה לשמוע

טוב שבאת ונהנית.
איסטנבול עיר יפה מאוד ואנשים רק רוצים לחיות ולהתפרנס.

טליה ג

New member
אני שמחה שנהנית באיסטנבול

אני מניחה שהסיכוי של ישראלים להיתקל בעויינות בטורקיה נמוך, אבל אני בהחלט מבינה אנשים שחוששים לנסוע לטורקיה, בעיקר בתקופות שבהן ההסתה של ארדואן מתקיימת על בסיס יומיומי והתקשורת הטורקית עוסקת בישראל כל הזמן, ורק בהקשר שלילי.

למעלה