עדכון הנכים גזרות רכישת ציוד דף 1!

orthoped

New member
עדכון הנכים גזרות רכישת ציוד דף 1!

לציבור הנכים והמוגבלים שלום . כיבואן ציוד רפואי שיקומי 9 שנים בישראל ו ו 12 שנים בענף אני מבקש לעדכן אתכם בהליך לדעתי לא נכון של משרד הבריאות "לחסוך "כסף באספקת ציוד שיקומי לנכים. חברת שראל קיבלה פטור ממכרזים לאספקת ציוד למשרד הבריאות ובמשך החדשים האחרונים החל תהליך של אספקת כסאות גלגלים ומיטות לזכאי משרד הבריאות רק דרך שראל כלומר נכה שקיבל אישור לא יוכל לרכוש כסא גלגלים היכן שירצה או איזה דגם שירצה אלה הוא יופנה רק לשראל ושם יוכל לבחור את הכסא שהם מציעים מהמבחר המצומצם שהם מחליטים . התהליך החל באזור חדרה וחיפה ויכסה בקרוב את כל הלשכות בארץ . ויותר גרוע . משרד הבריאות עומד לתת לשראל את האפשרות לספק את כל הציוד לנכים הליכונים, כסאות גלגלים ממונעים , מנופים ,וכ"ו במתכונת הזו . ההחלטה תפגע בכל ציבור הנכים אשר יחויבו לקחת ציוד מסוים ממבחר מצומצם וכמובן שהליך זה הוא מכת מוות לכל היבואנים בארץ לציוד שיקומי ואני באופן אישי מתנגד לכך ומצרף מספר מסמכים (שנשלחו לשר הבריאות ולמבקר המדינה) לעיונכם ואשמח לשמוע את דעתכם האישית לשיטה החדשה הזו. בכבוד רב יצחק פריווה

רינו

New member
מה אומר ומה אדבר........./images/Emo36.gif

אתה באמת חשבת שלפניי שנתנו בלעדיות היינו יכולים לרכוש כיסא איפה שאנו רוצים? לצערי אנו הולכים לאיבוד במדינתנו,כל אחד עושה מה שהוא רוצה. בטוח אני שזו החלטה של איזה פקידון ששולט על כולנו. מה נוכל להגיב?פשוט לקבל הפניה ולסתום את הפה.כי אזיי עוד יאיימו עלינו שאם לא ננהג כמו שהם רוצים פשוט לא נקבל כלום. ושמע 60 ימים ארורים יוןשבים חברינו מול הכנסת הארורה למען שיפור זכויותנו ו..נאדה..אז באמת אתה חושב שכעת מישהו ישמע אותנו? ליבי כואב ושותת מזמן כך שכבר שום דבר לא מפליא אותי..אנו דפוקים וכניראה נישאר כך עד ליום מותנו... והלוואיי ויהיה בכוחך לשפר משהו לטובת העיניין..אשריי המאמין.. את שלי איבדתי מזמן.

דני בר

New member
בשורת משרד הבריאות - שראל

חברים, הבשורה של משרד הבריאות ושראל באה להסיר ממשרד הבריאות כל אחריות לטיב הציוד שיסופק לנו ולהתאמתו. זוהי נסיגה של שנים רבות לעומת המצב הקיים שאף הוא לא מקובל עלינו. על אחת כמה וכמה יהיה המצב החדש אם יתממש חס וחלילה. אנשים בריאים ויהיו המומחים הגדולים ביותר יכתיבו לנו על איזה כסא גלגלים נשב ויחליטו איזה כסא אמור להיות נוח לנו. זו שערוריה והתעמרות בלתי נסבלים. עלינו לקום כציבור אחד ולעצור את התהליך בעודו באיבו. משרד הבריאות חייב להקציב לנו את הסכום לרכישה ורק אנו נחליט מה טוב לנו. ענף הציוד השיקומי בשנים האחרונות עובר שינויים ושיפורים רבים ולנו הזכות ליהנות מכך. לפי מה ששמעתי, במכרז שפירסם שראל זכו דגמים מיושנים ברמה נמוכה שאינם מקובלים היום לנכים הזקוקים להתאמות מיוחדות לצורך ייעול ושיפור תיפקודם. כסא הגלגלים הוא לנו רגליים ואין זכות לאיש להכתיב לנו על איזה "רגליים" ניתנייד. הנהגת הנכים השובתים כבר נכנסה לעובי הקורה, הבה נעניק לה את הגיבוי הדרוש, כי בנפשנו הדבר !!!

למעלה