עדכון הפלה 6

עדכון הפלה 6

אז אחרי כל החשש לחוץ רחמי (שעדיין לא הופרך סופית), היה המשך עליה של בטא לרמות שכבר ראו עובר, אח"כ כבר ראו דופק ואני הרשיתי לעצמי במסגרת הספקנות והציניות הרגילות שלי ושריון פלדה אימתני, טיפה להקשיב לפליאה של כל הרופאים המעורבים (והיו רבים הפעם) לפלא של ההריון שמתפתח לו בלי ערכי בטא תקינים....
רק כדי שיום וחצי אח"כ, ערב לפני יום כיפור יתחיל פתאום כאב בטן נוראי ובדיקה בשירותים תאשר שהתחיל דימום אימתני.
לא היה לי כוח למיון ומנסיוני גם לא היה צורך, נאלץ לחכות ולראות מה יביא יום, ממילא אין מה לעשות בשלב כזה....
יום כיפור והימים שאחריו עברו עם דימומים נוראיים וכאבים די קשים ורותקתי שוב למיטה (הבן בן ה3 שלי כבר מספר לכל העולם על אמא שחולה ונחה במיטה שוב ושוב ושוב... ועצוב לי שככה הוא כבר מתייג אותי וחווה אותי).
עם כל החגים, לא היתה אפשרות לבטא או אולטרסאונד בשום מקום שאינו מיון עם שעות של המתנה, ולא יכולתי לשאת את זה כבר. אז לא הלכתי.
אתמול הלכתי לאולטרסאונד פרטי (כי בקופה יש תור לעוד חודש. הגיוני סה"כ) ואישרו ש"העובר נפלט" (חייבת להודות שההגדרה והדימוי הצחיקו אותי ממש, דמיינתי אותו נמלט על נפשו), אבל העלו חשש עדיין לכימי שצריך לשלול בודאות ולהמשיך מעקב בטא עד לאיפוס או לברור מלא.
אח"כ המליצו להפסיק לבזבז את הזמן ולהתחיל טיפולים.
כולם מאד דעתניים על הגוף שלי ועל הדרך שאני צריכה בעיניהם לעשות.
האמת ?
אני כבר לא מצליחה לגבש דיעה על מה ואיך הלאה ומרגישה שאני יורה לכל החזיתות ומתנהלת שלא מתוך שיקול דעת כבר, כי הוא באמת אבד לי כבר.
אף אחת מהדרכים כבר לא נראית לי "העדיפה".
זהו. אין פואנטה. סתם רציתי לעדכן, כי מרגיש שפה אפשר תמיד ופה מבינות ותכלס ? פה מתעניינות ושואלות, איפה שבחוץ בעולם האמיתי כבר לא שואלים.

כנ"ל

מתישהו יהיה לי זמן להגיב לך כמו שצריך, אבל כרגע אני כותבת שדאגתי לך מאוד וחשבתי עלייך כל יום ועצוב לי שאת לא מהאחרות שקורים להן נסים.

הייתי ממש על הסף הפעם של כמעט להאמין

שהינה... עומד לקרות לי נס.
לא סתם.
נס רפואי של ממש.
יש מקרה מתועד אחד של הריון שהתפתח והסתיים תקין למרות בטאות לא תקינות באופן עקבי (כי הרבה פעמים יכולה להיות הכפלה שתיים לא תקינה ואז זה מסתדר, מסתבר... למדתי הרבה מזה).
ואז... הסטירה לפנים שמחזירה למציאות. לא בבית ספרנו.

כל כך רציתי נס בשבילך

לא יאמן הסיפור הזה. איך כל פעם לעבור את כל התלאות בשביל לקבל עוד סטירה מצלצלת.

מזדהה איתך החודש. גם אני כבר כמעט האמנתי שהולך לקרות לי נס.... כמה נעים היה יכול להיות לשתינו נס החודש.

לא לגמרי הבנתי מה הכוונה שיכול להיות לך בנוסף גם כימי? להבנתי מהשניה שיש שק הריון זה מפסיק להיות מוגדר כימי. אני בוגרת 3 כימים בחצי שנה האחרונה ואף פעם לא הגעתי לשק.

מקווה שהרחם תצא לך נקיה ושלמה בלי עזרה חיצונית מכל הבלאגן.

אני מבולבלת בימים האחרונים ממש

וזה כאמור עובר בכתיבה גם.
הכוונה היה שהחשד לחוץ רחמי טרם הופרך לחלוטין. חושדים שאולי היה שילוב של גם חוץ רחמי ומקווים שהוא התפנה כבר או שיואיל להתפנות לבד בלי התערבות נוספת.

שירהד1

Member
מנהל
ואו, קראתי פעמיים את התיאור העצוב
-

על התקווה והחלום, ועל ההתפכחות הקשה ומפח הנפש האדיר.
משתתפת בצערך.
אני לא מחדשת לך, אבל כותבת לך בכל זאת- רק את יכולה וצריכה לנתב את עצמך- לא אף אחד אחר. מחזקת את ידייך שתשכילי לעשות זאת, בדרכך שלך ובבחירות הנכונות עבורך- אחרי התבוננות עמוקה פנימה לנפש ולגוף, לכוחות שיש או אין.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

הבטא התאפסה - אין חוץ רחמי

לו רק ידעתי לממם...
הדברים שמשמחים אותי בימינו, שחורים משחור.

secondtime82

New member
אין לי מילים

כל יום בשבוע האחרון נכנסתי ובדקתי אם כבר עדכנת, וכשלא נכנסת תהיתי ואולי קיוויתי שבאמת קרה הנס והייתה התפתחות חיובית ... אז ממש מצטערת לקרוא עכשיו. מתארת לעצמי כמה זה כואב וכמה כל הבלבול הזה עוד יותר מקשה על ההתמודדות. ועצובה עבורך. מאד.

אמאלוסי

New member
לגמרי

ויקטור, אני מקווה שאת לא חושבת שאני חסרת טקט.
פשוט תמיד העדפתי הפלה טבעית על פני גרידה

אמאלוסי

New member

מקווה שאת לא כועסת, שעשיתי ממים בשמך.
ועכשיו ברצינות - שולחת חיבוק גדול. ואולי רופאים צודקים וטיפולים זאת הדרך. אני, דרך אגב, ממש חסידה של טיפולים.
מה שלא תחליטי, מחזיקה לך אצבעות. וילד שלך (קוראים לו זיו, אם אני לא טועה ?) הוא הוכחה שניסים קורים, אז בע"ה יקרה עוד נס...

למעלה