עדכון ודרושה עזרה

אביטלתל

New member
עדכון ודרושה עזרה

כמו שחלק מכן יודעות, לפני חודש עזבתי את העבודה ואני בבית עם איילה במשרה מלאה. כבר הרבה זמן מתבשל אצלי רעיון לפתוח חנות יד שנייה שתתמקד במוצרים לתינוקות. מאז שהתפטרתי התקדמתי לאט לאט לקראת יישום הרעיון. יש חנות להשכרה במרכז להורות בקיבוץ כברי (זה בצפון ליד נהריה). עכשיו אני מחפשת שם לחנות. יש מספר רעיונות ואני אשמח לשמוע את דעתכם או לשמוע רעיונות אחרים: 1 - "אריה וגדי" - כי אני מזל אריה ואיילה מזל גדי. מישהו הגדיל ראש והציע לצייר לביאה מניקה גדי
החיסרון הוא שאין רמז בשם למהות החנות 2 - "מלבושושים" - מלבושים משומשים 3 - "דברשושים" - דברים משומשים

משוש30

New member
הרעיון אחלה בינתיים אף אחד מהשמות

לא נשמע לי אני אנסה לחשוב על משהו

sipi1

New member
רעיון נהדר !

אף אחד מהשמות לא דיבר אלי, אבל אני בטוחה שעוד יגיעו הצעות. בהצלחה !!!

cookie1

New member
יופי של רעיון, מבטיחה לקפוץ לבקר

כשיפעל. השמות ממש לא כוס התה שלי, מבטיחה לחשוב.

lulyK

New member
איזה רעיון נהדר וכייפי.

לא מתחברת לשמות שהצעת. אני לא חושבת ששם החנות צריך לרמז ממש על מה שיש בה אלא רק לזרוק לעולם ילדותי. אני בטח הייתי בוחרת בצירוף מילים מספר ילדים ידוע כלשהו (סתם דוגמאות לא מחייבות: מיץ פטל, מסיבת תה, השפן הקטן <כבר יש חנות כזו>) או פשוט בשם של הבת שלך

בלינקה

New member
ברכות

אני אוהבת את אריה וגדי. השאר ממש לא מדברים אלי. אני מניחה שאפשר אפילו למצוא משהו יותר טוב, אבל יצירתיות היא לא הצד החזק שלי. אני, כמובן, אשמח לעזור בכל עניין אחר

אדר שלי

New member
בהצלחה! לגבי השמות

"אריה וגדי" דווקא מוצא חן בעיניי, בעיקר בגלל ההקשר לפתגם "ואריה עם גדי ירבץ". שם נוסף, אבל אולי יש כבר חנות כזאת "ילדותי השניה", זה פשוט נשמע לי מוכר... אבל מתאים בגלל ה"יד שניה". ואולי גם "תותים" "משמשים" (קצת דומה ל"משומשים", אבל ילדותי), "חיבוקים". שיהיה בהצלחה!

sharonmx

New member
אחלה רעיון!

השמות לא משהו.... מה עם: "קטנטנים"? (לא מקורי, הא?..), קרנבל החיות, גן גורים, תלתלים (טוב, זה נשמע יותר כמו שם של מספרה, אבל מסתדר עם הניק שלך), משומשוק? משומשיק? (יעני משומש עם שיק...) אם תהיה עוד השראה אני אוסיף....

אביטלתל

New member
הוחלט סופית על

משוּטף - משומש לטף תודה ל Lali d על הרעיון תודה לכולם על העזרה

אמאאור

New member
מדליק../images/Emo70.gif אני מאחוריך...

בטוחה שהשינוי יקח אותך למקומות טובים.

עינבלית

New member
בהצלחה! אבל אני לא אוהבת את השם

אולי בכלל כיוון אחר? "מגירות" "ילדותי השניה" "חלומות ילדות" "פעם שניה" "שניים אוחזין" ??? ולמה להתמקד רק בטף? מה לגבי מוצרי הריון ולידה - בגדי הריון, הנקה וכו?

galiaS

New member
הרבה בהצלחה.

אני מתארת לעצמי שאת סגורה על השם אבל אני בכ"ז היתי רוצה להגיב עליו כי אני לא אוהבת אותו. למשומש בעיני יש קונוטציה של משהו בלוי. זה גם מזכיר לי קצת "שטיפה" שזה נשמע מלוכלך. רק לשם דוגמה שמות כמו "ילדותי השניה" (לדעתי יש חנות כזאת) מעלים קונוטציה של נוסטלגיה, של משהו שהיותו ישן עושה אותו טוב. בכל מקרה זו נשמעת לי יוזמה מדהימה ואני מאחלת לך המון הצלחה. כל הכבוד על השינוי המבורך.

למעלה