עדכון והרבה שאלות.

ו שתי

New member
עדכון והרבה שאלות.

בהמשך לשאלות שלו מהשבוע שעבר, לא הצלחתי להתאפק, וניגשתי לעשות בטא ביום ה-13 לאיחור, כלומר 13 יום אחרי היום ה-28 למחזור הקודם, למרות שהמחזורים שלי קצרים יותר (26 יום מקסימום). הבטא יצאה 528. נמוך ביותר, לא? הרופא "שלי" היה אדיש ואמר לי לבוא בשבוע הבא מתי שהוא לא.ס נוסף. זה רופא שרואה, בהערכה גסה, משהו בין 200 ל-300 מטופלות דרך הקופה בשבוע, בלי הגזמה. להגיד שאני סומכת עליו? אני ברגשות מעורבים. בהריון הקודם מכתי עליו בעינים עצומות כמעט. היום אני יודעת שאני לא מזיזה לא. הוא סירב לשלוח אותי לאורך כל ההריון הקודם לבידקות דם ל-CMV למרות שעבדתי בתנאים סניטרים ירודים עם ילדים ואני לא מחוסנת, ומבחינתו, אבדן הריון אחרי מי שפיר לא נורא כי אנחנו צעירים ונכנסתי להריון בקלות (
ללא מילים, כן?). בהריון הקודם היו לי גם דימומים וכל מיני ענינים, שלצערי לא זכו לתשומת לב, כולל זה שבין היתר בגלל שהוא לא קבע נכון (כנראה) את גיל ההריון, כמעט איבדתי את העוברית בסוף ההריון (היום העוברית כבר ילדה, אבל זה לא מאחורי, אני לא רוצה לעבור כזה דבר שוב). ואני תוהה, אם אני לא אמורה להיות כרגע באיזו שהיא השגחה, או לקבל איזשהו טיפול נגד הדימומים, או לעיבוי רירית הרחם, או סתם (למשל) לבדוק אם הבטא עולה. אני משתפת כאן, למרות שאני לא מרגישה עדיין בהריון. אני מאד רוצה את ההריון הזה.בטח ובטח לא רוצה לאבד הריון רק בגלל אדישות של רופא, וככה אני מרגישה עכשיו. מה אני עושה עכשיו?

סאלי33

New member
תלכי לעשות בטא שוב

אם עשית בטא לפני יומיים תעשי שוב ביום ראשון לבדוק אם יש הכפלה, אם כן אז ההריון יכול להיות בסדר כי אולי בשל הדימומים במהלך החודש את לא יודעת במדויק את יום הביוץ...חוץ מזה תעשי גם בדיקת פרוגסטרון שגם הוא מעיד על תקינות ההריון והאם יש מקום לתמיכה בשלב זה. ובהזדמנות ראשונה - תעיפי את הרופא הזה ותעברי לאחרת הוא נשמע מזעזע ואין סיבה שתרגישי ככה עם הרופא שלך!!! שיהיה בהצלחה ותעדכני.

זו תוצאה מאוד גבולית. הכל יתכן.

זה יכול להיות הריון צעיר (מביוץ מעט מאוחר) או, חלילה, ירידה של הבטא. אם יש הכפלה אזי היום בערך כבר ניתן יהיה לראות שק הריון. בכל זאת, נראה לי עדיף לבדוק כרגע את הבטא בבדיקת דם וכן לבדוק רמת פרוגסטרון (והפניה את יכולה לקבל גם מרופא המשפחה). תעדכני.

ו שתי

New member
תודה.

דיברתי כרגע עם רופאת המשפחה שלי, מחר אחזור על בדיקת הדם, בתקווה גדולה לראות עליה יפה בבטא. מבטיחה לעדכן. תחזיקו לי אצבעות?

סאלי33

New member
../images/Emo45.gif יש לך אצבעות ממני ../images/Emo45.gif

מחזיקה חזק. אל תשכחי לבדוק גם פרוגסטרון

ו שתי

New member
שוב תודה על האצבעות המחוזקות

הבטא עלתה, אבל העליה לא מרגיעה אותי. היום, חמישה ימים אחרי הבטא הקודמת, ו-18 יום לאיחור במחזור, הבטא היתה 1400. כלומר בממצוע הכפלה של 1.5 כל יומיים (אל תשאלו אותי איך זה חושב, בעלי חישב). אין לי אלא לחכות ולראות מה יראו בא.ס בסוף השבוע. מקווה לעדכן עדכון חיובי. שוב תודה על הזמן והידע שלכן. ושוב- שההריונות שלכן יגמרו במועד ובידים מלאות ובריאות
מכל הלב.

ו שתי

New member
עוד שאלה: מישהי מכירה את אחד מהרופא

רופאים הבאים: דר' מיכאל הולצינגר דר' עופר מרקוביץ דר' רמי אבירם דר'אריה ברקוביץ אני רוצה לעבור לרופא אחר, ומחפשת רופא, אפילו פרטי, שעובד בבה"ח מאיר.

אני מכירה הכרות שטחית

את ד"ר מרקוביץ, והוא בסדר גמור (וגם מומחה לאולטרהסאונד, אם זה משנה). באמת מורטת עצבים התוצאה שקיבלת. הכל יכול להיות איתה, ואני מקווה שיקרה הדבר הטוב.

סאלי33

New member
שמעתי על ברקוביץ

שהוא רופא מעולה לפריון אני לא בטוחה לגבע מעקב הריון. מחזיקה לך אצבעות להריון תקין

ו שתי

New member
קבעתי תור למרקוביץ ל-14 לספטמבר

כי עד אז הוא בחופש. אין לי ברירה אלא לחזור כרגע לרופא שלי. קבעתי אליו ביום שישי, ואני מקווה שנראה שק הריון, בתוך הרחם (לא מעיזה לחלום על לראות דופק) תודה רבה על העזרה, העצות והתמיכה. ושתי, מרוטת עצבים.

סאלי33

New member
זה מוקדם מידי בשביל דופק

בעזרת השם שיהיה שק הריון במקום וימשיך להתפתח.

ו שתי

New member
מעדכנת

שראו שק שמתאים לשבוע חמש (אני בשלושה שבועות איחור) ונשלחתילעשות ביום ראשון בטא (שוב) תודה על האצבעות והעידוד.

סאלי33

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות

אני חושבת שנתוני הבטא מתאימים לשבוע 5 ושוב השאלה היא מתי היה הביוץ שלך??...אם הוא היה יותר מאוחר ממה שאת חושבת עדיין יש תקווה. תעדכני בבקשה!!

אםדניאל

New member
רמי אבירם

עשה לי סקירה מאוחרת מורחבת ב"מאיר". לא ממש מכירה אותו (הייתי פליטה מהצפון ועשיתי אצלו כי זה מי שהיה) ממה שראיתי באותה סקירה הוא עשה רושם מקצועי ועם יחס בסדר. יודעת שהוא עושה במאיר סקירות מורחבות ודיקורי מי שפיר.

עופר מרקוביץ

עד כמה שידוע לי מתמחה בסקירות ומולץ בתחומו. לא ידוע לי שעושה מעקב הריון, אבל יתכן.

למעלה