עדכון וינדוס תקע את המחשב ונשאר בלופ

עדכון וינדוס תקע את המחשב ונשאר בלופ

מדובר על מחשב אסוס קטן עם זיכרון מועט - 32 GB.
המחשב לא היה מחובר לאינטרנט תקופה. חיברתי אותו לפני כמה ימים ומיד הציע עדכונים. ביניהם עדכון גדול של וינדוס 10 וכתב שהמחשב יופעל מחדש כמה פעמים.
במהלך העדכון כתב שאין מספיק זיכרון ועלי לחבר התקן איחסון חיצוני עם 12 ג'יגה פנויים. הכנסתי.
נתתי לו לעבוד בלילה, בבוקר אני רואה שרשום: מבטל את השינויים האחרונים במחשב שלך... ואז (מופעל כנראה שוב ו)מופיע סמל הפעלת המחשב של אסוס. וכך שוב ושוב - מבטל שינויים... אסוס...

אם אני מוציא את האון קי שהכנסתי לפי ההוראות הוא רושם לי להכניס אותו בחזרה.
ניסיתי להפעיל מחדש וללחוץ מיד על F8 ולא עוזר.
מה ניתן לעשות?

תודה למסייעים!

כלומר?

לעם הארץ כמוני, מה הכוונה? ומה ניתן לעשות?
יצויין כי אין לי צורך בחומר שעל המחשב כרגע אלא פשוט לתקן אותו.
המחשב היה זול ואינני רוצה להשקיע מידי...

N641

New member
אתה צודק, לא שווה להשקיע עליו

קרה לי גם, כשהוא נתקע על לופ, פעם אחת עזר לנתק את הסוללה הפנימית מהלוח לכמה דקות ולחבר מחדש ואז המערכת עלתה כפי שהיה לפני העדכון שנתקע. לא בטוח שזה יעבוד במקרה שלך אבל אם אחרי שניסית הכל ושום דבר לא עזר אז שווה לנסות.
&nbsp
יש ברשת סרטונים עם הסבר לפתיחת המכסה האחורי (לפי הדגם שלך) ולראות איך מנתקים את הסוללה מהלוח.
&nbsp
אם אין לך עליו חומר חשוב, והוא ישן ללא אחריות ולא הצלחת לסדר אותו, זרוק אותו וקנה חדש.
&nbsp
היו לי 2 כאלה בעבר של אסוס. מהניסיון שלי, בשלב מסוים הם מתחילים לעשות בעיות (אחרי שנתיים-שלוש) וזה עניין של מזל אם מצליחים לתקן אותם או לא.

דוקא יש לי אחריות עדיין - אבל אסוס אמרו לי

שזו בעיה של תוכנת וינדוס ולא בחומרה, ולכן האחריות לא מכסה...

N641

New member
זה נופל על התחום האפור

אבל אם תתעקש ותגיד להם שהעדכון התבצע אוטומטית (מבלי שיזמת אותו) ופשוט קמת בבוקר וראית את זה ככה אז יש סיכוי שיתנו שירות.

גם בעיית איתחול במערכת הפעלה אמורה להיות כלולה באחריות, כי אחרי הכל זה מונע ממך שימוש תקין במחשב והמערכת הגיעה מובנת ולא אתה התקנת אותה לבד.

על איזה דגם מדובר? E203MA?

arseny92

Well-known member
מנהל
לשדרג אפשר, אבל ידנית ממערך ההתקנה וה-install.wim שנוצר עם

דגלי wimboot ו-compactos פעילים, לא לבצע עדכון בסריקת עדכונים רגילה.
&nbsp
לא בדיוק דבר עבור משתמש רגיל אלא אם הינך מנוסה בתפעול יישומי ערכת Windows ADK כמו ה-dism ו-imagex בכדי לערוך את תדמית ההתקנה של המערכת החדשה כמו שצריך עם הדגלים לעיל וקומפרסיה מקסימלית.
מכשירי 32GB זה כאב ראש עבור כל OEM ומוטב שלא היה קיים...

למעלה