עדכון, וכמה שאלות

ו שתי

New member
עדכון, וכמה שאלות

היינו היום בשקיפות עורפית שיצאה תקינה (חישוב מדויק של התוצאה הסטטיסטית יגיע לנו אחרי החג בדואר) הרופא הסתכל "על הדרך" וראה מח, חדרי מח, וחלוקה "יפה" לאברים (לדבריו) ובעוד שבועיים וחצי נפגש לסקירה. אני עדיין עם התכווצויות, לטעמו הן חסרות משמעות. הרופא שאני הולכת אליו מומחה א.ס, שעובד בבה"ח שאני מתכוונת ללדת בו. מצד שני, הייתי רוצה שמישהו אחר יסקור אותי את אחת משתי הסקירות, ואני מחפשת רופא מומלץ. לענין רופא פרטי: בהריון הקודם, הייתי במעקב של רופא אחר, שהיה אדיש. אח"כ עברתי למעקב הריון עודף בקופה, וזה בכלל היה בלי שום מגע אישי. הפעם אני רוצה להיות בטוחה שהרופא שלי זוכרת אותי, ומכיר את ההריון, ולא עונה לי בטלפון (למשל) תשובות כלליות. אני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל אני חושבת שלמטופלת פרטית שמגיעה ללדת בבי"ח בו עובד הרופא שלה, מתיחסים קצת יותר יפה, וגם זה חשוב לי. בקיצור, אני מחפשת רופא שיקבל אותי פרטי, ועובד ב"מאיר". שאלה אחרונה: מהעושים עם ההתכווצויות האלו? תודה.

שמחה על התשובה היפה בשקיפות

לגבי ההתכווצויות, לשתות הרבה ולנח ככל האפשר ובעיקר לעקוב. במאיר אני מכירה את ד"ר עופר מרקוביץ, שעובד שם ביחידת האולטרסאונד. מקבל במכבי ראש העין ואני מניחה שגם פרטי. אני לא יודעת איך הוא במעקב הריון, אבל שווה לשאול ב"הריון ולידה".

ו שתי

New member
אני הולכת אליו דרך הקופה

הבעיה היא, שכל הרופאים שעובדים במכבי לא יכולים לקבל אותי פרטי, אחרת הייתי הולכת לקנטי וזהו.

nubi

New member
איזה יופי!

לגבי ההתכווצויות-תקפידי על שתיה. את או-טו-טו מסיימת שליש ראשון... אין כמו רופא פרטי. איזה הבדל ביחס. גמני נטשתי רופא של מכבי לרופא פרטי, גם בגלל האדישות שלו וגם בגלל שהרופא החדש עובד ברמב"ם ושם אני רוצה ללדת.

למעלה