עדכון ושיתוף

עדכון ושיתוף

שמחה לעדכן ולשתף. אני כמעט שבעה חודשים אחרי ניתוח טבעת. סגורה 8 CC וירדתי עד עכשיו 15 ק"ג. הירידה שלי היא מאד מאד איטית, איטית מדי לטעמי, אבל אין לי שליטה על זה (כמו גם על רב הדברים האחרים בחיי). בעזרתה הנפלאה של אופיר A (שוב המון תודה) אני משתדלת לשמור על תפריט שפוי, אכילה של משהו כל 2-3 שעות, הוספתי הרבה שתייה (ממש לא קל לי), עדשים (שוב תודה לאופירA זה טעים ומשביע) ומקפידה לצעוד לפחות 4-5 פעמים בשבוע כל פעם 45 דקות. אני מודה שציפיתי לרדת יותר בזמן הזה אבל יחד עם זה אני מרגישה מצוין ואני מבינה שהגוף שלי עושה את העבודה בקצב שנכון לו. הרבה מאד שנים לא הייתי במשקל שאני עכשיו וחלק מהבגדים כבר ממש נופלים ממני וזאת הרגשה ממש טובה. אני מקווה להמשיך לרדת, גם אם ל-א-ט, ולהמשיך להרגיש טוב.

קוביd1

New member
דלית שמח לשמוע

ירידה בקצב מצוין אל תמהרי ,ירידה בקצב כזה סגולה להגעה למשקל הרצוי , וסגולה לשמור על ההישגים במשקל ,בצורה בטוחה בלי לפגוע בבריאות
בגילאים האלה חילוף החומרים יותר איטי קחי את זה בחשבון

בהצלחה בהמשך

גוד שבעס

קובי

אופירA

New member
מנהל
את מכירה את הסיפור על הדרך הארוכה והקצרה?

יש סיפור קלאסי, שהוא משל על כל דבר בחיים, על הדרך הארוכה והקצרה, והדרך הקצרה והארוכה, שעומדות לבחירתו של כל אדם בהרבה תחומים בחיים (כולל תחום ההרזיה), והוא צריך לבחור בדרך שיותר נראית לו.
הדרך הארוכה והקצרה (או הקשה והקלה) היא ארוכה ומעצבנת מאוד, וצריך בשבילה הרבה סבלנות ובגרות. זו דרך של חנונים/יורמים/חופרים/כבדים/זקנים/שמרניים (וסוגים כאלה של טיפוסים). אבל יש לה יתרון גדול מאוד, שהיא עושה את החיים בטוחים וטובים, עם ערך מוסף ברובד האיכות. זה כמו "המוצר היקר שהוא זול".
הדרך הקצרה והארוכה (או הקלה והקשה) היא דרך הרבה יותר מלהיבה, מענגת, קלילה וגזעית, היא דרכם של הפריקים, המגניבים, ההרפתקנים וכאלה. זו דרך עם הרבה פאייטים נוצצים. זו דרך השקר מתחילתה ועד סופה, ולא משנה באיזו תחפושת היא מציעה את עצמה. הסגנון שלה הוא סגנונם של הסמים - מציעים רווח בהתחלה, וגובים מחיר יקר מאוד בהמשך. סגנונו של הנחש המיתמם בגן העדן של האדם הראשון (שמחירו הוא כל הזוועות שקרו בתבל, מיום בריאת העולם ועד עצם היום הזה...).

הניתוח נותן לנו הזדמנות לכמה בחירות - אנו יכולים לבחור באנורקסיה ובבולמיה ולבנות לנו לאט לאט אבל בטוח בטוח עתיד קצר מאוד או שחור מאוד, אנו יכולים לבחור בהרזיה כמו בכל דיאטה (התלהבות, שמירה, תוצאות, הנאה, התעייפות, תסכול, ומה שבא אחריהם...), ואנו יכולים לבחור באורח חיים שמקנה הרגלים לכל החיים, בריאות הרבה יותר טובה בחיים, יציבות, שפיות, נחת מהצאצאים, היכרות יותר מעצימה עם עצמך, אחריות ובגרות, ועוד המון רווחים קטנים כתופעות לוואי.

תיהני מהפרחים שבדרך, ותשאירי את הציפיות לכריות.

טליוגם

New member
תודה רבה !!! ענית לי על השאלה ששאלתי למעלה

סבלנות והתמדה זו התשובה...

אופירA

New member
מנהל
לא מספיק

את צריכה גם ידע שחסר לך.
סבלנות והתמדה זו התשובה למי שירד 15 ק"ג ב-7 חודשים, זו לא תשובה מספקת למי שירד 16 ק"ג בחודש וחצי ומרגיש שהוא תקוע על המשקל...

למעלה