עדכון ותודה למפרגנים

amitceder

New member
עדכון ותודה למפרגנים

באמת תודה , הפרגון חשוב לנו כאן מאד. במיוחד לאור העובדה שאין שום פרסום לענף שלנו - קראתי ששברו שיא ב2000 מ' בריצה אחרי 25 שנה, ועל מתחרה ישראלי בפריז דאקר, אבל שום מילה על הגולשים בחו"ל - אז לפחות טוב לראות שמישהו כן עוקב אחרינו... (-: אתמול היתה משימה "קצרה" - "רק" 234 ק"מ. אילן והספרדי שאיתנו ברכב - בגול עם עוד כ 30 גולשים (נראה את התוצאות היום בבוקר). אילן עשה את זה במהירות של 67 קמ"ש ממוצע!!! אני קצת פישלתי - הגעתי קצר ב10 ק"מ, לאחר שראיתי הרבה חבר'ה שנפלו בדרך. קשה לי להאמין שאני אומר את זה, אחרי טיסה של 220 ומשהו ק"מ, אבל עם האוכל בא התאבון. התנאים היו פחות טובים ממה שחווינו עד כה - גובה תקרה של 2100 מ' "בלבד" הצריך טיסה קצת יותר זהירה, לפחות מבחינתי. יש גם חשיבות רבה לזמן היציאה, שכן במשימות כאלה - היום פשוט נגמר (למרות שכבר יצא לי לעשות טיסה ארוכה קודמת שהסתיימה ב8 בערב...) הצרה היחידה שכל הגוף כואב, במיוחד השכמות, ולכן אני הולך לי למסאג' תכף, לפני התדרוך לטיסה של היום. אתמול התנאים היו מיד אחרי סערה, ולכן נתנו את המשימה הקצרה יחסית, בעוד שהיום מתכננים לנו בונבוניירה של 300 ק"מ, עקב צפי לתנאים מעולים. (MENTAL NOTE - לשים כפפות הפעם). אני מקווה שבפעם הבאה שאני כותב לכם - זה יהיה משהו בסגנון של : "אילן ואני שברנו את מחסום ה300 ק"מ ", אבל נחכה בסבלנות .... מתגעגעים לארץ, עמית ואילן.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif לשניכם. מחזיק לכם

אצבעות. עמית, לא להתייאש חזק ואמץ. התחלת חזק, והוכחת לעצמך (ולכולנו) שאתה יכול. המשך ככה. ואל תפסיק לעדכן.. גם אם אין תגובות להודעות שלך, תמיד קוראים מה שאתה מעדכן בשקיקה רבה.. אגב, ידוע לך משהו נוסף לגבי התאונה הנוראית? תחקיר שמתנהל או משהו?? .. לא יודע לגבי אחרים, אבל אני ממש נבהלתי מהמחשבה שיכול לקרות לכולנו כשל כזה (אם בכלל היה כשל), ושגם מערך ההבטחה האחרון שלנו, זה שתולים בו את כל התקוות במקרה שחס וחלילה כל שאר המערכות כשלו, דהינו המצנח, כשל בחיבורו (כך הבנתי) אל הרתמה... מפחיד..
יאללה אני הולך לישון לילה טוב

shaison

New member
כול הכבוד לשנייכם

רק 30 בגול ואילן אחד מהם.............. כול הכבוד! עמית עם האוכל בא התאבון וכול עוד אתה לומד הרווח הוא שלך ושל כול מי שיפגוש אותך בליגה הבא
אז יאללה 300+ לילה טוב שי לנואל ניוזילנד

חגי

New member
כל הכבוד צדר !

תמשיכו ככה - תוצאות מצויינות לשניכם.

למעלה