עדכון, זהבה וג'סיקה שימו
!

sigis7

New member
עדכון, זהבה וג'סיקה שימו ../images/Emo23.gif!

הצלחה נרשמה בזירת המעבר מהנקה לתמ"ל! אחרי נסיון לפני למעלה מחודש שנחל כשלון חרוץ! חיכיתי בסבלנות כחודש כדי שהקטנה תשכח מההיסטריה שהיא חוותה, ואז פניתי למטרנה וביקשתי שישלחו לי דוגמיות של מטרנה שלב 2 דווקא ולא שלב 3 המתאים לכאורה לגיל שלה,הם היו נפלאים ושלחו לי לכל מקרה גם דוגמיות של מטרנה ביג, כדי שאם לא אצליח, אוכל לתת לה לפחות משקה מועשר בכוס. בערב הראשון הכנתי לה את המטרנה בבקבוק של שלושה חורים ללא דיסה, כשניסתי לתת לה בתנוחה הרגילה היא בכתה, אז הפנתי אותה לישיבה עלי, כשהיא נשענת עלי ואני רכונה על ראשה ומנשקת אותה, היא אכלה CC 70 ואז הנקתי אותה והיא הלכה לישון. בערב הבא שוב ניסיתי בתנוחה הרגילה והיא השמיעה התחלה של בכי, מיד סובבתי אותה והיא אכלה CC 170 , נתתי לה לנסות לינוק ומיד היא נרדמה. בערב שלאחרין, היא כבר אכלה מיד ובתנוחה הרגילה, בקושי ינקה משהו ונרדמה, והלילה אכלה רק מטרנה ולא ינקה! כל הכבוד לילדה הנהדרת הזו!!! יש סיכוי להצליח, בקו החם של מטרנה היו דרך אגב מאד סקפטים לגבי הצלחה בגיל כזה! (שנה ושלושה חודשים פלוס). מקוה שזה ימשיך וישתפר, למרות שחייבת לציין שמחינה נפשית הגמילה הזו לא קלה לי!)

למעלה