עדכון- זהו, ההחלטה נפלה!

תמי ס

New member
עדכון- זהו, ההחלטה נפלה!

תודה לכולכם על התמיכה הרגשית העצומה לה אני זוכה כאן, הן בפורום והן במסרים האישיים, אני מניחה שכרגע אני חזקה יותר בזכותכם. החלטתי לקבל דיעה נוספת ממי שנחשב למומחה מס´ 1 בתחום מוח העובר. להפתעתי, הוא היה אנושי ומתחשב מאד, והבין את המצוקה הקשה שאנו נתונים בה. הממצאים הם קשים, בגדול - חסר חלק גדול מהמוח האחורי, המחיצה קיימת רק בחלק הקדמי. המום הוא קשה ביותר. קיבלנו המלצה באופן חד משמעי לסיים את ההריון הזה. אני היום רגועה יותר בזכות הידיעה שעשיתי הכל על מנת לוודא את הממצאים ואני שלמה עם ההחלטה הקשה הזו. אנו נערוך בכל זאת בדיקת MRI כמו שהומלץ, לנו אמנם זה לא יתן כלום, ההחלטה מצידנו כבר הוחלטה, אבל אולי נוכל לעזור במשהו למדע ולהריונות אחרים בגלל אסוננו. סך הכל אלו בדיוק הסיבות שבגללן אנו עושים את כל הבדיקות האלו, על מנת למנוע לידתם של ילדים פגועים, והגילוי המוקדם מונע אסון גדול עוד יותר. אני חזקה כרגע, פה ושם יש נפילות וטפטופים מאזור העיניים... אבל הדיכאון הוא לא מוחלט כמו שהיה בהפסקת ההריון הקודמת (היום בדיוק לפני 8 חודשים) למרות שהפעם ההריון הוא מתקדם יותר ואני כבר מסיימת שבוע 25. אולי פשוט מתחסנים??? או שהנפילה עוד תגיע לאחר ההליך הפיסי? תודה לכולכם, מחמם את הלב לראות שכל כך הרבה אנשים חושבים עליי ומשתתפים איתי בכאבי הנורא.

salpter

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מאד קשה לקלוט ולהאמין, אך ניכר בהודעתך, כי הינך שלמה עם ההחלטה.

תמוש

הי תמי אחרי שיחה ארוכה ורבות שעוד יבואו, אני רוצה לנצל גם את המקום הזה לחזק שוב את ידייך ורוחך. אתם עושים את ההחלטה הנכונה, זה ברור. היא לא קלה, ייחלנו למשהו אחר, אבל בנסיבות הקיימות מצית כל אפשרות ואת עושה עימך, עם משפחתך ועם העוברית חסד גדול. מי כמוני יודעת שעוד יבואו ימים קשים, אבל זה לא מבטל את נכונות ההחלטה. עכשיו ניצבת בפניך ההתמודדות עם ההליך הפיזי ועד אז וכמובן גם אחר כך תמיד נהיה כאן בשבילך, גם ובמיוחד בימים המעוננים. חיבוק גדול פילה סגולה

אני כאן איתך בכל החלטה ובכל צעד

יש לך במסר ששלחתי את הטלפון שלי אם תרצי סתם קול אוהד ורך. מחבקת מרחוק ורוצה לשלוח לך ימים טובים יותר של אור, שיבואו אחרי עמק החושך הנורא. תמי, את לא חייבת להיות חזקה עכשיו, למרות שזה מה שהרבה אנשים אומרים, מי שסביבך גם יכול להיות חזק, כדי לפרגן לך את תקופת העצב והאבל. כל הזמן את בלבי, דעי זאת.

עדי 4

New member
תמי יקרה

שלחתי לך מייל. אני חושבת עלייך כל הזמן. כל הכבוד על המחשבה לעשות את הMRI כדי ללמוד לעתיד על המקרה ולהצילאחרים ממקרים דומים. אוהבת ומחבקת עדי

קשה...... ../images/Emo10.gif

הלוואי ויכלתי לומר לך מילות נחמה.... אני לא בטוחה שיש כאלה..... אני מרגישה עבורך המון המון רגשות חזקים של תמיכה וכתף אוהבת כי זה מה שיש לי להציע לך. הלוואי ולא היית צריכה לעבור זאת שוב והלוואי ולא היית צריכה להתמודד עם החלטה כה קשה אבל החיים חזקים וקשים מאיתנו ולעיתים מייעדים לנו דברים אחרים ממה שתכננו לעצמנו. אני אפילו לא רשאית לומר לך אם ההחלטה היא נכונה או לא כי זה ממש לא מקומי לעשות זאת ואפילו אני לא שמה את עצמי במקומך כי אני ממש לא חושבת שאפשר..... סליחה. והמון אהבה.....
סאני.

anatgri

New member
עצוב../images/Emo7.gif

עצוב לקרוא את הודעתך. מה שיתן לכם כוח זו העובדה שביררתם הכל ואתם שלמים עם ההחלטה. לצערי אני יודעת שהימים הקשים עוד יגיעו לאחר הסבל הפיזי והשלמות בהחלטה אולי תעודד קמעה. מושיטה לך חיבוק ואת עצמי לשעת הצורך. ענת

רומי 3

New member
לתמי-ראשית,משתתפת בכאבכם, ושנית-

אם לא איכפת לך לענות, כיצד לא ראו מום שכזה בסקירה מוקדמת? אם התשובה קשה לך-אל תעני.

תמי ס

New member
רומי, תשובה לשאלתך

בסקירה המוקדמת, שבוצעה ע"י פרופ´ אחירון (שנחשב למאבחן מעולה) הכל היה עדיין תקין. גם בבדיקות האולטראסאונד הבאות הכל נראה תקין. בסקירה המורחבת לפני כשבועיים וחצי, הכל היה עדיין תקין, הממצא היחיד שלא היה מובן לבודקים, היה נוזל מסביב למוח, נוזל שאמור להיות שם, אבל אצלנו ראו אותו מודגש יותר מהרגיל, אבל הוא היה בכמות הרגילה ולא גרם (עדיין) לשום שינוי במבנה המוח. נתבקשתי להגיע לסקירה חוזרת אחרי שבועיים ואז הסתבר שגדילת המוח נעצרה לחלוטין במהלך השבועיים האלה, כשכל השאר המשיך לגדול כרגיל. לכן פניתי אתמול למומחה למוח, והוא אבחן שהמוח פשוט מתפורר. מזעזע לחשוב על זה ואף פעם לא שמעתי על דבר כזה בעבר, אבל כנראה שאני מסוג האנשים שאם משהו יכול להשתבש, הוא ישתבש אצלי.

מירבא

New member
כל כך רוצה....

למצוא את הדבר "הנכון" לכתוב אבל פשוט אין כזה. רוצה להיות לצידך ממש ברגע זה ולחבק אותך הכי חזק שאפשר. אני שולחת לך מסר אישי עם מספר טלפון. החלטה קשה אך הכרחית משתתפת בצערכם מעומקי נשמתי.

sivanori

New member
תמי יקרה

ההחלטה שלך נשמעת ההחלטה הנבונה ביותר. כמו שכתבתי קודם, הלוואי עלי. רוב הסיכויים שהתינוקת שלך לא היתה שורדת מחוץ לרחם, וכאב הלב היה גדול עוד יותר. וכמו שאת אמרת - חיים חרא. Life stinks then you die. אני חוששת שהנפילה עוד תגיע. כנראה שההתייעצויות הרבות שעשית מחזקות אותך היום כי את יודעת שההחלטה שלך היא ההחלטה הטובה ביותר שיכולת לעשות עבור הילדה שלך בתור אמא|סגש|. כמו שאמרת, הרי בדיוק בשביל למנוע אסונות אנחנו עושות ועושים את כל הבדיקות האלה. אל תוותרי על האבל ועל הצורך לבכות. מקריאה בפורום הזה, ברור שזו הדרך הנכונה להחלמה. אני אשתף אותך במחשבה שאני משתעשעת בה - אימוץ. כנראה שלי לא יהיו יותר משני ילדים ביולוגיים. אני לא בטוחה שאוכל לעמוד בלחץ ובמתח שלהיות פעם רביעית בהריון, ואני כל כך רוצה שלושה! אולי זה הפתרון גם בשבילך - ילדה או ילד שתוכלי לתת להם את כל האהבה הגדולה שיש לך לתת. תמי יקרה, חיבוק חזק ושלא תדעי עוד צער.

קטיה 007

New member
צעד נכון

כאחת שלפני 7 וחצי חודשים הייתה צריכה להחליט אותה החלטה (אומנם בנסיבות קצת שונות) אומרת לך - החלטה אמיצה ומבחינתי נכונה יהיו ימים שתחשבי אחרת ויהיו ימים של נפילות, משברים ודמעות אין סופיות ובכל אלו אנו (אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולנו) כ א ן ר ק ב ש ב י ל ך לכל הדרך לימים טובים יותר קטיה

למעלה