עדכון חדשותי שכולל ספויילר לסופרפייט ...

elvis18

New member
עדכון חדשותי שכולל ספויילר לסופרפייט ...

דיינה אמר במסיבת עיתונאים שאנתוני פטיס שלח לו הודעת סמס כמה דקות לפניי כן
ואמר שהוא רוצה לרדת ל145 ולהלחם באלדו על החגורה !!

דיינה אמר שהעניין בתהליכים ..

אני חושב שזה אדיר !

BeniTaz

New member
ת'אמת לא אוהב את זה

לוחם שני מהלייטווייט יקבל קרב אליפות ב-FW מבלי להילחם שם? אני כבר לא מדבר על זה שסונן מקבל קרב אליפות ב-LHW שכל הקרבות שלו ב-MW.. ראשד מקבל אופציה להילחם על תואר ה-MW אם ינצח את ליטל נוג מבלי להילחם שם.. אז לעזאזל.. אם אין חשיבות למשקלים למה עושים משקלים? ולמה לוחמים צריכים לרדת למשקל אחר? גם ככה הם יכולים להילחם במשקל שלהם ואז לקבל קרב אליפות בכל מחלקה שייבחרו.

פטיס דוקא יכול להילחם בקרב חשוב ומעניין מאוד נגד בנדו, הוא האחרון שניצח אותו. ואני מתאר לעצמי שפטיס חושב שהוא יכול להיות אלוף ב-2 מחלקות וזה לא שהוא מוותר על בנדו, הוא מוסיף גם את אלדו וזו חמדנות. הוא ייצא קירח מכאן ומכאן כי שניהם כרגע יותר טובים ממנו ועדיף שיתרכז בלוחם אחד וזה בנדו, ראינו מה קורה ללוחם שהשתן עולה לו לראש.

וגם לא כדאי לקבור את הפדרווייט.. רק עכשיו ניצח ריקרדו לאמס בצורה מרשימה ויש את הקוריאן זומבי שאסור לזלזל בו.

moriarty

New member
חמדנות? ברצינות?

אם הוא באמת רוצה את שני התארים, זה נהדר! זו התגלמות הרוח הספורטיבית! זה אומר שהוא רוצה להילחם ואוהב להילחם! זה אומר שהוא שאפתן, שהוא שואף להיות אחד הגדולים אי פעם. מה בדיוק רע בזה?

moriarty

New member
ראשית, יש לו

הוא היה אלוף ה-WEC אאל"ט.
שנית, אתה מתעלם לחלוטין ממה שכתבתי. הנקודה שלי היא שזה ממש ממש חיובי שהוא רוצה אליפויות, ושזה היה מוזר אם הוא היה אומר שאין לו עניין באליפות.

BeniTaz

New member
טוב.. אז נראה אם ייקח תואר אחד

במידה ויירד ל-FW.
מקצוענות>שאפתנות.. הוא עדיין לא בי ג'יי פן.

fatnoam

Active member
מי שטוב שיילחם

מזה משנה באיזה מחלקה הוא

פטיס טוב בהרבה ממה שיש ל-FW המשעממת להציע (מלבד אלדו, שלדעתי לא הרשים מול אדגר)

לדעתי רעיון אדיר

זה מצב שבו כולם מנצחים:
פטיס יקבל קרב על תואר.
הצופים יקבלו אחלה קרב.
במקום שפטיס יתיבש עד אחרי הקרב עם מלנדז ומי יודע מה יהיה עם מקרה גווידה יחזור על עצמו.
אני בטוח הוא הלוחם היחיד שאם הוא יזכה בתואר ב145 הוא ירצה לקבל קרב גם על התואר של 155.

למעלה