עדכון חדשות מרגש ...

elvis18

New member
עדכון חדשות מרגש ...

http://www.mmajunkie.com/news/2013/...o-losing-ufc-158-fight-with-georges-st-pierre

ניק דיאז קרוב מאוד ללאבד את הקרב מול סנט פייר , כי הוא חזר לסורו ושוב מתנהג כמו דביל מושלם . כשהוא מבריז לכל הראיונות שקובעים איתו . מתי ישחררו אותו כבר מהארגון ונגמור עם זה? אם יעלה או לא , אנ ימקווה שישחררו אותו בכל מקרה . נמאס לי ממנו ומהשטויות שלו .

http://www.mmajunkie.com/news/2013/02/ufc-boss-says-jose-aldos-camp-refusing-to-fight-anthony-pettis

זה כבר מביא לי עצבים מסוג אחר לגמריי ... דיינה אומר שהקאמפ ש לאלדו מסרבים להלחם מול פטיס ?

מי שואל לוחם מקצוען בארגון מה הוא רוצה .. הוא תחת חוזה והוא יעשה מה שיגידו לו !!
"Jose Aldo came out and said, 'There's no way in hell I'm fighting Pettis,'" White said following Saturday's UFC 157 post-event press conference. "He's absolutely refusing to fight Pettis – doesn't think he deserves the shot."
אי אפשר שלא להבין את הטיעונים של אלדו, בכל זא תפטיס לא במחלקה שלו בגלל ויורד רק לצורך הקרב הספציפי הזה
.. אבל רבאק , מה זה ?? תלחם נגד מי שאומרים לך ... מה זה החרטא ברטא הזה . למה כולם מנהלים את היואפסי?
שדיינה ,פרטיטות ושאר המנהלים יתאפסו על עצמם . זה נמאס !

YardenBu

New member
שמישהו יתן לו איזה ג'וינט שירגע

או שדיינה יקשור אותו אליו ברצועה עד הקרב. אין מצב שהוא עושה את זה שוב.

elvis18

New member
לדעתי זה בכלל לא מיקרי ..

בוא נעלה תאוריה - דיאז מפחד .

הוא פחד אז מסנט פייר שישפיל אותו , והוא מפחד היום
והוא משתמש בתדמית שלו כילד רע ואחד שלא ניתן לסמוך עליו
בשביל להתחמק מהקרב הזה . לדעתי הוא בכלל לא רוצה להלחם איתו

למה נגד קונדיט הוא לא התנהג כמו מפגר ?

YardenBu

New member
אפשרי, אבל נראה לי שזה מתוחכם מדי בשבילו

אולי הקרב הזה ספציפית פשוט מלחיץ אותו מדי, אבל יאללה, שיקח פסיכולוג ויתגבר על זה. מקסימום הוא יקבל מועד ב'.

udi102

New member
ברור שהוא מפחד

כבר טענתי את זה פעם אם הקרב מתקיים GSP מזה שנים לא מנצח בהחלטה אלא בעצירה

BeniTaz

New member
חתיכת צבוע אלדו

מעניין שלא היתה לו בעיה להילחם נגד קני פלוריאן ופרנקי אדגר שנלחמו בו לראשונה על התואר במחלקה. אני לא בעד הקרב הזה אבל אני בעד אחידות.. ולא יכול להיות שלוחם מסרב להילחם. זה תקדים, אחרת כל אלוף יחליט מי היריבים שלו.. הרי זה ארגון פרטי, לא?

בזיון

BT24

New member
פלוריאן נלחם קרב אחד לפני אלדו ב-FTW

נגד דייגו נונס

באסטר1

New member
אחלה

דיינה מנסה להוציא לתקשורת קצת רפש על דיאז שאולי יגרום לו באמת להופיע , דיאז לא אוהב להתראיין ואת השטיות הוא אוהב להלחם אפשר לכעוס עליו בקטע הזה? נכון הוא חי בעידן קדום שחושב שלא צריך לקדם קרבות אבל עדין..

נ.ב ירדן הג'וינט הזה סביר להניח יהיה סמוק פס סמוק פס בין נייט ורונדה גם :)

THE G1

New member
אני דווקא מסכים עם אלדו

לא שאני לא רוצה לראות קרב בין אלדו לפטיס,אני מאוד רוצה לראות,אבל לא סביר בעיני שפעמיים ברציפות באותה מחלקה יוצנח מישהו מהמחלקה מעל להתמודד על התואר,בעוד כל אלו שנלחמים בה כל הזמן נדחקים הצידה... גם קליי גווידה ירד מחלקה ואפילו גבר על פטיס בעבר,למה אף אחד לא רץ לתת אותו כמועמד על התואר? (וכן,אני יודע שהוא נתן כמה תצוגות מבישות מאז)...

THE G1

New member
איפה קראת שרשמתי דבר כזה?

פטיס הוא האלוף ב155 ולא עודכנתי?

מה שכתבתי שלהצניח אחת ל... נראה לי סביר יותר מפעמיים רצוף.

ואם אחרי שפטיס מקבל את ההזדמנות,אז יקום רנאן בראו ויגיד שהוא רוצה הזדמנות ב145 ואחריו קרוז ואחריו פייבר ואחריו בנסון הנדרסון וגילברט מלנדז?

מה בדיוק אמורים הצ'אד מנדסים,ריקרדו לאמאסים והקאב סוואנסונים של העולם לעשות?

זה בסדר שלך כאוהד אכפת מהלוחמים

אבל מה זה קשור לאלדו?
אלדו הוא האלוף ולא הסוכן של מנדס/לאמס/סוואנסון. לאלוף לא צריך להיות שום "say" לגבי זהות הקונטנדר, הוא צריך להגן על התואר מול כל לוחם שהארגון ישים מולו.

מרקו בי

New member
מי שאשאם בזה זה דיינה

הארגון שלו מתנהל כמו שוק, קרבות לא קשורים ע"ע סונן-ג'ונס, לוחמים בוחרים מול מי להילחם GSP - דיאז, זה רק גורם לשאר הלוחמים לעשות מה בזין שלהם, אז שדיינה לא יבוא בתלונות לאף אחד אלא לעצמו, אם היה סדר ומתמודד ראוי היה מקבל טייטל שוט בכל המחלקות, לאף לוחם לא תהיה סיבה לברוח מקרבות. אני אישית לא מאשים את אלדו רק את הUFC, אם הם רוצים הם הבוסים והקרב יתקיים, אבל קודם שהסדר יתקיים!

לגבי דיאז, זה רק הרווח של הקהל אם הקרב לא יתקיים, אבל לא נראה לי שמישהו יעשה משהו לבטל, הארוע מאוד קרוב, כן אפשר למצוא מחליף הנדריקס או קונדיט אפילו, אבל אם הם מסרבים אז תהיה סכנת ביטול ארוע נוסף, לכן אני לא מאמין שהUFC יורידו את דיאז מהקרב.

באסטר1

New member
אין צורך לדאוג

חלק מהנסיון של דיינה לגרום לדיאז להגיע אחרי הכל זה קרב שמושך המון צופים והרבה כסף.
מה שכן דיאז צריך לחשוב מה הוא עושה אחרי הקרב

BeniTaz

New member
הם התחילו עכשיו עם שיטת הדירוג

שכמובן אמורה להסתמך על יכולות בכלוב ולא יכולות בידור. אז עכשיו אני רוצה לראות איך הם יוכלו למכור קונטנדר שלא נמצא בטופ.. אין לי ספק שגם הדירוג הזה יהיה פקטיבי כדי לעבוד על הצופים עוד יותר אבל זה יוציא אותם יותר עלובים. לא מבין בשביל מה הם בכלל ממציאים דירוג אם גם ככה הקונטנדרים לא נבחרים על פי היכולת בכלוב.

elvis18

New member
הדירוג נעשה על ידי עיתונאים ..

איזה מאה כאלה שעושים את הדירוגים שלהם ..כל שבוע

אם אתה אומר לי שאלו הם עיתונאים קנויים, שכותבים מה שאומרים להם והכל כאן זה סתם בלוף וזה עבודה של היואפסי .. אז חבל על הזמן שעושים את הדרוג הזה .

אני באמת מקווה שהדירוג נעשה באמת על ידי אנשים לא משוחדים מראש כלפיי אנשים מסויימים והוא באמת מסונכרן עם המציאות ולא איזה הזייה של דיינה בשביל למכור אמינות בנוגע לסדר קרבות או מה שזה לא נותן לו ..

BT24

New member
האמת שעל אלדו אני דווקא שמח

זאת אומרת, אני אמביוולנטי. מצד אחד זה באמת קצת דפוק אם לוחם מסרב להילחם מול קונטנדר ששמים לפניו. מצד שני, אני, כמו אלדו, לא רוצה לראות את פטיס נלחם נגד אלדו. אני רוצה אותו ב-LW נגד הנדרסון (אני מנחש שהנדרסון לוקח עוד החלטה משעממת שכולם משום-מה ישבחו מול מלנדז). הוא היחיד שיש לי כרגע תקווה שיוריד את בנסון "קרייסט" הנדרסון מכס האלוף (בעיקר כי הוא כבר הצליח לעשות את זה פעם אחת).

למעלה