עדכון חודשי/דו-חודשי/שנתי

אמינימי

New member
עדכון חודשי/דו-חודשי/שנתי

אז ככה, למי שלא זוכר הנה תזכורת קטנה: אני לא בטוח לגבי עצמי אבל מרגיש א-מיני... בכל מקרה יצאתי עם מישהי 4 חודשים, בחודשיים הראשונים לא ממש השקעתי בקשר מה שהוביל לשיחה הנדרשת "הקשר, לאן?" אז דיברנו ודיברנו ודיברנו ואמרתי שאני רוצה לתת צ'אנס ומבטיח שאשקיע יותר בקשר ... כמובן שהיא הסכימה... בקיצור הקשר נמשך עוד חודשיים שבהם לא היה בינינו אף מגע מלבד חיבוקים ונשיקות על הלחי (האם כבר ציינתי שאני מרגיש א-מיני) עד אתמול ששוב הגיעה השיחה של "איך אתה מרגיש בקשר" - אז שוב דיברנו ודיברנו והתוודאתי בפניה שאני כנראה א-מיני, היא מצידה אמרה שהיא חשבה על זה ושהיא לא יכולה להיות בקשר בלי מגע, כמובן שלא היה לי הרבה מה להגיד מעבר לזה שאני מבין אותה.. זהו בזה נגמר עוד קשר ועכשיו ממשיכים הלאה !!

Limbonic Art

New member
לפחות אתה לוקח את זה

בצורה של השלמה ולא נכנס לדיכאון עם האשמות עצמאיות
שירבו כמוך

אמינימי

New member
אני משתדל להשלים עם המצב ולקבל את המצב

למה להיכנס לדיכאון ולקחת את זה קשה...צריך להמשיך הלאה ולחיות !!

הו, כמה זמן לא התראינו באינטרנט

על הסיפור. זה נשמע נדוש, אבל אדם שלא יכול להיות בקשר רגשי בלי מגע, כנראה שלא מגיע לו אותך. אבל לא הייתי בנעליים שלך מעולם, אז קשה לקבוע. באמת טוב שאתה לוקח את העניין בצורה יחסית טובה. אמרו את זה קודם, לפני. וזה משנה. ובילית ארבעה חודשים, אז אחלה.

queen helen

New member
יותר טוב?

אגב - אני לא מסכימה עם מה שאילי כתבה: יש אנשים נפלאים שמעוניינים בקשר שכולל מגע. אז למה היא לא הגיעה לו? הקשר לא היה מגיע רחוק, זה ברור, אבל זה לא שאחד מבני הזוג ראוי פחות לשני, אלא כי יש להם ציפיות שונות מהקשר... בכל מקרה - יומטוב לכולם!

למעלה