עדכון מצב
כרגיל קצת מבולבל לי מדי, וקשה תמיד להגיד מאיפה מגיעים שינויים כאלה או אחרים... אני בגדול ממשיכה בלקיחת כדר אלטרולט 1 ליום, כדור של ויטמין B12 מתחת ללשון אחד ליום ו2-4 כדורי חומצה מאלית ליום. כל אלו נלקחים לרוב, אלא שיש ימים בהם אני שוכחת לקחת... בסופ"ש יצאתי לטיול עם ידיד שהגיע מחו"ל לחודש לביקור. כמובן שחששתי מאוד, ולא ממש רציתי לעשות זאת, אלא שהרגשתי מחוייבת כלפיו, ואמרתי לעצמי שטיול של יומיים לא יכול הליות עד כדי כך נוראי... בלילה הראשון הבטן שלי התהפכה לגמרי ולא יכולתי לאכול. אוסיף ואציין שלאחרונה שמתי לב יותר לעניין כאי הבטן, כך שלא ברור לי אם זה בגלל הכדורים, בגלל הפיברו עצמה או שזה משהו שהיה שם תדי ורק לאחרונה תשומת לבי לענין התעוררה... ביום השני היה ס"כ בסדר, למעט הקושי המוזר שהיה לי בלטייל, משהו שלא הייתי רגילה אליו כל חיי בהיותי בן אדם די ספורטיבי... היה לי מעט קשה יותר לטייל, ובסוף המסלול בקושי סחבתי את עצמי. כשחזרנו לקראת ערב לאכסנייה, התחלתי להרגיש כאב מוזר ביד שמאל, מן סוג של שילוב של הרדמות של היד ונימול לבין כאבי לכל אורך היד. בקושי הצלחתי לאכול עם יד אחת, אבל הייתי כה עייפה שפשוט נפלתי למיטה ישר אחרי האוכל. אלא שלאחר שעה בערך התעוררתי מהכאב. הכאב החמיר בצורה קיצונית, והאמת שחששתי שזה משהו שלא קשור לפיברו, כי מעולם לא היה לי כזה התקף חזק. כמעט נסענו לבית חולים בלילה, אלא שבסוף מצאתי איזה תנוחה בה היד קצת פחות כאבה (כמעט בכל תנוחה אפשרית זה כאב) ובמקרה הצלחתי להרדם ובבוקר שקמתי הכאב הנוראי עבר (נשאר רק מעט כאב). זה היה ההתקף הראשון הכי חזק שהיה לי. עד כה מה שהכי הכאיב לי תמיד היה הצוואר (שכבר כמעט התרגלתי לכאב הנוראי בו...) ובשאר הגוף הכאב תמיד היה חלש באופן יחסי... נסבל מה שנקרא... בעוד אני כותבת מתחילים לי כאבים דומים ביד השנייה אבל עוד לא ממש חזק... מקווה שיעבור...לא ברור לי אם התופעות באו מהמאמץ הגדול, מזה שלקחתי כדור שניים יותר מדי... לא ברור בכלל, אבל אלו התופעות. אני ממש מודאגת ומבואסת... הכאב מתחיל להרוג אותי...