עדכון חיובי

karen01

New member
עדכון חיובי

אחרי כמה ימים שבהם פשוט לא הצלחתי לכתוב כאן כלום, כי הכל היה נורא מדי ומפחיד מדי – ממש משתק, הלכתי אתמול לסקירה שניה בלב כבד מאוד. הכל בסדר וההקלה עצומה, אבל עדיין קשה לי לכתוב כאן. אני מפחדת נורא שהטוב שלי ישרוף ויכאיב, ואני הרי כל כך מכירה את הכאב. אני מקווה לימים שמחים יותר בפורום הזה, ולמרות הקשיים והנפילות שנצליח לעודד ולהתעודד. ליבי עם תמי והפילה – אני חושבת עליכן הרבה. קרן.

ליבי ר

New member
כל כך שמחה לשמוע

היי קרן איזה יופי! נפלא לשמוע. אני יודעת שהסקירה השניה הייתה מאוד משמעותית בשבילך (כמו הסקירה הראשונה בשבילי, שתהיה בשבוע הבא...) אני כל כך מבינה את הפחד הזה לשמוח, כאילו שכל רגע יכול לקרות משהו לא טוב, וכמו שכבר כתבת פעם, זה בטח לא יעבור עד אחרי הלידה. אבל בכל זאת כל בדיקה כזאת מחזקת ועברת כבר את הבדיקות החשובות. אני כל כך שמחה בשבילך! זה מאוד מעודד, כי גם אני בתחושה מאוד כבדה לקראת הבדיקות שלי. תמשיכי לעדכן וגם אני חושבת עליך המון. ליבי.

יופי

קרן יקרה אני שמחה בשבילך ומקווה שתעברי את ההריון והלידה בשלווה יחסית ובשלום. שיהיה רק טוב. יעל

שמחה לשמוע

הי קרן אני יודעת שאת עוברת ימים מתוחים מאוד ושמחה מאוד לשמוע עדכון חיובי. המשיכי כך! תודה שאת מוצאת כוחות בתוך כל זה לחשוב גם על תמי ועלי. פילה סגולה

אני מאוד רוצה לשמוע

נהדר שהכל בסדר בסקירה,ושהכל הולך להסתיים בשלום! אני כבר מתה להיות אחרי הסקירה המאוחרת. אני עכשיו בשבוע 18 ויש לי עוד כמה שבועות עד אז. בינתיים הכל בסדר, אבל אחת לכמה ימים אני שוב מתחרפנת. מזל שכבר מרגישים תנועות אז מהענין שהדופק הפסיק פתאום, ירדתי בינתיים, עד לפעם הבאה. מעניין יהיה לבדוק מחקרית פעם את השפעת העצבים של האם על עובר, בהריונות מהסוג הזה, לעומת הריונות ללא פחדים ועצבים כאלה. כבר כתבתי כאן שאפילו מתוצאות הבדיקות הגנטיות שהיו חסרות לי בהריון הזה פחדתי... ולחשוב שהכל התחיל במחשבה שהריון הילד השלישי וכנראה האחרון שלי יהיה הריון נהדר, בו אהנה מכל רגע... מה שהכי מפחיד אותי, זה מה יהיה עם הילדים אם משהו ישתבש, איך לספר להם, הם כבר כל כך מחכים לתינוקת, מתייחסים אליה כאל מובן מאליו, כבר מציירים אותה ב"מיסדר" של כל המשפחה שילדים אוהבים לצייר. איך אפשר יהיה לאכזב אותם? המשיכי לעדכן אותנו, ובהצלחה בהמשך, גם לליבי, וכמובן גם לכל האחרות שיזכו להריון ולידה בריאים, עם כל הפחדים והחששות.

../images/Emo42.gifלקרן...../images/Emo142.gif

שלום קרן... שמח לשמוע שהכל בסדר. החיים מלאים גם בטוב ולא רק ברע. מאחל לך המשך מוצלח ומצטרף ל מה שכתבת...אני מקווה לימים שמחים יותר בפורום הזה, ולמרות הקשיים והנפילות שנצליח לעודד ולהתעודד. ליבי עם תמי והפילה ... ממני, תמיד איתנו

תמי ס

New member
תודה קרן

תודה שהכנסת לבסוף את הודעתך השמחה לפורום. כמו שאמרתי לך בשיחתנו הטלפונית, הפילה ואני עם המקרים הקשים שלנו הכנסנו את הפורום למעין שיתוק ולא כך צריך להיות. חייבים להראות שיש גם הצלחות ואצלנו זו הייתה פשוט נפילה כפולה גרועה בסטטיסטיקה מצמררת. אני מאד מאד שמחה בשימחתך, מאחלת לך בכל ליבי אושר בהמשך וסיום מוצלח של ההריון הנפלא הזה. מי כמוני יודעת כמה מגיע לך האושר הזה.

קרן יקרתנו

אכן חדשות משמחות ומעודדות. אני מאושרת בשבילך ומקווה להמשך רגוע (עד מה שניתן) ומוצלח. באמת הייתי זקוקה לשמוע חדשה מעודדת. אז חיזקי ואימצי וכל איחולי לימים טובים יותר ויותר יעל

karen01

New member
תודה

תודה על המלים החמות, זה מאוד מרגש. עד שזה לא ייגמר אני לא לגמרי אאמין שזה ייגמר בילד אמיתי הפעם, אבל אני בהחלט בדרך. קרן.

למעלה