עדכון חשוב לירושלמים

nlanxner

New member
עדכון חשוב לירושלמים

אז הנה סוף סיפור הנעליים שלנו - הלכתי חנות בשם אייזלר ברחוב אגריפס 15. הראיתי להם את הנעליים והבחור שעובד שם היה מאוד נחמד ופשוט החליף את המנגנון של המכשיר בלי שום בעיה ותוך 10 דקות קיבלנו מכשיר תקין. עבור החלק הזה ועבור העבודה הוא לקח רק 40 ש"ח ואמר שהם גם יכולים להזמין בר חדש ולהתקין אותו במקום בגודל המתאים (להזכירכם, בחנות "אשד" שהרסה לנו את המכשיר לקחו עבור עבודה בלבד 70 ש"ח).בקיצור, לכל מי שצריך בירושלים מומלץ בחום לגשת לחנות הזאת. מאוד מקצועי, מאוד סימפטי. (עידית, אולי כדאי לשים את השם שלהם באתר שלכם במקום נווה שכבר לא רלוונטי).

כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo45.gif

מאוד מאוד משמח לקרא. תעדכנו את פורת. נתלה שם שלט כשנהיה שם בנובמבר. אם אתם מוכנים תוכלו לשלוח בדואר לחנות מכתב הסבר על אורך הבר והכיפוף. אני מוכנה ל"ספק" את המכתב, אך נראה לי קצת מוזר לשלוח להם כשלא היינו שם. אכניס בקרוב את השינויים, ההמלצות וההשמצות לאתר. סוף טוב הכל טוב

אני חושבת שפורת מכיר אותם. עכשיו

נזכרתי שהיתה חנות באגריפס שהוא רצה לעניין אותם בשיווק של נעלי מרקל. אולי אילן יודע יותר.

nlanxner

New member
אשמח לקבל ממך

את המכתב - שיהיה ישירות מפי המומחית...אין לי בעיה לשלוח להם אותו.

srurev

New member
מצטרפים להמלצה על אייזלר

אייזלר אמינים וזולים אנחנו מרוצים מהם מאוד בכמה תחומים: 1. מכשיר אורטופדי שעשינו לבן שלנו מיכאל, עלה לנו רבע (!!) מחיר ממכשיר דומה שעשינו במקום אחר. 2. הגבהה לנעל: במחלקה אורתופדית של חנות נעליים לקחו לנו 500 ש"ח, ובאייזלר לקחו לנו הרבה הרבה פחות (אני חושב שזה היה 180, אבל אני לא בטוח). התשלום הנוסף היחיד באייזלר הוא על החנייה. כל השאר יותר זול שם. והם תמיד הוגנים. העבודה שלהם בסה"כ טובה מאוד, ואין לנו טענות. מומלץ בחום ציפי ודרור גולד

למעלה