עדכון טוב

עדכון טוב

הי לכולם, הבטחתי עדכון והנה הוא מגיע. שבוע לפני הסקירה התחלתי לרדת מהפסים, למזלי יומיים לפני הסקירה התחלתי להרגיש תנועות אז הפחד שלא יהיה דופק בכלל ירד לי. מאידך התחלתי יותר לחשוב על מומים איומים ונוראיים. לילה לפני הסקירה, היה הלילה הגרוע ביותר בחיי, הגננת של הילד שלי שאלה מה קרה כשראתה איך אני נראית אותו בוקר. ב-5 בבוקר התעוררתי מסיוט, שכמותו מעולם לא חלמתי. התעוררתי עם דופק מואץ, מזיעה, ומפוחדת מאוד. כמה שעות לקח לי להירגע מזה, ועד עכשיו זה נראה לי סיפור זוועה נוראי. זה לא משהו שקשור ישירות למומים או לעובר, אלא משהו אחר שכנראה מנקז את כל הפחדים. בכל אופן מזל שהסקירה היתה בבוקר, כל הזמן רק חיכיתי שהרופא ימצא כבר את המום האיום ונורא אבל לא היה. זו בת (אחרי שני בנים). בעלי ברקיע השביעי (הוא לא חשש מעולם שההריון לא בסדר, גם כשהיה דימום, לאחר שתי הפלות, הוא היה בטוח שהפעם זה יהיה בסדר. הוא ישן בשקט ולא הבין בכלל מה אני רוצה). המומחה אמר שנראה לו שהדימום נבע מכך שהשילייה היא בחלקה הקטן שיליית פתח. אבל עכשיו הכל בסדר וזה לא צריך להפריע. אני על מין העובר לא חשבתי בכלל לפני הסקירה, רק שהכל יהיה בסדר. אז יצאתי מהבדיקה באאוט לגמרי, אחרי שכל ההריון חושבים, למה אני צריכה לסחוב כל כך הרבה אם ממילא בסוף תהיה הפלה, קשה להתרגל לרעיון שהכל בסדר... בכל מקרה מאז הסקירה, כבר שלושה ימים אני רגועה, ישנה טוב, ומתחילה להאמין שזה באמת ייגמר בשלום. בטח לקראת בדיקת מי השפיר יתחילו שוב החששות, אבל בינתיים הכל בסדר, ואני מקווה להמשיך כך. אים עבר סוף השבוע שלכם/ן? אני מאחלת מכל ליבי שכולם וכולן יזכו בקרוב להריון תקין, עם כל הפחדים, עם כל החששות, אבל כזה שנגמר בשלום ובאושר.

מאחלת לך ולבן זוגך

המון ימים רגועים כמו אלה שאת חווה היום עד סוף ההריון, ואחריו אושר גדול, הלוואי!

תמי ס

New member
איזה כיף, איזה אושר !

רק שימשיך כך. כל כך שמחה בשבילך וכל כך מכירה את הפחדים. קחי בחשבון שאת המכשול הגדול מכולם עברת עכשיו, סביר להניח שמרגע זה הכל יזרום כמו שצריך. המון המון בהצלחה ו.....מזל טוב !

המשיכי כך

כמה טוב לשמוע. אני שמחה שהסקירה עברה בשלום ומאחלת לכם המשך קל ובריא עד להולדת הנסיכה. אני מניחה שיהיו עוד לילות ללא שינה, אך מקווה שהלילות הטובים ירבו. אל תפסיקי לעדכן אותנו, סיפורים כאלו מחממים את הלב. פילה סגולה

שמחתי לשמוע

אהלן אני מירי. אני חדשה באתר, לא הכרתי את העבר שלך, אך אני שמחה מאוד לשמוע על ההריון ושהבדיקות יצאו בסדר. מאחלת לך המשך הריון תקין, ושמחה. מירי

ליבי ר

New member
מזדהה לחלוטין

לי הייתה בדיקת שקיפות עורפית ביום חמישי והייתי בלחץ. הכל היה בסדר, אבל הפחד הגדול שלי הוא מהסקירה הראשונה שבה בפעם האחרונה מצאו את המום בהריון הקודם. אני מאוד לחוצה מהבדיקה, ובדיוק כמוך לא מעניין אותי מין העובר. ממש קשה לי לדמיין שהכל יהיה בסדר, זה נראה לי ממש בלתי אפשרי שלא ימצאו משהו. אני עצבנית באופן כללי וחסרת סבלנות. הסקירה ב-19/7 ומזל שהיא בבוקר. אני מקווה שיעבור אצלי כמו שעבר אצלך. אני שמחה בשבילך ומבינה את מידת ההקלה שאת מרגישה.

karen01

New member
כמה טוב...

איזה כיף לקרוא הודעות כאלה על הבוקר! מאחלת לך שההרגשה הטובה תימשך כמה שאפשר, וברור שיהיו עוד רגעי חשש וחרדות, אבל אני מקווה שהם כבר יהיו בעוצמות חלשות יותר. אני בעד להנות מזה כל עוד הרופאים לא אומרים אחרת... תמשיכי לעדכן! קרן.

תודות../images/Emo24.gif

תודה לכולן על ההודעות. זה באמת מרגש, וזהו המקום היחיד בו אני יכולה להתוודות ולספר איך אני באמת מרגישה. אני עדיין במצב רוח מצויין, אני מניחה שיהיו עוד פחדים וחששות אבל באמת בעוצמות נמוכות יותר, ושההריון יסתיים בשלום ובזאת סיימתי את הפרק הרע של השנה האחרונה. מכיוון שההפלות היו בשבועות מוקדמים, ושכבר יש לי שני ילדים שנולדו אחרי הריונות תקינים - בשנה האחרונה לא הייתי עסוקה באבל על אובדן העוברים, אלא סחוטת כוחות לחלוטין וחוששת מהעתיד לבוא - כמה נסיונות עוד יידרשו, האם כוחותי יעמדו לי, כמה רחוק שווה לי ללכת, כמה זה פוגע בחיי המשפחה ובילדים וכו´. וזה בנוסף לשינויים ההורמונליים אחרי ההפלות שהם בפני עצמם מספיקים כדי לשגע את הגוף והנפש. אני תמיד אמרתי, שהפתגם שאלוהים לא נותן אגוזים למי שאין שיניים כנראה נכון, כי הכל הלך אצלי בקלות עד השנה האחרונה, והרגשתי שאני אישית באמת לא הייתי עומדת במסכת הייסורים שעוברות רבות אחרות, עם טיפולי פוריות, הפלות וכו´. ופתאום מצאתי את עצמי במצב דומה, של אכזבה אחרי אכזבה, ולא יודעים מה הסיבה, והרופאים רוצים שאנסה פעם שלישית לפני התחלת בדיקות מקיפות, ואני מנסה שוב ונכנסת להריון ואז שוב דימומים... והנה, בכל זאת מוצאים כוחות להתמודד, ושגרת החיים בכל זאת שומרת על שארית שפיותינו, ובהריון השלישי שהתחיל רע משתגעים מעצבים, חוסר שינה למרות העייפות, אפילו במשקל לא עליתי עד עכשיו מרוב עצבים אבל הזמן בינתיים עובר... אני חושבת שההחלטה מתי לנסות שוב היא מאוד סובייקטיבית. עד הסקירה כל הזמן חשבתי - אני לא יודעת מתי אנסה שוב אם שוב יקרה משהו ושאולי כדאי לעבור את כל הבדיקות, אבל לחכות איזו שנה, להירגע, לקבל את החיים שלי ואת הגוף שלי בחזרה. אבל צריך לזכור, שממילא כשמנסים שוב ה-כ-ל צף מחדש, לא משנה כמה זמן עבר. הרי לא באמת שוכחים. בין ההפלה הראשונה לשניה בכלל לא המתנתי, אבל אחרי השניה החלטתי לשמוע לרופאים השמרנים ולחכות שני מחזורים, גם אם יש דיעות ליברליות היום שלפיהן לא צריך לחכות. בתקופה הזו, בערך 3 חודשים, לא נרגעתי בכלל, להיפך - חשבתי כל הזמן האם זה היה מקרי או שיש לי איזו בעיה, מה יהיה בפעם הבאה וכו´. אז אני באמת לא יודעת מה לייעץ, אולי עדיף כבר לנסות שוב, במקום לחיות בפחד חודשים או שנים? זהו בינתים, מקבץ של מחשבות שלא קשורות אחת לשניה פרט לכך שיש לי מן הרגשה של סיום הפרק הרע של חיי, ואני כל כך מקווה שהיא אכן תתגשם.

inbal26

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif||

אני אמנם משתתפת חדשה בפורום, אך הייתי קוראת פאסיבית במשך זמן רב. קראתי עליך הרבה, וראיתי איך תמיד עודדת את כולם, כדהיו זקוקים למילה טובה. אני באמת חושבת שההריון הזה מגיע לך, ומעכשיו משנים כיוון מחשבה, תהיי רגועה ותהני מההריון שלך.

למעלה