עדכון טופס בקשה

scorp30

New member
עדכון טופס בקשה

שלום, הגשתי טופס בקשה לעובד מיומן ולא הכנסתי את מספר ה NOC של המקצוע שלי. הסיבה היא עי לא מצאתי מספר שמתאר בדיוק את המקצוע שלי. האם קצין ההגירה בת"א יעדכן זאת עפ"י תאור המקצוע שלי? אם אני יכולה לעדכן זאת במועד מאוחר יותר? תודה מראש

לא, לא בטוח שהוא יעשה את זה עבורך

זו היתה טעות להגיש ללא המספר. תאר לי כאן את המקצוע, ואני אמצא לך את מספר הNOC. עדיף יהיה לעדכן אותם כמה ימים אחרי שנדע את הנהלים החדשים כי אולי הלתפקיד שלך יש NOC מועדף....

scorp30

New member
תודה רבה ותיאור המשרה הנו:

מנהלת פרויקטים בפיתוח של מוצרים רפואים, ניהול צוות, אחראית על לוחות הזמנים והתקציב וכו'. המקצוע שלי הוא מהנדסת מכונות (תואר ראשון) ומנהל עסקים תואר שני. ושאלה נוספת האם יש דרך למצוא עבודה בקנדה מהארץ? חיפשתי ב-monster ועוד אתרים אך כולם מחפשים מקומיים. תודה רבה לך על העזרה.

mikki01

New member
הסיכוי למצא עבודה בתחום שלך מהארץ

בתפקיד שאת עובדת כיום קטן מאוד, כפי שראית הרוב הנכבד של המעסיקים מסוגל לאתר את כח האדם הנדרש לו לתפקידים השונים מהשוק המקומי ואין להם שום סיבה לטרוח ולהביא מחוץ לקנדה הסיכוי גדול יותר אם את עובדת בתחום מאוד מיוחד או בעלת כישורים מיוחדים שלא זמינים למעסיק המקומי זה לא אומר שאת לא צריכה לנסות

scorp30

New member
עזרה לגבי NOC

תודה, אמשיך לנסות, אולי יהיה לי מזל. האם תוכל לעזור לי לאתר NOC שמתאים למשרה שלי? כמו כן, כיצד ניתן לעדכון את טופס עם מספר ה NOC? כמו תמיד, תודה מראש על כל העזרה

mikki01

New member
the Moshavnik is an Expert

in finding the appropriate NOC i am sure he will be able to assist

ה NOC המתאים יכול להיות 0211 או 2132, אפשר

לחפש עוד אבל אין צורך, בואי נחכה ונראה את הרשימה שתתפרסם, וננסה להתאים NOC מועדף, להשכלה וליכולות שלך, לא חושב שיש טעם לנסות לתקן כרגע, צריך לדעתי לתקן אחרי שנדע את הקודים המועדפים. נכון שהם כרגע מקודדים את כלהתיקים, אבל הבקשה שלך חדשה יחסית ולהערכתי כדאי לחכות כי לפעמים ייתכן אולי שהבדל קטן ב NOC יכול לעשות את ההבדל בין תהליך מהיר לדחיית בקשה.

scorp30

New member
תודה רבה, נחכה לספטמבר.

האם אתה חושב שיש סיכוי למצוא עבודה כבר מהארץ בקנדה?

למעלה