עדכון ימי ראשון-חמישי (מה קורה פה?)

vand

New member
עדכון ימי ראשון-חמישי (מה קורה פה?)

קודם כל החל ממחר תחל הסדרה יורדים בגדול במשבצת השידור של או-סי. ממחרתיים תתחיל הסדרה שני גברים וחצי במשבצת השידור של 8 כללים פשוטים. מכאן זה ממש נעשה מוזר! החל מיום ראשון לוח השידורים של יסויקנד הופך להיות מ-7:55 כאשר אז תשודר הסדרה המתכון להצלחה 2. מיד אחריה ברבע ל-9 פחות ממושלמת. הסדרה יורדים בגדול נדחית לשעה 23:45 ואת משבצת השידור הקודמת תופסת הסדרה המפענחת. שני גברים וחצי נעלמת מלוח השידורים אחרי פרק 1?! יום שני ממשיך להיות מוזר כאשר במקום המענחת משודר הפרק ה-1 של מספ7ים. ביום שלישי חוזרת הסדרה המפענחת בנוסף ביום שלישי ממשיכה העונה ה-4 של סמולוויל ברצף אחרי ה-3!!!

קובי221

New member
אתה רוצה להגיד לי שישדרו

את העונות החדשות שעדיין לא לנגמרו בסוף השבוע?

vand

New member
המשך עדכון

יום רביעי ישודר הפרק השני של שני גברים וחצי במשבצת של פחות ממושלמת (מה נסגר איתם?) ובמקום המפענחת ישודר הפרק ה-2 של מספ7ים מה שאומר שהם כנראה מתחלפים יום יום ואכן ביום חמישי ישודר פרק נוסף של המפענחת. שני גברים וחצי תמשיך להיות משודרת ביום חמישי (אין זכר לפחות ממושלמת) ובנוסף ביום חמישי תתווסף הסדרה אוורווד בשעה 7. בקצב הזה יסויקנד יתחיל לשדר 24 שעות ביממה...

walker20

New member
מידע נוסף

בכל חופשת החנוכה הערוץ ישדר 24 שעות ביממה.

walker20

New member
אין לי שמץ של מושג

אני מניח שלכבוד חנוכה יהיו דברים חדשים, אולי לא כל היום אבל יהיו.

fireman

New member
זה כבר כמה ימים שהם משגעים

את הלוח שידורים שלהם..... אני בד"כ צופה בסבב המאוחר מחצות וצפונה וקשה לי לעקוב אחרי שעות השידור....משום מה נדמה לי שבכל פעם מדובר בשעה אחרת.

fireman

New member
אין לי מושג....

אני מאמין שהם ימחזרו עוד סדרות ששודרו כבר ויש מצב שאולי ישדרו גם סרטים....זכור לי שבתחילת חייו של ערוץ יס ויקאנד הם שידרו מידי פעם סרטים קומיים.

למעלה