עדכון: יש (או, שוב יש.)שירות מיילדת פרטית במעייני הישועה.

עדכון: יש (או, שוב יש.)שירות מיילדת פרטית במעייני הישועה.

מכיוון שבאתר שלהם כתוב שהשירות מוקפא- ובמקום אחר באתר כתוב שהשירות קיים, התקשרתי לברר. השירות בתוקף, יש רשימת מיילדות לבחור מתוכן. עלות: 2900 שקל.
עדיין לא החלטתי איפה ללדת, אבל זה אחד משיקולי. בינתיים מעדכנת כאן לטובת כל היולדות שזה חשוב להן.

Cafe Latte

New member
ז"א מקבלים מיילדת, לא בוחרים. אבל זה לא מסתדר עם מה

שגלים כתבה למעלה.

לפי הניירת ששלחו לי יש רשימת שמות ואפשר לבחור, לסכם איתה אם

היא מסכימה כמובן, ואז למלא טפסים ולשלוח ולשלם.
&nbsp

sleepyb

New member
למישהי יש מידע לגבי שעות ביקור במעייני הישועה מבחינת בן הזוג

מאוד חשוב לי שבן הזוג יהיה איתי כמה שיותר אחרי הלידה... האם הדבר אפשרי או שהם מגבילים בגלל האופי החרדי של המקום?
ומה לגבי שבת? האם יכול להיות איתי על השבת?
&nbsp
תודה רבה

באתר שלהם כתוב בדיוק בדיוק מהן שעות הביקור לבני זוג ומהן

השעות עם ילדים.
מצ"ב
ביקור רופאים:
08:00-08:45
שעות ביקור משפחות :
בוקר : 10:30 - ביקור בעלים בלבד.
12:00 - 11:00 - ביקור ללא ילדים
אחה"צ: 17:00 - 16:00 - עם ילדים
ערב: 20:00 - 19:30 - ביקור בעלים בלבד
20:00-21:00 - ביקור ללא ילדים
יום ו': 15:00 - 14:00 - ביקור עם ילדים
מוצ"ש: 21:30-22:15 - ביקור עם ילדים
הערה- רבות מהמטופלות אצל רופא הנשים שלי הן חרדיות. ביררתי איתו מה דעתו על מעייני הישועה.
למען האמת ציפיתי שיפטיר משהו מזלזל, כי זה רופא שעובד בתה"ש ובאיכילוב ש-להתרשמותי- הגישה בהם היא יותר התערבותית, וכמובן -הם בתי חולים מרכזיים, גדולים, נחשבים ואוניברסיטאיים.
להפתעתי הוא אמר שהם בית חולים מצויין. והוסיף, שהם מנסים להמנע מניתוח קיסרי ככל האפשר (כי זה בית חולים שמשרת אוכלוסיה שמעוניינת בלידות רבות, וניתוח קיסרי ליולדת צעירה לא מאפשר זאת)
והמערכת יותר minded ומאפשרת לכיוון לידה וגינלית, גם במקרים שבהם, כהגדרתו "היו לוחצים על קיסרי, מסיבות שאינן קשורות לרפואה אלא לחשש ממה שיגיד עורך הדין."
כאמור, לא בטוח שאלד שם, אבל שמחתי לשמוע כי זה גורם לי להתרשם לטובה גם ממעייני הישועה וגם מהרופא שלי..
&nbsp

sleepyb

New member
לפי מה שאני רואה אין ביקור בן זוג בשבת עצמה?

האם בן הזוג לא יכול להישאר כל היום עד הלילה?

Cafe Latte

New member
לא, הם מאוד נוקשים

וטוב שכך. לי זה היה מצוין.
מאבטח ממש עובר חדר חדר ובודק.

sleepyb

New member
לדעתי זה לא רק עניין של לבקר, אם כבר מדברים על "ביות מלא"

אז האבא הוא חלק מהביות הזה. לילד יש אמא ואבא ואין שום סיבה שבעולם ששני ההורים לא יוכלו להיות איתו מתי וכמה שמתאים להם.
&nbsp
אם יש חדר פרטי זה באמת פותר את הבעיה, למרות שבאידיאל בן הזוג אמור להיות חלק בלתי נפרד ולא להישלח הביתה בלילה כי זה הגיוני שהאמא תישאר עם הילד אבל האבא לא...

את צודקת, אבל

באיזון בין הצרכים הסותרים-
הצורך לשכן כמה יולדות יחד, הצורך החיוני של היולדות במנוחה ופרטיות אחרי לידה,
ומנגד הצורך של התינוק בביות, והרצון/הצורך של אב+אם+תינוק שהאב יהיה חלק מהביות גם בלילה -
בעיני הצורך בביות כן גובר וצריך לאפשר את זה .אבל הצורך שהאב יהיה עם התינוק בלילה לא גובר.
לא שהייתי רוצה להיות אחרי לידה בחדר עם אשה שהיא והמלווה שלה מרעישות והתינוק בוכה..אבל אפשר לפתור את זה באמצעות ארגון נכון במחלקה ופיקוח של האחיות על הרעש.
מה שכן, ששבת שלמה +לילה שאחריה האב יוכל לראות את ילדו החדש ולטפל בו במשך שעה בלבד? מופרך.
&nbsp

sleepyb

New member
מסכימה איתך לגמרי שבמצב הנוכחי זה מאוד קשה

כי יש יותר מאישה אחת בחדר.
חבל שדווקא במחלקה שמכניסה כל כך כל כך הרבה כסף לבית חולים אין התאמה גבוהה יותר לצרכים. סה"כ כל יולדת מביאה איתה המון כסף לבי"ח, וחבל שהכסף הזה לא מנוצל בכדי להטיב עימה ועם משפחתה החדשה..

מעולה

תודה על העדכון.

למעלה