עדכון לאחר אבחון ברפואה משלימה

מיכל153

New member
עדכון לאחר אבחון ברפואה משלימה

דרך קופ"ח: אז דוקא הפנה אותי לנטורופט ולרפלקסולוגית. אצל הנטורופט(בשביל תוספות מזון ויש לי שומנים בדם) יש לי פגישה בשבוע הבא ואצל הרפלקסולוגית בחודש מרץ ל-8 פגישות.לא פסלתי שום אפשרות טיפול, אבל בהמשך יקבעו עוד, "נתחיל עם זה" כמו שאמר הרופא המאבחן. יש לי בעיה גם עם בלוטת התריס מהלידה האחרונה ואני במעקב. אדווח בהמשך (שבוע הבא) היתה לי הודעה בדף זה למטה בקשר למה לספר למאבחן- סיפרתי על הילדים ועל כאבי גב, מחלות במשפחה (לב,לחץ דם גבוה,כולסטרול,לחץ תוך עיני), ניתוחים שעברתי (שקדים,פוליפים וניתוח קיסרי לא מזמן).ציינתי שהגוף והנפש עייפים.אני לא מפסיקה בחורף זה להיות מצוננת. וזאת היתה הודעת המשך. ביי מיכל153

מיכל153

New member
אגב, הומלץ לי ע"י דיאטיקאית בקופ"ח

לאכול דייסיבית לעצירות ודברים בלי סוכר (דיאטטיים:שוקולד, ריבה, מעדני חלב,סוכריות,סוכרזית) בגלל שומנים בדם. ביי מיכל153

היי מיכל ...

היי מיכל שנים שלא הייתי פה עכשיו .... אני לא יודע מה לגבי רפלקסולוגיה אבל אני יכול להסביר לך שכל הרעיון של טפסים וכו זה בולשיט של המערב אני לא יודע למה אנשים צרכים לסבול ולמלות אותם. הרי לדוגמא דרך רפלקסולוגיה אפשר בקלות לאבחן את הדברים הבאים: אצבעות צד חיצוני אישיות של האדם ציפורניים בעיות כלי דם וכו חלק החיצוני של הרגל איפה שיש שערות לחץ דם וכו חלק פנימי של הרגל האיזורי דריכה מחלות מחלות מן העבר ניתוחים שאדם עבר משברים שאדם עבר מחלות עתידיות אז אם שמת לב שני כפות הרגלים שוות לכל הגוף ואני לא עובד עם ממסדות מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמין בכל הטפסים האלה מה את בבחינה של חיים וממות ??? הדבר היחידי שאני ישאל האם יש לך מחלה שהיא ממריצה כגון אידס סרטן וכו כל השאר לא תשמעי אז בגלל זה אני גם נגד מספר טיפולים איך את יכולה לדעת שתוך 8 טיפולים תרפאי ?? את לא יכולה לדעת בכלל לכן סורי אני מאמין בשיטה הישנה של איזון יסודות של האדם ומה שעושים לך דרך קופת חולים זה משהו מערבי שלא מטפלים באדם לא שואלים אותו כלום לא מתעניינים לשלומו רק מטפלים בסיפטום אז לפי דעתי זה גישה לא טובה אך בנושא הזה ידי כבולות סורי אני לא יכול ליאץ לך ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה הפנימית שלך עדי קצמן

מיכל153

New member
לא.אין לי מחלה כמו איידס,סרטן וכו´

אני לא אדע שתוך 8 טיפולים אני ארפא, אבל נתחיל מזה. תודה על הפירוט. ביי מיכל153

למעלה