עדכון לאחר גרידה

• פותח הנושא SUN41
  • פורסם בתאריך

SUN41

New member
עדכון לאחר גרידה

היי לכולן,
אני אחרי גרידה הייתי בביקורת אצל הרופא והוא בדק ואמר שהכל נקי, וגם אמר שאני מבייצת כרגע ואמורה לקבל מחזור עוד בערך שבועיים. הוא המליץ לחכות מחזור אחד ואז להתחיל לנסות שוב.
השאלה שלי אליכן היא שאם אני רוצה לחכות דווקא 2 מחזורים אז איך צריך לחשב? מחזור אחד מחכים, ואז עוד מחזור ואז 10 ימים אחרי המחזור השני בביוץ אפשר לנסות או שהכוונה זה לחכות מחזור פלוס הביוץ שלו? מקווה שהבנתן תודה����

מחזור שלם

מתחיל בדימום, עובר בביוץ ומסתיים במחזור חדש או בהריון. כך שאם חשוב לך להמתין 2 מחזורים מלאים, את למעשה צריכה לחכות לביוץ השלישי.

SUN41

New member
וואו זה ארוך

אתן בטוחות?? ואם אני אחכה מחזור אחד ועוד מחזור ואתחיל לנסות כבר בביוץ שאחרי המחזור השני?

שירהד1

Member
מנהל
זו את שאמרת שאת רוצה לחכות שני מחזורים...

כל עוד מבחינה רפואית הרחם נקי ויש אישור רפואי לכך, ניתן לחכות מחזור אחד (כלומר- וסת אחת), ולאחר מכן להתחיל ולנסות בביוץ שלאחר מכן.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

SUN41

New member
תודה... עוד שאלה

הרופא בדק אותי ואמר שהכל נראה טוב ונקי ושאני מבייצת אבל קראתי שיש כאלה שעושות בדיקת בטא.. האם חייב לעשות את הבדיקה? הרופא לא דיבר על זה משום מה...

SUN41

New member
בטא

אוקיי קראתי באינטרנט שלאחר גרידה הרופא הפנה אותן לבדיקת בטא לבדוק שהיא ירדה שזה אומר לפי הבנתי שאין שאריות.. הרופא שלי עשה אולטרסאונד ולא הפנה אותי לזה..

נושקית3

New member
אפשר לשאול מה הכוונה

מה הכוונה של לחכות מחזור אחד ? אני קלולסית בדברים האלה. אתמול הייתה לי גרידה. אמרו לי 4-5 ימים יהיה לך דימום , כמו של סוף מחזור ואז בעוד שבועיים ללכת לרופא שלך לראות שהכל התרוקן , . האחות אמרה שמחזור צפוי לבוא תוך 4-6 שבועות . אז בעצם שבועיים וחצי עד לביקורת רופא , פלוס לחכות למחזר ואז מה? אנחנו ב IVF...

למעלה