עדכון לאחר שימוש של שבוע + באומגה

אור לנו

New member
עדכון לאחר שימוש של שבוע + באומגה

אז ככה: התחלנו לתת לפשוש את האומגה של לייף ביום ראשון שעבר. התחלנו עם מינון של כמוסה אחת - 0.6 חומר פעיל והיום עלינו ל 2 כמוסות (הוא שוקל בסביבות 10 קילו) - כרגע זה המינון שנראה לי נכון - אבל נראה בהמשך. אני ראיתי שיפור כבר ביום הראשון - מה שנראה לי מוזר ותמוה אבל כששיתפתי אותכם הבנתי שזה אפשרי. במהלך השבוע האחרון ראינו שינויים אצל הפשוש - הרבה יותר קשר עין, שיתוף פעולה חלקי במשחקי קוקו וכדור והמון המון ג'יבריש. גם בסביבה שמו לב - אמא שלי והמטפלות בתינוקיה. היום הוא היה אצל רופאת הילדים בבדיקה מאחר והוא חולה והדבר הכי משמח זה שהיא אמרה לבעלי בסוף הביקור שהפשוש השתנה. פעם ראשונה שהוא יצר איתה קשר עין ונראה לה חברותי. היא כמובן לא יודעת על האומגה והיום הוא לא ביום מדהים בגלל החום הגבוה. אני מייחסת את השיפור לאומגה מאחר ולמרות שאנו עובדים איתו בבית - טיפולי הקלינאית נעצרו בגלל הפסח וכו'. אז בינתיים אני מאוד מאוד מרוצה ומקווה להתקדמות נוספת - מי יודע? אולי הוא יעשה קפיצה התפתחותית ולא יאובחן כ PDD... החסרון היחיד שמצאתי עד כה - הטעם לא משהו והפשוש עושה פרצופים כשהוא מקבל את זה והריח..... הוא מריח כמו דג ואם בטעות זה נוגע בי אז אני מריחה כמו דג ואני לא סובלת דגים

למעלה